خبرگزاری کار ایران

خواص شیره انگور در طب سنتی

خواص شیره انگور در طب سنتی
کد خبر : ۱۳۱۶۹۶۸

میوه انگور به دلیل دارا بودن انواع فلاونوئیدها از جمله آنتوسیانینها و فلاونولها از ارزش غذایی دارویی بالایی برخوردار است که نوع و درصد ترکیبات تحت تأثیر ژنوتیپ و شرایط محیطی قرار میگیرد.از منظر طب سنتی،شیره_انگور خصلت های زیادی دارد.

به گزارش ایلنا، انگور گیاهی از خانواده Vitaceae و جنس Vitis است که اکثر ارقام تجاری آن متعلق به گونه vinifera. V میباشد. حضور اسیدهای آلی، قندها و ترکیبات معطر در گوشت میوه، ترکیبات آنتوسیانینی، تاننها، فلاونولها و ترکیبات معطر در پوست، و تاننها و روغن در بذر انگور موجب شده تا این گیاه اهمیت بالایی از نظر غذایی و دارویی داشته باشد افزایش دهنده وزن بدن است.

از دیگر فواید این خوراکی شیرین، افزایش حجم عضلات است. به همین دلیل است که ترکیب شیره انگور و ارده کنجد را به کسانی که کارهای سنگین انجام می دهند یا ورزشکار هستند، توصیه می کنند چراکه علاوه بر مقوی بودن، باعث افزایش حجم عضلات می شود.

یکی دیگر از خواص شیره انگور بازکنندگی گرفتگی هاست و از این رو برای اینکه در مجاری کبد، انسداد ایجاد نشود، می توان شیره انگور را همراه با سرکه انگور مصرف کرد. یکی از خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم کنندگی در ناحیه حلق است،

به همین دلیل افرادی که به خصوص در فصول سرد سال دچار التهاب حلق می شوند و به دنبال آن سرفه می کنند، توصیه می شود که از غرغره شیره انگور با آب استفاده کنند.

درمان کننده ی صرع، کهیر، سرفه مزمن، تپش قلب، لاغری مفرط ، ضعف احشا و یرقان است. برای بیماری های طحال، افسردگی و غضب مفید است. برای روان کردن ادرار نیز از آن استفاده می شود.

یکی دیگر از فواید دوشاب، غلیظ کردن شیر مادر است، به همین دلیل اگر شیر مادری رقیق باشد، می تواند در کنار بقیه درمان ها شیره انگور را مصرف کند. مصرف شیره در افرادی که فشارخون دارند، منجر به افزایش فشارخون آن ها نمی شود اما به درمان و کاهش آن هم کمکی نمی کند.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز