طرز تهیه دلمه سیرابی؛ دلمه ای جدید و پر خاصیت
دلمه انواع مختلفی دارد که شاید یکی از متفاوت ترین و مقوی ترین انواع ان دلمه سیرابی باشد که در بسیاری از کشورها طرفداران زیادی دارد.
به گزارش ایلنا، یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی ها دلمه است که معمولا با برگ مو تهیه می شود و غذایی پر زحمت و بسیار لذیذ است ولی دلمه انواع مختلفی دارد مثل دلمه فلفل درمه ای و یا گوجه . اما امروز می خواهیم طرز تهیه یک دلمه متفاوت را به شما آموزش دهیم.
دلمه سیراب شیردان و طرز تهیه آن
مواد لازم برای تهیه دلمه سیرابی
-
سیرابی تمیز شده یک دست
-
ماست دو پیمانه
-
سیر چهار حبه
-
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
-
رب فلفل یک قاشق سوپخوری
-
کره یک قاشق سوپخوری
-
روغن زیتون 4/1 پیمانه
-
پیاز متوسط دو عدد
مواد لازم برای داخل دلمه
-
گوشت چرخکرده 250 گرم
-
پیاز متوسط چهار الی پنج عدد
-
برنج نیمدانه یک پیمانه
-
جعفری یک دسته کوچک
-
سیر دو حبه
-
رب فلفل یک قاشق مرباخوری
-
رب گوجهفرنگی یک قاشق مرباخوری
-
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه دلمه سیرابی
سیرابی را به صورت مربعهای 7×7 برش میزنیم و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر میخوابانیم.
سیرابی های مزهدار شده را آب می کشیم و از مواد گوشتی داخل آنها گذاشته و دور آن را با نخ و سوزن میدوزیم.
درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون را ریخته و رب گوجهفرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
سپس دلمههای پیچیده شده را داخل آن چیده و آبجوش را اضافه میکنیم، نمک و فلفل میزنیم و در زودپز را میبندیم تا دلمهها بپزند