خبرگزاری کار ایران

فوت و فن‌های طلایی برای درست کردن املت

فوت و فن‌های طلایی برای درست کردن املت
کد خبر : ۱۲۸۶۵۸۴

املت گوجه فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا برای وعده صبحانه یا شام صرف می‌شود و پخت آن فوت و فن‌های خاص خود را دارد.

به گزارش ایلنا،  املت یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و بسیار محبوب در بین ما ایرانی هاست که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب است و این روزها در منوی قهوه‌خانه‌ها و رستوران‌ها هم جایگاه ویژه‌ای دارد.

املت در عین حال که غذای ساده‌ای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا می‌شود، نکات و فوت و فن‌های زیادی دارد. همه ما به اشتباه تصور می‌کنیم که وقتی زمان کافی برای تهیه غذا نداریم، راحت‌ترین غذای ممکن، املت است که تهیه آن به مهارت خاصی هم نیاز ندارد.

 اما باید بدانید که تهیه یک املت خوشمزه و لذیذ اتفاقا کار ساده‌ای نیست! پخت املت فوت و فن‌های خاص خود را دارد که برای تهیه یک املت جا افتاده و خوشمزه لازم است آن را بدانید. پس در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا راز و رمزهای طلایی پخت یک املت ویژه را با شما به اشتراک بگذاریم.

۱. گوجه فرنگی

همانطور که می‌دانید گوجه فرنگی از اجزای اصلی املت است. بسیاری از افراد از گوجه‌های لهیده برای تهیه املت استفاده می‌کنند که ما توصیه نمی‌کنیم. برای تهیه املت بهتر است گوجه فرنگی سالم و آبدار باشد و بوی ترشیدگی ندهد. یکی از نکات مهم برای پخت املت این است که هرگز گوجه‌ها را با پوست داخل ماهی‌تابه نریزید. قبل از تهیه املت بهتر است ابتدا یک قابلمه آب را روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس گوجه‌ها را به صورت درسته داخل آب جوش بیندازید.

سی ثانیه بعد گوجه‌ها را خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید تا دچار شوک شوند. حالا می‌توانید به‌راحتی پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و بعد گوجه را خرد کنید. اگر زمان این کار را ندارید، بهتر است گوجه را رنده کنید و یا داخل دستگاه مخلوط‌کن میکس کنید؛ اما گوجه فرنگی بدون پوست و خرد شده، املت را خوشمزه‌تر می‌کند.

۲ ـ تخم مرغ

یکی از مهم‌ترین نکات تهیه املت نحوه اضافه کردن تخم مرغ به مواد املت است. بسیاری از افراد تخم مرغ را به صورت کامل به گوجه فرنگی اضافه می‌کنند که یک کار اشتباه است! قبل از اضافه کردن تخم مرغ حتما آن را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند.

این کار سبب می‌شود که بوی بد تخم مرغ گرفته شود. نمک و فلفل را هم در همین مرحله به تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اضافه کردن تخم مرغ ابتدا مخلوط گوجه و تخم مرغ را کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند؛ سپس دیگر املت را هم نزنید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ کم کم بپزد. برای تهیه املت به ازای ۳ عدد گوجه فرنگی متوسط بهتر است ۱ تخم مرغ استفاده کنید.

۳ ـ زردچوبه

از افزودن زردچوبه به املت غافل نشوید! زردچوبه علاوه‌بر اینکه طعم و رنگ خوبی به غذا می‌دهد، بوی بد تخم مرغ را هم از بین می‌برد.

۴ ـ روغن

مصرف زیاد روغن قطعا برای بدن مضر است؛ اما پنهان از چشم کارشناسان تغذیه باید بگوییم که املت خوشمزه املتی است که روغنش زیاد باشد. گوجه فرنگی حتما باید داخل روغن کافی سرخ شود. همچنین در صورت تمایل می‌توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.

۵ ـ رب گوجه فرنگی

هرگز و هرگز به املت رب گوجه فرنگی اضافه نکنید! املت خوشمزه املتی است که رنگ و طعم طبیعی گوجه را داشته باشد.

۶ ـ هواخوری

اگر می‌خواهید یک املت با کیفیت و حرفه‌ای تهیه کنید، در مدت زمان پخت املت هرگز در ماهی‌تابه را نبندید و بگذارید املت هوا بخورد.

۷ ـ استفاده از سبزیجات

بسیاری از افراد املت را به صورت اصیل آن یعنی ترکیب گوجه فرنگی با تخم مرغ می‌پسندند. اگر به طعم سبزیجات در املت علاقه دارید، می‌توانید این مواد شگفت‌انگیز را هم به املتتان اضافه کنید. پیاز، فلفل دلمه‌ای، سیر و جعفری خرد شده ازجمله این سبزیجات هستند که می‌توانید به صورت جداگانه همه را با هم سرخ کنید و پس از سرخ شدن و کشیده شدن آب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

منبع: فرارو

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز