۵ راهکار برای نجات یک کاکتوس در حال مرگ
بیشتر ما علاقه به نگهداری کاکتوس در خانه داریم، اما کاکتوسها برخلاف ظاهر مقاومشان مانند سایر گیاهان به مراقبت نیاز دارند.
به گزارش ایلنا، اگر کاکتوس شما تغییر رنگ داشته یا دچار خشکی یا افتادگی برگ شده، حتما مشکلی برای آن پیش آمده است. در این مطلب به برخی از روشها برای مراقبت از کاکتوسهای آسیب دیده اشاره میشود.
ابتدا مشکل را تشخیص دهید و سپس مراقبتهای فوری و مناسب را شروع کنید. برای نجات کاکتوستان باید شرایط خاک، نور و محیط قرارگیری کاکتوس در آن را بررسی کنید و مراقبتهای منظم را برای بقای آن در نظر بگیرید.
۱. مراقبتهای فوری
به کاکتوس پژمرده آب بیشتری بدهید. اگر قسمتهایی از کاکتوس منقبض، چروکیده یا پژمرده به نظر میرسد به احتمال زیاد به آب بیشتری نیاز دارد.
اگر خاک کاملاً خشک است، آن را خوب آبیاری کنید تا آب اضافی از کف گلدان خارج شود.
۲. قطعات پوسیده را جدا کنید
قسمتهای قهوهای، زرد یا تیره کاکتوس را ببرید. پوسیدگی میتواند ناشی از قارچی ایجاد شود که به دلیل آبیاری بیش از حد ظاهر میشود. برای جلوگیری از این شکل و قارچی نشدن کاکتوس، قبل از هر آبیاری مجدد، اجازه دهید خاک کاملا خشک شود.
۳. کاکتوس باریک را در نور مناسب قرار دهید
اگر بعضی نقاط کاکاتوسها باریک و کم جان رشد کردهاند، دلیل آن نور ناکافی خورشید است، بنابراین نقطهای را در خانه پیدا کنید که برای مدت طولانیتری در معرض نور خورشید باشد. پنجرهای رو به جنوب بهتر است.
۴. این کاکتوسها را در سایه قرار دهید
اگر قسمتهایی از طرف گیاه که رو به آفتاب است، پوستی مایل به زرد یا قهوهای داشته باشد، نور خورشید زیاد است. فوراً آن را به نقطهای با سایه بهتر منتقل کنید، مانند پنجرهای رو به شرق، که نور ملایم خورشید را دریافت میکند.
۵. حشرات و آفات را از بین ببرید
آفات اصلی کاکتوسها شپشکهای آردآلود و کنههای عنکبوتی هستند. شپشکهای آرد آلود سفید و پنبهای هستند و به صورت خوشهای ظاهر میشوند. کنههای عنکبوتی نیز قرمز رنگ و همچنین کاملاً کوچک هستند. برای از بین بردن هر دوی اینها، الکل را مستقیماً با یک پنبه به مناطق آلوده بمالید. همچنین میتوانید از کنه کش برای کنههای عنکبوتی استفاده شود.
منبع:همشهری انلاین