خبرگزاری کار ایران

سنگک بهترین نان برای کاهش وزن

سنگک بهترین نان برای کاهش وزن
کد خبر : ۱۲۹۹۵۱۳

یک متخصص تغذیه به مردم و کسانی که قصد چاق شدن ندارند توصیه کرد ضمن رعایت رژیم غذایی متعادل از نان سبوس‌دار استفاده کنند.

به گزارش ایلنا، دکتر حامد جعفری گفت: یکی از مواد غذایی مهم که در بخش غلات گنجانده شده نان است که افراد می‌توانند برای جلوگیری از افزایش وزن، نان را با آرد سبوس‌دار به جای نان سفید مورد توجه قرار دهند.

وی افزود: به مردم توصیه می‌شود در رژیم غذایی خود تعادل در مصرف انواع گروه‌های غذایی را مورد توجه قرار دهند و از غذاهای متنوع در هر گروه استفاده کنند.

وی تاکید کرد: تنظیم وزن دلیل اصلی ۷۰ درصد مراجعه‌کنندگان بزرگسال به متخصصان تغذیه است.

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد مراجعان نیز کودکانی هستند که به علت عقب ماندگی در رشد و یا اضافه وزن به متخصصان تغذیه مراجعه و دستور غذایی و توصیه‌های تغذیه‌ای دریافت می‌کنند، همچنین ۱۰ درصد دیگر مراجعان هم افرادی هستند که به علت بیماری‌هایی نظیر دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، کبدی و کلیوی برای دریافت برنامه رژیمی متناسب با بیماری خود تحت نظر متخصص تغذیه قرار می‌گیرند.

منبع: بهداشت نیوز

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز