کوکو تره فرنگی، غذای گیاهی و سالم
کوکو تره فرنگی یک وعده غذایی کامل و سالم و سرشار از کربوهیدرات، پروتئین و ویتامین B6، فیبر، کلسیم و آهن است. این کوکو خوشمزه را در منزل تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.
به گزارش ایلنا، در سه ماهه اول به دلیل رشد سریع جنین بدن مادر بسیاری از املاح و مواد معدنی ذخیره شده را از دست می دهد و با یک برنامه ی غذایی مناسب میتواند آنرا جایگزین کند. همچنین در این مرحله از بارداری متاسفانه مادرها اشتهای چندانی ندارند و حالت تهوع صبح گاهی و ویار از سری مشکلات سه ماهه ی اول بارداری است.
سبزی تره فرنگی، که از مواد اصلی کوکو تره فرنگی است، همانند قرص مولتی ویتامین عمل میکند و همچنین منبع غنی از کلسیم است که برای رشد استخوان های جنین، پیشگیری از بدخلقی، بی خوابی، درد کمر و پا بسیار تاثیر گذار است. همچنین تره فرنگی دارای ویتامین B6 می باشد که برای تنظیم سوخت و ساز بدن و التیام تهوع صبح گاهی نیز مفید است.
ویتامین B6 در عمل رشد و تکامل سلول های عصبی و سلول های قرمز خونی نقش بسزایی دارد. کمبود ویتامین B6 یکی از علل اصلی سقط جنین در سه ماهه ی اول بارداری می باشد. از دیگر خواص تره فرنگی داشتن ویتامین K ( کمک به فاکتور انعقاد خون جنین)، منگنز و آهن است.
از دیگر مواد اصلی کوکو تره فرنگی سیب زمینی ست که منبع خوب انواع مواد مغذی در بدن محسوب شده و مصرف متعادل آن به مادر باردار توصیه میگرذد. سیب زمینی حاوی مقدار زیادی نشاسته است که به سرعت جذب میشود و میتواند روی متابولیسم گلوکز در بدن تاثیر داشته باشد.
بر اساس دستورالعملهای انجمن تغذیه سوییس مصرف ۴-۳ واحد کربوهیدرات به صورت روزانه در بارداری توصیه میشود (اگرچه این مقدار بسته به وزن قبل از بارداری مادر، وزن فعلی و روند وزنگیری جنین تا حدودی متفاوت است). علاوه بر این بهتر است سیب زمینی همراه سبزیجات یا حبوبات مصرف شود تا قند خون را آرامتر بالا ببرد.
مواد لازم :
سیب زمینی : 1کیلو
تره فرنگی : 4عدد
مارگارین(کره گیاهی) : 4قاشق غذاخوری
آرد سوخاری : 1/4 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
نمک دریایی : 1قاشق چای خوری
فلفل سیاه : 1قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و با مارگارین مخلوط کنید تا بصورت پوره ای نرم و یک دست درآید.
گام 2 تره فرنگی ها را نیز آب پز کنید و به همراه نمک و فلفل و تخم مرغ به مواد درون کاسه اضافه کنید و با دست بخوبی ورز دهید.
گام 3 خمیر به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم کنید و به شکل دلخواه دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید.
گام 4 ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و کمی روغن را به درون آن اضافه کنید و اجازه دهید روغن داغ شود.
گام 5 در انتها کوکو ها را در روغن بگذارید و اجازه دهید کمی سرخ شوند در حدی که طلایی رنگ شوند.
منبع: دلگرم