خبرگزاری کار ایران

نحوه هواگیری باک خودرو

نحوه هواگیری باک خودرو
کد خبر : ۱۲۹۴۹۰۵

امکان دارد با وجود خالی بودن باک بنزین، نتوانید به داخل باک؛ بنزین بزنید و در این صورت خودرو نیاز به هواگیری باک بنزین داشته باشد تا این مشکل برطرف شود.

به گزارش ایلنا، امکان دارد با وجود خالی بودن باک بنزین، نتوانید به داخل باک؛ بنزین بزنید و در این صورت خودرو نیاز به هواگیری باک بنزین داشته باشد تا این مشکل برطرف شود. زمانی که باک بنزین با وجود خالی بودن و تمام شدن بنزین، بنزینی در خود جای ندهد و مدام باعث قطع شدن نازل بنزین شود، باک بنزین خودرو را هوا گرفته است. در ادامه این مطلب شما را با نحوه هواگیری باک بنزین خودرو آشنا می کنیم.

علت هوا گرفتن باک بنزین چیست ؟

در زمان هایی که گاز زیادی درون باک بنزین تجمع می شود، رسوبات در انتها آن ته نشین می شود و در نهایت شرایطی ایجاد می شود که بنزین نیاز به هوا گیری دارد.

برای این که از ورود رسوبات موجود به بنزین یا موتور خودرو وارد نشود و با مشکل سوخت رسانی مواجه نشوید، لوله خروجی را کمی بالا تر از قسمت انتهایی باک قرار می دهند؛ یعنی این لوله از از یک سمت از موتور خارج می شود و از طرفی دیگر بالا تر از کف پاک قرار دارد.

یکی دیگر از موضوعاتی که سبب هوا گرفتن باک بنزین می شود بسته شدن منافذ و سوراخ های ریز درون باک خودرو است. به طور در خودرو این مشکل به صورت عمده دیده می شود، اکثر رانندگان این خودرو برایشان پیش آمده است که در زمان زدن بنزین در انتها بنزین از باک خارج شده و بر روی زمین می ریزد.

این موضوع و ریختن بنزین بر روی زمین نشان از این دارد باک بنزین هوا گرفته است.

مورد دیگری که وجود دارد خراب شدن حباب گیر است، اگر حباب گیر مشکلی داشته باشد نمی تواند عملکرد مناسبی از خود نشان دهد و در نتیجه بخار بنزین در باک باقی می ماند و دچار هوا گرفتن می شود.

نشانه هایی برای هواگیری باک بنزین :

نشانه هایی که به شما می گوید، خودرو نیاز به هواگیری باک بنزین دارد …

– پس زده شدن و سرریز کردن بنزین با وجود خالی بودن باک.

– ریپ و لرزش خودرو به دلیل نفوذ گازهای حاصل از تبخیر بنزین به موتور و اختلال در احتراق.

– استشمام بوی بنزین داخل ماشین و صندلی های عقب خودرو.

روش هواگیری باک بنزین

در قدم اول توصیه می کنیم که حتما از یک تعمیرکار حرفه‌ای برای هواگیری باک بنزین خودرو خود کمک بگیرید تا از بروز خطرات احتمالی که در ادامه توضیح خواهیم داد، جلوگیری کنید. در صورتی که مشکل از حباب گیر، منفذ خروج هوا و یا گرفتگی لوله سوخت گیری باشد، با برطرف ساختن آن‌ها مشکل هواگیری باک بنزین نیز برطرف خواهد شد.

اگر در موقعیتی هستید که فعلا به تعمیرکار دسترسی ندارید، یک راه حل وجود دارد که به صبر و حوصله بیشتری نیاز دارد. اگر هنگام سوخت گیری با این مشکلات مواجه شده‌اید، باید زمان بیشتری را صرف بنزین زدن کنید، به این صورت که ابتدا کمی صبر کنید، سپس دوباره مقداری بنزین وارد باک کرده و به محض اینکه مشاهده کردید که بنزین بیرون می‌ریزد؛ دوباره صبر کنید و سپس بنزین بزنید. این روند را تکرار کنید تا باک بنزین پر شود.

ممکن است بار اول نتوانید تمام باک بنزین را پر کنید؛ اما به مرور زمان با تکرار چندین باره این عمل، تقریبا مشکل هواگیری باک بنزین تان حل خواهد شد و هنگام سوخت گیری دیگر با سرریز شدن بنزین و مشکلاتی از این قبیل مواجه نخواهید شد.

همین طور چندین مرتبه این مدل سوخت گیری را تکرار کنید تا بلاخره باک پر شود. بهتر است در زمان خلوتی جایگاه ها برای بنزین زدن اقدام کنید، چون احتمالا هواگیری باک بنزین تا 10 برابر حالت عادی طول بکشد و یا اینکه با استفاده از بطری و قیف مخصوص؛ هواگیری باک بنزین را در محل دیگری انجام دهید.

نحوه هواگیری باک خودرو

روش های هواگیری باک بنزین خودرو

گام 1

با استفاده از جک و پایه جک، انتهای عقب خودرو را به سمت بالا ببرید. کنیستر در خروجی باک بنزین خودرو قرار خواهد گرفت. کنیستر را از نظر هر گونه ترک، نشتی یا بوی شدید بخار بررسی نمایید.

گام 2

محکم بودن کنیستر را مورد بررسی قرار دهید، اگر به نظر می‌رسد کنیستر در شرایط خوبی است، فیلتر هوا را بررسی کنید تا ببینید آیا نیاز به تعویض دارد یا خیر. زیرا در صورت آسیب دیدگی، کثیف بودن یا قطع شدن برق باید فیلتر هوا تعویض شود.

گام 3

در صورت مشاهده هرگونه آسیب در حین بازرسی، کنیستر زغال فعال را تعویض کنید. از یک پیچ گوشتی سر صاف برای جدا کردن خطوط پلاستیکی برق و خلاء متصل به کنیستر استفاده نمایید. خطوط را بررسی کنید تا اطمینان حاصل نمایید که نیازی به تعویض ندارند.

گام 4

از سوکت برای شل کردن و جدا کردن تمام پیچ ها (پیچ هایی که قوطی زغال چوب را در جای خود نگه می دارند) استفاده کنید. کنیستر قدیمی را از زیر ماشین بیرون بیاورید و کنیستر جدید را با قرار دادن صحیح آن و سپس محکم کردن آن در محل مورد نظر نصب نمایید. خطوط برق را دوباره به کنیستر وصل کنید. کنیستر جدید را امتحان کنید تا مطمئن شوید که به درستی کار می کند و محکم در جای خود نصب شده است. پایه های جک را با احتیاط جدا کرده و وسیله نقلیه را توسط جک پایین بیاورید.

چند نکته ایمنی مهم :

• بنزین را روی زمین نریزید زیرا خطر اشتعال و انفجار را در پی دارد.

• از وسایل آتش زا، فندک و سیگار در جایگاه سوخت و یا هر محل دیگری که هواگیری باک بنزین را در آنجا انجام می دهید، استفاده نکنید.

• خودرو باید خاموش باشد.

• حتی در صورت هواگیری باک بنزین با روش بالا به صورت موفقیت آمیز، باز هم نیاز دارید که باک خودرو را نزد یک تعمیرکار ببرید تا سوراخ های باک را بررسی نماید. تا این اتفاق دوباره تکرار نشود.

• در هر بار سوخت گیری خودرو، از پر کردن کامل باک خودداری نمایید.

• به هیچ عنوان؛ هواگیری باک بنزین را در محیطی بسته و بدون تهویه انجام ندهید.

منبع:خودروکار

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز