املت قارچ و اسفناج؛ یک غذای فوق العاده برای صبحانه
املت قارچ و اسفناج بسیار لذیذ است و بخاطر استفاده از اسفناج این غذا دارای آهن بسیاری است و برای کسیانی که کم خونی دارند بسیار مفید است.
به گزارش ایلنا، املت قارچ و اسفناج بسیار لذیذ است و بخاطر استفاده از اسفناج این غذا دارای آهن بسیاری است و برای کسیانی که کم خونی دارند بسیار مفید است.
مواد لازم:
اسفناج نیم کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
نمک فلفل زردچوبه مقدار کافی
پنیر پیتزا مقدار کافی
قارچ ۱۰۰ گرم
روغن مایع مقدار کافی
طرز تهیه:
۳ عدد تخم مرغ را شکسته و انها را در صورت سالم بودن همراه با نمک و فلفل و زردچوبه داخل یک ظرف میریزیم و هم میزنیم.
تابه را روی گاز گذاشته و وقتی روغن داغ شد تخم مرغهای همزده مرحله قبل را داخل تابه میریزیم و منتظر میشویم تا با حرارت ملایم گاز تخم مرغها نیم بند شوند.
اسفناجها را شسته و ابکش میکنیم و سپس انها را با چاقو به صورت درشت خرد میکنیم. سپس انها را داخل یک تابه بدون روغن میریزیم و تابه را روی گاز میگذاریم و اسفناجها را در تابه تفت میدهیم تا آب ان کشیده شود.
سپس داخل تابه روغن مایع میریزیم و اسفناجها را در تابه تفت میدهیم و به ان نمک و فلفل میزنیم.
قارچها را شسته و انها را به صورت ورقهای و یا نگینی خرد میکنیم و داخل یک تابه با روغن و یا کره تفت میدهیم تا اب ان کاملا کشیده شود.
وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط اسفناج و قارچ را یک سمت تخم مرغ میریزیم. روی ان کمی پنیر پیتزا رنده شده میریزیم. سپس تخم مرغ را از قسمت بودن مواد و خالی تا میکنیم تا روی قسمت مواد دار را بپوشاند.
سپس در تابه را میبنیدیم و منتظر میشویم با حرارت ملایم تخم مرغ ما بپزد و آماده شود.
منبع:وقت صبح