خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه مارمالاد نارنگی به ۲ روش

طرز تهیه مارمالاد نارنگی به ۲ روش
کد خبر : ۱۲۸۲۰۴۰

اگر اهل درست کردن مربا و مارمالاد خانگی باشید، قطعاً می‌دانید که عطر و طعم مارمالاد نارنگی با همه مارمالادهای دیگر فرق دارد و مزه شگفت‌انگیزی دارد.

به گزارش ایلنا، اگر اهل درست کردن مربا و مارمالاد خانگی باشید، قطعاً می‌دانید که عطر و طعم مارمالاد نارنگی با همه مارمالادهای دیگر فرق دارد و مزه شگفت‌انگیزی دارد. به طور معمول در طرز تهیه مارمالاد نارنگی هم پوست نازک نارنگی را جدا می‌کنند و هم آن را با پوست آماده می کنند. شما می‌توانید مارمالاد نارنگی را با ژلاتین و یا بدون ژلاتین تهیه نمایید. در این مقاله با طرز تهیه مارمالاد نارنگی به چند ۲ مختلف آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در مورد روش تهیه مارمالاد نارنگی پاسخ خواهیم داد.

طرز تهیه مارمالاد نارنگی با ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد نارنگی به ۲ روش

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۴۰ ساعت

مواد لازم برای تهیه مارمالاد نارنگی با ژلاتین

  • نارنگی بدون پوست: ۱ کیلوگرم

  • شکر: ۱ کیلوگرم

  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری

  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

  • وانیل: به اندازه نوک قاشق چای‌خوری

مراحل طرز تهیه مارمالاد نارنگی بدون پوست با ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد نارنگی به ۲ روش

اضافه کردن ژلاتین به مارمالاد نارنگی موجب می‌شود تا بافت مارمالاد شما غلیظ و براق شود و ظاهر زیباتری پیدا کند. در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل و جزئیات طرز تهیه مارمالاد نارنگی آشنا شوید.

مرحله اول؛ جدا کردن پوست نارنگی

طرز تهیه مارمالاد نارنگی به ۲ روش

برای درست کردن مارمالاد نارنگی در مرحله اول باید نارنگی‌ها را بشویید. سپس پوست همه نارنگی‌ها را جدا کنید. باید پوست نازک روی نارنگی را هم جدا کنید و تنها گوشت نارنگی را در یک ظرف جداگانه بریزید.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن نارنگی و شکر

در این مرحله باید نارنگی‌های پوست گرفته را در یک قابلمه مناسب بریزید. سپس شکر را طوری که روی تمام نارنگی‌ها پخش شود، به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را برای حدود ۶ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا نارنگی‌ها آب بیندازند و برای تهیه مارمالاد آماده شوند.

مرحله سوم؛ جوشاندن نارنگی و شکر

در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد نارنگی باید قابلمه را از یخچال خارج کنید و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید. اجازه دهید محتویات قابلمه داغ شود و شروع به جوشیدن کند. در این مرحله روی قابلمه کف ایجاد می‌شود که باید با یک قاشق به آرامی کف‌ها را بردارید. برداشتن کف روی مارمالاد موجب می‌شود تا رنگ مارمالاد شفاف‌تر شود و ظاهر جذاب‌تری پیدا کند.

مرحله چهارم؛ اضافه کردن زعفران و وانیل به مارمالاد

کمی صبر کنید تا مارمالاد نارنگی بجوشد و به غلظت مناسب برسد. سپس زعفران دم کرده را همراه با مقداری وانیل به مارمالاد اضافه کنید.

مرحله پنجم؛ آماده شدن مارمالاد

در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد نارنگی باید حرارت گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مارمالاد خنک شود. برای نگهداری مارمالاد نارنگی باید یک شیشه تمیز و خشک آماده کنید و بعد از سرد شدن مارمالاد، آن را داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه مارمالاد نارنگی بدون ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد نارنگی به ۲ روش

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه مارمالاد نارنگی بدون ژلاتین

  • شکر: ۱ کیلوگرم

  • نارنگی: ۱ کیلوگرم

  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

  • وانیل: به مقدار کم

مراحل طرز تهیه مارمالاد نارنگی

طرز تهیه مارمالاد نارنگی به ۲ روش

برای درست کردن مارمالاد نارنگی حتماً نباید به آن ژلاتین اضافه کنید. بدون استفاده از ژلاتین نیز می‌توانید به راحتی یک مارمالاد خوشمزه با بافتی لطیف و غلظت زیاد آماده کرد. در ادامه می‌توانید با مراحل درست کردن مارمالاد نارنگی بدون ژلاتین آشنا شوید.

مرحله اول؛ آماده کردن نارنگی‌ها

در اولین مرحله از روش تهیه مارمالاد نارنگی بدون ژلاتین باید نارنگی‌ها را بشویید و سپس پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس نارنگی‌ها را به صورت حبه حبه کنید و برای تهیه مارمالاد کنار بگذارید. در این مرحله می‌توانید پوست نازک روی نارنگی را هم جدا کنید، اما می‌توانید این مارمالاد را با پوست آن نیز آماده کنید.

مرحله دوم؛ جوشاندن نارنگی با شکر

طرز تهیه مارمالاد نارنگی به ۲ روش

بعد از آماده کردن نارنگی، در این مرحله باید شکر را همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به مرحله جوش برسد. سپس نارنگی‌ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید نارنگی‌ها در آب بپزند و نرم شوند. به اندازه‌ای آب به قابلمه اضافه کنید که نارنگی‌ها در آب قرار بگیرند.

مرحله سوم؛ آماده شدن مارمالاد

در این مرحله باید صبر کنید تا آب به آرامی بجوشد و مارمالاد به غلظت مناسب برسد. زمانی که مارمالاد غلیظ شد؛ در ۱۰ دقیقه نهایی پخت می‌توانید زعفران و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا مارمالاد خنک شود. بعد از این که مارمالاد کاملاً سرد شد، می‌توانید آن را در یک ظرف در بسته تمیز و خشک بریزید و در یخچال قرار دهید.

نکات و فوت فن‌های طرز تهیه مارمالاد نارنگی

طرز تهیه مارمالاد نارنگی به ۲ روش

*در طرز تهیه مارمالاد نارنگی معمولاً از مقدار شکر برابر با نارنگی استفاده می‌شود.

برای تهیه مارمالاد نارنگی با ژلاتین می‌توانید از ژلاتین بدون طعم و یا پودر ژلاتین با طعم پرتقال و نارنگی استفاده کنید.

*اضافه کردن زعفران به مارمالاد نارنگی کاملاً اختیاری است، اما این کار موجب می‌شود تا مارمالاد شما هم خوش رنگ‌تر شود و هم طعم بهتری پیدا کند.

*در طرز تهیه مارمالاد نارنگی حتماً کف روی مارمالاد را بردارید تا رنگ مارمالاد شما شفاف و براق شود.

*در طرز تهیه مارمالاد نارنگی بدون ژلاتین می‌توانید مارمالاد نارنگی را با نشاسته درست کنید. در واقع از نشاسته برای افزایش غلظت مارمالاد استفاده می‌کنید. برای این کار باید یک لیوان آب سرد بردارید و نشاسته را به آن اضافه کنید. ترکیب نشاسته و آب را هم بزنید و روی بخار کتری قرار دهید تا نشاسته در آب حل شود. سپس آن را در مرحله پایانی پخت مارمالاد به آن اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید.

*برای تهیه مارمالاد نارنگی با ژلاتین می‌توانید به جای پودر ژلاتین از ورق ژلاتین نیز استفاده کنید. در صورتی که از ورق ژلاتین استفاده می‌کنید، ابتدا آن را در مقداری آب جوش حل کنید و بعد از قوام آمدن مارمالاد به آن اضافه کنید.

*برای خوش عطر شدن مارمالاد نارنگی می‌توانید مقداری پوست رنده شده نارنگی یا پرتقال را نیز به آن اضافه کنید.

*اگر دوست دارید طعم مارمالاد نارنگی شما ملس یا کمی ترش باشد، می‌توانید از شکر کمتری برای تهیه این مارمالاد استفاده کنید.

*برای تست آماده شدن مارمالاد نارنگی می‌توانید یک قاشق از آن را بردارید و روی یک بشقاب بریزید و اجازه دهید سرد شود. اگر مارمالاد سفت شد و بافت غلیظی پیدا کرد یعنی به قوام مورد نظر رسیده و آماده است. راه دیگر برای تست غلظت مارمالاد این است که یک بشقاب را در فریزر بگذارید و بعد یک قاشق مارمالاد در آن بریزید. سپس بشقاب را برای ۲ دقیقه در یخچال قرار دهید. اگر یک لایه نازک روی مارمالاد ایجاد شد، یعنی آماده است، در غیر این صورت بهتر است کمی بیشتر آن را بجوشانید.

*در طرز تهیه مارمالاد نارنگی بدون پوست باید پوست نازک روی نارنگی را استفاده از یک چاقوی تیز جدا کنید و تنها از گوشت نارنگی برای تهیه مارمالاد استفاده نمایید.

*در طرز تهیه مارمالاد برای شیرینی مشهدی بهتر است از مارمالاد با ژلاتین استفاده کنید تا مارمالاد شما غلظت بیشتر و رنگ جذاب‌تری داشته باشد.

*توجه داشته باشید که برای تهیه مارمالاد نارنگی با پوست نازک آن نباید از مقدار آب زیادی استفاده کنید، زیرا در این صورت باید مدت زمان زیادی نیز برای بخار شدن آب صبر کنید و این موضوع موجب می‌شود طعم مارمالاد شما نیز تلخ شود.

منبع:مجله کوروش

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز