خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه خوراک لوبیا پیله

طرز تهیه خوراک لوبیا پیله
کد خبر : ۱۳۴۸۴۲۸

خوراک لوبیا پیله یکی از غذاهای محبوب استان البرز است. این غذا یکی از خوشمزه ترین طعم هایی است که می توانید در این استان تجربه کنید.

به گزارش ایلنا، خوراک لوبیا پیله یک غذای فصلی است که در تابستان طبخ می شود. در قدیم این غذا را درون ظرفی تیره به نام (tiareh) می ریختند و بعد از پخت نان درون تنور قرار می دادند.

مواد لازم :

لوبیا پیله (لوبیا چیتی تازه همراه با غلاف ): نیم کیلو

پیاز متوسط : 1 عدد

گوشت گوسفند : 250 گرم

سیب زمینی متوسط : 2عدد

گوجه فرنگی : 2 عدد

روغن : 2 قاشق غذاخوری

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

زردچوبه : به مقدار لازم

آبلیمو یا لیمو ترش تازه : به مقدار لازم

خوراک لوبیا پیله ساده و خوشمزه

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا پیاز وسیب زمینی را در کمی روغن تفت می دهیم.

گام 2 سپس گوشت را با زردچوبه و نمک و فلفل تفت می دهیم تا آب گوشت خشک شود و به اصطلاح رنگ گوشت برگردد.

گام 3 سپس لوبیا را اضافه کرده کمی دیگر تفت می دهیم .

طرز تهیه خوراک لوبیا پیله

گام 4 در پایان گوجه را خرد کرده به مواد اضافه می کنیم.

گام 5 و در آخر 2 لیوان آب اضافه کرده و اجازه می دهیم کامل بپزد.

منبع : غذالند

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز