طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز به ۴ روش
سالاد پرتقال و پیاز یک سالاد متفاوت و خوش طعم برای علاقهمندان به انواع سالادهای سالم و رژیمی است که معمولاً به روشهای متفاوتی آماده میشود.
سالاد پرتقال و پیاز یک سالاد متفاوت و خوش طعم برای علاقهمندان به انواع سالادهای سالم و رژیمی است که معمولاً به روشهای متفاوتی آماده میشود. برای طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز بهتر است از پرتقالهای بدون دانه و شیرین استفاده کنید تا سالاد شما خوشمزهتر شود و ظاهر جذابتری پیدا کند. در این مقاله میتوانید با روش تهیه سالاد پرتقال و پیاز به چند روش مختلف آشنا شوید.
طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز با نارنگی
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد پرتقال و پیاز با نارنگی
-
پودر زیره: ۱ قاشق غذاخوری
-
پرتقال ریز: ۴ عدد
-
نارنگی: ۲ عدد
-
پیاز: ۲ عدد
-
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
-
برگ نعنا خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
-
روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
-
زیتون سیاه: چند عدد برای تزیین
-
آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری
-
آب پرتقال تازه: ۱ قاشق غذاخوری
-
نمک: به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز با نارنگی
سالاد پرتقال و پیاز با نارنگی یکی از جذابترین روشهای درست کردن این سالاد متفاوت است. برای مزهدار کردن این سالاد معمولاً از پودر زیره، روغن زیتون، آب لیمو ترش، پرتقال تازه و برگ نعنا استفاده میشود. در ادامه میتوانید با روش تهیه سالاد پرتقال و پیاز با نارنگی آشنا شوید.
مراحل اول؛ آماده کردن پیازها
برای تهیه سالاد پرتقال و پیاز با نارنگی ابتدا باید پوست پیازها را جدا کنید. سپس پیازها را به صورت حلقهای برش دهید. بهتر است برای تهیه این سالاد از پیاز بنفش استفاده کنید.
مرحله دوم؛ آماده کردن پرتقال و نارنگی
بعد از برش دادن پیازها پرتقالها و نارنگیها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. حالا پرتقالها را به صور حلقهای برش بزنید. میتوانید نارنگیها را به صورت حلقهای برش دهید و یا پوست نازک روی نارنگی را جدا کنید و تنها از گوشت آن برای سالاد استفاده کنید.
مرحله سوم؛ آماده کردن سالاد پرتقال و پیاز
در این مرحله از طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز با نارنگی باید پرتقال و نارنگی را در ظرف مورد نظر بریزید. حلقههای پیاز را روی آنها بچینید. سپس زیتونهای بدون هسته خرد شده و نعنا خرد شده را اضافه کنید. برای طعم دادن به سالاد از ترکیب روغن زیتون، زیره، نمک و فلفل سیاه استفاده کنید. در انتها آب لیمو ترش و آب پرتقال تازه را اضافه کنید و سالاد خوشمزهتان را میل کنید.
طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز با اسفناج
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد پرتقال و پیاز با اسفناج
-
روغن زیتون: ۱/۳ لیوان فرانسوی دستهدار
-
آب پرتقال تازه: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
-
سرکه: ۳ قاشق غذاخوری
-
سیر رنده شده: ۱ جبه
-
جعفری تازه خرد شده: ۱ قاشق چایخوری
-
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
-
اسفناج ریز یا خرد شده: ۸ لیوان فرانسوی دستهدار
-
پرتقال متوسط: ۳ عدد
-
پیاز قرمز خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
-
بلوچیز یا پنیر سفید خرد شده: ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
-
خلال بادام: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
مراحل طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز با اسفناج
سبزی اسفناج یکی از مفیدترین انواع سبزیجات است که برای تهیه سالاد بسیار مناسب است. برای تهیه سالاد پرتقال و پیاز با اسفناج بهتر است از اسفناجهای ریز استفاده کنید، اما در صورتی که به این نوع اسفناج دسترسی ندارید، میتوانید از اسفناج خرد شده نیز استفاده کنید. در ادامه میتوانید با روش تهیه سالاد پرتقال و پیاز با اسفناج آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن مواد سالاد
برای تهیه سالاد پرتقال و پیاز با اسفناج ابتدا باید پوست پرتقالها را جدا کنید و آنها را به صورت ورقهای برش دهید. سپس اسفناجهای ریز را بشویید و برای تهیه سالاد کنار بگذارید. بهتر است در این سالاد پیازها را به صورت خلالی برش دهید.
مرحله دوم؛ آماده کردن سس سالاد
برای تهیه سس سالاد باید در یک ظرف آب پرتقال، روغن زیتون، سرکه، سیر رنده شده و نمک و فلفل را ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا مواد سس کاملاً ترکیب شوند.
مرحله سوم؛ درست کردن سالاد
در این مرحله از طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز با اسفناج باید مواد خرد شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید. مقداری جعفری خرد شده، پنیر بلوچیز خرد شده و خلال بادام روی سالاد بریزید و سپس سس را اضافه کنید و سالاد را خوب هم بزنید تا کاملاً مزهدار شود.
طرز تهیه سالاد پرتقال، آووکادو و پیاز
مدت زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
-
آب پرتقال: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
-
آب لیمو ترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
-
روغن زیتون: ۲ قاشق چایخوری
-
شکر: ۲ قاشق چایخوری
-
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
-
پرتقال: ۲ عدد
-
آووکادو: ۱ عدد
-
پیاز قرمز خرد شده: ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
-
کاهو خرد شده: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
مراحل طرز تهیه سالاد پرتقال، آووکادو و پیاز
ترکیب سالاد پرتقال و پیاز با آووکادو آن را تبدیل به معجونی لذیذ و فوقالعاده مفید میکند که میتوانید به عنوان میان وعده میل کنید و بدنتان را ویتامینه کنید. در ادامه میتوانید با مراحل درست کردن سالاد پرتقال، آووکادو و پیاز آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن سس سالاد
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد پرتقال، آووکادو و پیاز باید در یک ظرف آب پرتقال، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه، شکر و نمک را ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم؛ آماده کردن مواد سالاد
برای تهیه این سالاد باید پرتقالها را پوست بگیرید و سپس پوست نازک روی پرتقال را با کمک چاقو جدا کنید. سپس آووکادو را خرد کنید و برای تهیه سالاد کنار بگذارید. برای درست کردن سالاد پرتقال، آووکادو و پیاز بهتر است پیاز بنفش را به صورت خلالی نازک خرد کنید.
مرحله سوم؛ درست کردن سالاد
برای تهیه سالاد باید در یک ظرف پرتقال، پیاز، آووکادو و کاهو خرد شده را ترکیب کنید. سپس سسی را که از قبل آماده کرده بودید، روی سالاد بریزید. برای این که سالاد خوش طعمتر شود، پیشنهاد میشود سالاد را برای حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و بعد سالاد خوشمزهتان را میل کنید.
طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز با گوجه
مدت زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد پرتقال و پیاز با گوجه فرنگی
-
گوجه فرنگی: ۱ عدد
-
پیاز بنفش: ۱ عدد
-
پرتقال: ۲ عدد
-
نعنا تازه خرد شده: به مقدار لازم
-
نمک و فلفل: به مقدار لازم
-
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
-
آب پرتقال تازه: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز با گوجه فرنگی
یکی دیگر از روشهای ساده برای تهیه سالاد پرتقال و پیاز، اضافه کردن مقداری گوجه فرنگی تازه به آن است. این سالاد بسیار سریع و ساده تهیه میشود و طعم بینظیری دارد. در ادامه میتوانید با روش درست کردن سالاد پرتقال و پیاز با گوجه فرنگی آشنا شوید.
مرحله اول؛ خرد کردن مواد سالاد
در اولین مرحله از روش تهیه سالاد پرتقال و پیاز با گوجه فرنگی باید پرتقالها را به صورت ورقهای خرد کنید و سپس به تکههای کوچکتر تقسیم کنید. سپس گوجه فرنگیها را نیز حدوداً اندازه پرتقالها خرد نمایید. بهتر است برای تهیه این سالاد پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
مرحله دوم؛ درست کردن سالاد
برای تهیه سالاد باید در یک کاسه پرتقال، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را ترکیب کنید. سپس نعنای خرد شده را اضافه کنید. برای مزهدار کردن سالاد باید از مقداری آب پرتقال تازه، روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه استفاده کنید. سالاد خوشمزه شما آماده است، میتوانید آن را میل کنید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه سالاد پرتقال و پیاز
*برای تهیه سالاد پرتقال و پیاز باید از پیاز بنفش استفاده کنید.
*در طرز تهیه انواع سالاد پرتقال و پیاز میتوانید از هر نوع سبزیجات و طعمدهندههایی که دوست دارید استفاده کنید.
*اگر برای درست کردن سالاد پرتقال و پیاز از پرتقال ترش استفاده میکنید، بهتر است آن را کاملاً ریز کنید و برای سس سالاد از مقداری شکر استفاده کنید تا طعم سالاد متعادل شود.
*در صورت تمایل میتوانید به سالاد پرتقال و پیاز مقداری مغز گردو و تخمه کدو، کنجد، تخم کتان یا تخمه آفتابگردان نیز استفاده کنید.
منبع: مجله کوروش