خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه کبسه مرغ؛ خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کبسه مرغ؛ خوشمزه و مجلسی
کد خبر : ۱۳۰۲۱۶۰

کبسه مرغ یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و معطر می‌باشد که طعم فوق العاده دارد و با ذائقه ما ایرانی‌ها بسیار جور است.

به گزارش ایلنا، کبسه مرغ یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و معطر می‌باشد که طعم فوق العاده دارد و با ذائقه ما ایرانی‌ها بسیار جور است و شما می توانید این پلو خوشمزه را با مرغ تهیه کنید.

طرز تهیه کبسه مرغ؛ خوشمزه و مجلسی

کبسه مرغ بیشتر در کشور های عربی و هندی و یا در کشور افغانی نیز تهیه می شود. کبسه مرغ غذایی اصالتا عربستانی است و با گوشت یا مرغ درست می شود این غذا شباهت زیادی به غذای مندی ، مچبوس ، مکبوس دارد. پایه اصلی این غذا برنج باسماتی ، گوشت یا مرغ ، مخلوطی از ادویه های معطر هست و شما می توانید به صورت گام به گام کبسه مرغ را در این پست یاد بگیرید. امروز در پارسی دی طرز تهیه کبسه مرغ عربی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کبسه مرغ عربی

  •     مرغ ۲ تکه

        برنج ۲ پیمانه

  •     سیب زمینی ۱ عدد

        پیاز ۱ عدد

  •     رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری

        سیر ۳ حبه

  •     برگ بو ۲ عدد

  •     چوب دارچین ۱ عدد

  •     هل ۳ عدد

        لیموعمانی ۱ عدد

  •     تخم گشنیز ۱ ق چای خوری

  •     فلفل درسته سبز یا قرمز

  •     عصاره گوشت ۱ عدد

  •     نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه بریانی مخصوص به مقدار لازم

طرز تهیه کبسه مرغ عربی و معطر به روش اصلی

مرحله اول: تفت دادن مرغ

ایتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد سیر ها را پوست بگیرید و پوره کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. مرغ ها را را اضافه کنید و به همراه مواد خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله دوم: افزودن ادویه ها

ادویه ها را به همراه عصاره گوشت خرد شده و برگ بو و دارچین و تخم گشنیز  و لیموعمانی اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و خوشرنگ شود. می توانید از پوره گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.

طرز تهیه کبسه مرغ؛ خوشمزه و مجلسی

مرحله سوم: پخت مرغ

حالا سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا قل بزند و بعد حرارت را کم کنید تا مرغ پخته شود. می توانید برای سریع تر شدن مراحل از زودپز استفاده کنید تا مرغ زودتر پخته شود.

مرحله چهارم: تهیه کبسه مرغ

برنج خیس خورده را به مرغ پخته شده اضافه کنید. دقت کنید آب مرغ باید طوری باشد که برنج یک بند انگشت بالاتر باشد و بعد صبر کنید تا برنج نرم شود و آب اضافی مرغ کشیده شود و برنج را مثل کوه وسط قابلمه بیاوری برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید و در انتها روی مواد کره ریخته و سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کبسه مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

بهتر است لیموعمانی را با آب گرم ۱۵ دقیقه خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود.

می توانید زعفران دم کرده نیز به مواد اضافه کنید.

ادویه بریانی مخصوص است باید از عطاری تهیه کنید زیرا ترکیب بادیان ستاره و جوز هندی و فلفل سیاه و زیره و هل می باشد.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز