خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه سوپ پرتقال به ۲ روش ساده و خامه ای

طرز تهیه سوپ پرتقال به ۲ روش ساده و خامه ای
کد خبر : ۱۲۸۸۳۴۳

سوپ پرتقال یک سوپ مقوی پاییزی و زمستانی است که علاوه بر طعم خوشمزه و عطر دلپذیری که دارد، به خاطر خواص پرتقال سرشار از ویتامین ث است.

به گزارش ایلنا، سوپ پرتقال یک سوپ مقوی پاییزی و زمستانی است که علاوه بر طعم خوشمزه و عطر دلپذیری که دارد، به خاطر خواص پرتقال سرشار از ویتامین ث است. این سوپ به عنوان یک غذای عالی برای درمان خانگی سرماخوردگی نیز طبخ می‌شود و جزو پیش‌غذاهایی است که در شمال کشور، طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه سوپ پرتقال ساده

طرز تهیه سوپ پرتقال به ۲ روش ساده و خامه ای

مدت زمان آماده سازی مواد: ۲۰ دقیقه

مدت زمان مورد نیاز برای پخت: ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه سوپ پرتقال

• آب پرتقال تازه: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

• گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم

• مرغ: ۱ کیلوگرم

• آرد: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

• سیر: ۲ حبه

• پیاز: ۲ عدد درشت

• کره: ۵۰ گرم

• شکر: ۱ قاشق چای‌خوری

• نمک و فلفل: به میزان لازم

مراحل طرز تهیه سوپ پرتقال برای سرماخوردگی

برای تهیه سوپ پرتقال ساده، ابتدا باید مرغ را آبپز و بعد آن را چرخ کنید. سپس مواد دیگر را با پیاز و سیر تفت دهید و در نهایت مرغ‌ها را با آب پرتقال به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید سوپ بپزد. برای مشاهده مراحل طرز تهیه سوپ پرتقال، دستورالعمل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: مرغ را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ پرتقال، یک پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه بریزید. مقداری روغن به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. مرغ‌ها را به پیازها اضافه کنید و حرارت را پایین بیاورید تا کمی مرغ‌ها با پیاز تفت بخورند و سرخ شوند. سپس مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و ادویه‌های دلخواه را بیفزایید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا طعم خامی ادویه‌ها هم گرفته شود.

مرحله دوم: مرغ را بپزید

سپس به مرغ مقداری آب جوش اضافه کنید، در حدی که روی آن را بپوشاند. حرارت را بالا ببرید و وقتی آب شروع به قل زدن کرد، شعله را کم کنید. اجازه دهید مرغ کاملا بپزد و نرم شود. معمولا بعد از ۲۵ دقیقه مرغ می‌پزد و می‌توانید حرارت را قطع کنید. مرغ‌های پخته شده را از قابلمه بیرون بیاورید و اجازه دهید کمی از دما بیفتند و سرد شوند.

مرحله سوم: مرغ را چرخ کنید

اگر مرغ‌ها استخوان دارند، استخوان‌های آنها را خارج کنید. سپس مرغ‌های بدون استخوان را در چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید. (می‌توانید به جای چرخ کردن آنها را یا گوشت‌کوب برقی هم پوره کنید یا خیلی ساده‌تر، آنها را ریش ریش کنید.)

مرحله چهارم: پیاز و سیر را تفت دهید

در این مرحله از طرز تهیه سوپ پرتقال، یک پیاز دیگر را پوست بگیرید و چرخ کنید یا آن را رنده کنید. سیرها را هم رنده کنید. در یک ظرف مناسب، کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. می‌توانید به جای کره، از روغن استفاده کنید. پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید و آنها را تفت دهید.

مرحله پنجم: آرد و گوجه فرنگی را تفت دهید

آرد را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. سپس گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید و به قابلمه بیفزایید. ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید تا گوجه فرنگی‌ها هم کمی بپزند. سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه به همراه شکر و نمک به مواد اضافه کنید. مواد را در قابلمه به هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ششم: آب پرتقال و مرغ را اضافه کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ پرتقال، آب پرتقال تازه را به همراه مرغ چرخ شده به مواد سوپ اضافه کرده و مواد را ترکیب کنید. اگر آب سوپ کم بود، به اندازه نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. ۲۰ تا ۳۰ دقیقه سوپ را روی دمای ملایم قرار دهید تا مواد آن بپزند. در نهایت طعم سوپ را بچشید و ادویه‌ها را اضافه کنید. بعد از آماده شدن سوپ پرتقال، آن را به صورت گرم سرو کنید.

طرز تهیه سوپ پرتقال خامه‌ای

طرز تهیه سوپ پرتقال به ۲ روش ساده و خامه ای

زمان آماده سازی مواد: ۲۰ دقیقه

زمان مورد نیاز برای پخت: ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه سوپ پرتقال و هویج

• آب پرتقال: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

• هویج: ۷۰۰ گرم

• خامه: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

• کره: ۲ قاشق غذاخوری

• عصاره مرغ: ۱ عدد

• رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق غذاخوری

• زنجبیل و کاری: به میزان لازم

• نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم

مراحل طرز تهیه سوپ پرتقال با هویج و خامه

پایه سوپ پرتقال با خامه، عصاره مرغ است که البته می‌توانید از عصاره سبزیجات یا عصاره گوشت و یا آب قلم هم استفاده کنید. در طرز تهیه سوپ پرتقال با خامه، خامه نیز به افزودن غلظت سوپ کمک می‌کند. برای تهیه این سوپ خوشمزه و مجلسی، مراحل طرز تهیه آن را دنبال کنید.

مرحله اول: مواد سوپ پرتقال را آماده کنید

در ابتدا، حدود ۵۰۰ گرم پرتقال را پوست گرفته و آب آنها را بگیرید. هسته‌ها را جدا کنید و به آب پرتقال، مقداری از پالپ پرتقال اضافه کنید. آب پرتقال را کنار بگذارید. هویج‌ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. هویج‌ها را به قطعات ریز و به صورت نگینی خرد کنید. یک پیاز را هم پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مرحله دوم: مایه سوپ پرتقال و هویج را آماده کنید

در این مرحله، پیاز را به همراه کره در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت کم تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. در این فاصله، یک عصاره مرغ را در یک لیوان آب جوش بیندازید و اجازه دهید حل شود. بعد از طلایی شدن پیازها، عصاره را به پیازها بیفزایید.

مرحله دوم: هویج و آب پرتقال را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه سوپ پرتقال خامه‌ای با هویج، آب پرتقال را به مایه سوپ اضافه کنید و هویج‌ها را هم به آن بیفزایید. صبر کنید تا مایه سوپ جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. ۳۵ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا هویج‌ها کاملا نرم شود و مایه سوپ غلیظ شود.

مرحله سوم: مواد را در مخلوط‌کن بریزید

بعد از اینکه هویج‌ها پختند و همه مواد نرم شدند، حرارت را قطع کنید و اجازه دهید مایه سوپ کمی از دما بیفتد. سپس آنها را در غذاساز یا بلندر بریزید و مواد را پوره کنید تا یکدست شوند. مخلوط به دست آمده را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله چهارم: خامه و ادویه‌ها را اضافه کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ خامه‌ای پرتقال، خامه را به همراه نمک، فلفل سیاه، رنجبیل، کاری و ادویه‌های دلخواه به سوپ اضافه کنید. اجازه دهید مواد به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بمانند و با هم میکس شوند و طعم یکدیگر را بگیرند. در نهایت، مقداری رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و آن را سرو کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه سوپ پرتقال

طرز تهیه سوپ پرتقال به ۲ روش ساده و خامه ای

*اگر می‌خواهید سوپ پرتقال یکدست شود، بعد از پخت سوپ، اجازه دهید مواد سرد شوند و بعد آن را در گوشتکوب برقی بریزید یا آنها را چرخ کنید تا یکدست شوند.

*برای جلوگیری از گلوله شدن آرد، می‌توانید آرد را در مقداری آب ولرم حل کنید و بعد آن را به مواد سوپ بیفزایید.

*برای تزیین روی سوپ، می‌توانید از سبزی‌های معطر دلخواه مثل جعفری خرد شده استفاده کنید. همچنین می‌توانید در حین پخت سوپ، به آن مقداری سبزی خشک اضافه کنید.

*افزودن چاشنی‌هایی مثل آبلیمو، آبغوره طبیعی یا آب نارنج می‌تواند طعم سوپ شما را خوشمزه‌تر کند.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز