طرز تهیه شیرینی مقوی و محبوب مخصوص مهمانی
آجیل بار یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و ساده میباشد که شما میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
به گزارش ایلنا، آجیل بار را می توانید با انواع مغزیجات و ترکیبات مختلف تهیه کنید و به دلیل مقوی بودن یک خوراکی خوشمزه برای بچه ها می باشد که راحت تهیه می شود، همچنین شما می توانید آجیل بار را برای عید یا شب یلدا و دورهمی خود تهیه کنید و یک پذیرایی شیک از مهمان های خود داشته باشید. تهیه این آجیل بار خیلی آسان است و می توانید از گردو یا پسته و هر مغزی که دوست دارید استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه آجیل بار
-
کنجد بو داده ۱.۵ تا ۲ پیمانه
-
مغز تخمه آفتابگردان ۱ پیمانه
-
بادام زمینی بدون پوست ۱ پیمانه
-
شکر ۱/۲ پیمانه
-
شیره انگور یا خرما ۱/۲ پیمانه
-
ارده کنجد ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه آجیل بار خوشمزه و شیک و اقتصادی
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید کنجد را کمی تفت دهید، شما می توانید از کنجد بو داده آماده استفاده کنید و اگر کنجد خام در خانه دارید کافی است داخل تابه ریخته و روی حرارت کم تتف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد، دقت کنید پای گاز باشید وگرنه خیلی سریع کنجد می سوزد.
مرحله دوم: کاراملی کردن شکر
شکر را داخل تابه بریزید و هم نزنید و بگذارید خود شکر با حرارت کم ذوب شود و زمانی که قهوه ای رنگ شد باید سریع شیره انگور و ارده کنجد را اضافه کنید و سریع هم بزنید و نگذارید تا شکر سفت شود.
مرحله سوم: افزودن مغزیجات
در ادامه باید کنجد و بادام و مغز آفتابگردان و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود و خوب سفت شود، سپس از روی حرارت بردارید و یک ظرف مستطیل پیرکس یا پلاستیکی را بردارید و کمی چرب کنید و از مواد تهیه شده داخل آن بریزید و کمی خلال پسته برای تزیین بریزید و با گوشتکوب دستی خوب بکوبید تا سطح آجیل بار کاملا باید صاف و یکدست شود.
مرحله چهارم: تهیه آجیل بار
ظرف را برای ۱ ساعت باید در یخچال قرار دهید. بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید و برای ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید و بعد دور تا دور قالب را با چاقو آزاد کنید و از قالب خارج کنید و با کمک یک چاقو تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و این آجیل بار را میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه آجیل بار ارزان و مقوی و شیک
بهتر است قطر مواد ۱ سانت بیشتر نشود زیرا کالری بسیار بالایی دارد.
می توانید همه مغزیجات را در ابتدا کمی تفت دهید تا بوی خامی آن ها گرفته شود و بعد استفاده کنید.
اگر احساس کردید شکر سفت شده باید حرارت را کم کنید و صبر کنید تا دوباره ذوب و شل شود.
اصلا نباید زیر شکر زیاد باشد وگرنه می سوزد و مزه تلخی به آجیل بار می دهد.
منبع:برترین ها