خبرگزاری کار ایران

دلایل کف کردن روغن هنگام آشپزی

دلایل کف کردن روغن هنگام آشپزی
کد خبر : ۱۳۵۱۷۴۹

برای اینکه روغن موقع سرخ کردن مواد غذایی کف نکند و یا کمتر کف کند راهکارهایی وجود دارد که در زیر می‌خوانید.

به گزارش ایلنا، حتما برای شما هم پیش آمده است که موقع سرخ کردن برخی غذاها مانند انواع کوکو و کتلت با کف کردن روغن روبه‌رو شده‌اید. اگر می‌خواهید علت آن را بدانید و از آن جلوگیری کنید اینفوگرافیک زیر را ببینید: 

دلایل کف کردن روغن هنگام آشپزی
برای بزرگنمایی بیشتر روی تصویر کنید

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز