خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه به ۳ روش رستورانی و خوشمزه

طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه به ۳ روش رستورانی و خوشمزه
کد خبر : ۱۲۸۱۰۲۲

اگر شما هم جزو طرفداران غذاهای دریایی هستید، فرصت تجربه کردن مزه فیله ماهی با طعم انبه را نباید از دست بدهید.

به گزارش ایلنا، اگر شما هم جزو طرفداران غذاهای دریایی هستید، فرصت تجربه کردن مزه فیله ماهی با طعم انبه را نباید از دست بدهید. انبه جزو میوه‌هایی است که به خاطر عطر فوق‌العاده و طعم ملایمی که دارد، در غذاهای مختلف از طرز تهیه ترشی انبه گرفته تا طرز تهیه انواع سالاد، انواع سس‌ها و دیپ‌ها و حتی برای درست کردن انواع دسر و کیک و شیرینی به کار می‌رود.

طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه (روش اول)

طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه به ۳ روش رستورانی و خوشمزه

زمان آماده سازی مواد: ۵ دقیقه

زمان مورد نیاز برای پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه فیله ماهی با سالسا انبه

• فیله ماهی سفید یا تیلاپیا: ۴۰۰ گرم

• سالسای انبه: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

• پیاز: ۱ عدد متوسط

مراحل طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه

برای تهیه فیله ماهی با سالسای انبه، بعد از آماده کردن فیله‌ها، باید آن‌ها را کف سینی فر بگذارید و با مواد دیگر بپوشانید. فویل را روی فیله‌ها بپیچید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا نرم شود و بپزد. اگر شما هم می‌خواهید از طعم این غذای ساده و سریع لذت ببرید، مراحل طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه را در ادامه بخوانید.

مرحله اول: مواد را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه، پوست پیاز را بگیرید و آن را به صورت نگینی ریز یا خلالی باریک خرد کنید. بهتر است از پیاز بنفش استفاده کنید. فر را روشن کرده و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله دوم: فیله‌ها را با دیگر مواد در فویل بپیچید

کف سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و با کمی روغن یا کره، سطح فویل را چرب کنید. فیله‌های ماهی را کف سینی قرار دهید، به شکلی که روی هم قرار نگیرند. روی فیله‌ها را با سالسای انبه بپوشانید، طوری که کل سطح فیله‌ها را آغشته کند. در آخر، پیازها را روی فیله‌های ماهی پخش کنید.

مرحله سوم: فیله‌های مزه‌دار شده را در فر بپزید

بعد از این‌که همه مواد تمام شدند، فویل‌ها را روی فیله‌ها و مواد روی آن‌ها برگردانید و مطمئن شوید که به خوبی فویل را پیچیده‌اید و مایعی از آن خارج نمی‌شود. سینی فر را در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا فیله‌ها مغزپخت شوند و طعم انبه را به خود بگیرند. سپس ماهی را از فر بیرون بیاورید و آن را به همراه برنج یا با نان، سرو کنید.

طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه تازه (روش دوم)

طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه به ۳ روش رستورانی و خوشمزه

زمان آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

زمان موردنیاز برای پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه فیله ماهی با طعم انبه

• فیله ماهی بدون استخوان: ۴۵۰ گرم

• انبه: ۱ عدد کامل (رسیده و شیرین)

• فلفل دلمه‌ای سبز: ۱ عدد

• فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد

• پیاز قرمز: ۱ عدد

• روغن نباتی یا کره: ۱ قاشق غذاخوری

• آرد ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری

• سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری

• آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

• گشنیز و سبزی‌های معطر تازه: به میزان دلخواه برای تزیین

مراحل طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه تازه

در این روش از دستور پخت فیله ماهی با انبه، به جای سالسا انبه از میوه انبه تازه استفاده می‌شود. در این روش ابتدا ماهی با آرد ذرت سوخاری و سرخ می‌شود و‌ سپس با دیگر مواد در فویل پیچیده شده و در فر پخته می‌شود. برای مشاهده جزییات پخت این غذای خوشمزه، مراحل تهیه این غذا را در ادامه بخوانید.

مرحله اول: مواد را آماده کنید

در اولین قدم، مواد را آماده کنید. کف یک سینی یا ظرف مسطح و پهن را آرد بپاشید و تکه‌های ماهی را در آن بغلتانید، طوری که کل سطح ماهی، به آرد آغشته شود. پوست پیاز را بگیرید و آن را خرد کنید. فلفل‌های قرمز و سبز را از وسط برش بزنید و دانه‌های داخل آن را بیرون بیاورید. فلفل‌ها را به قطعات ریز خرد کنید.

مرحله دوم: فیله‌های ماهی را سرخ کنید

در یک تابه کمی روغن بریزید و فیله‌های ماهی را سرخ کنید. هر دو طرف فیله‌ها را که سرخ کردید، حرارت را قطع کنید. فر را روشن کرده و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف قالب فر را یک فویل آلومینیومی بپوشانید و فیله‌های ماهی را در آن قرار دهید.

مرحله سوم: انبه و دیگر مواد را به فیله‌ها اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه، پوست انبه را بگیرید و آن را با چنگال پوره کنید. سپس پوره‌ها را روی سطح ماهی بریزید، به طوری که کاملا به پوره انبه آغشته شود. پیاز و فلفل‌های دلمه‌ای را روی سطح ماهی بریزید. آبلیمو و سس سویا را به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم: فیله‌های ماهی را در فر بپزید

فویل را روی مواد برگردانید و آن را بپیچید. سپس قالب را در فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا ماهی بپزد و طعم مواد به خورد آن برود. سپس فیله‌های ماهی را از فر بیرون بیاورید و آن را سرو کنید.

مراحل طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه (روش سوم)

طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه به ۳ روش رستورانی و خوشمزه

زمان آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه

زمان مورد نیاز برای پخت: ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه فیله ماهی با طعم انبه

• فیله ماهی: ۱ کیلوگرم

• ترشی انبه: ۱ قاشق غذاخوری

• شیر نارگیل: ۱ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

• زنجبیل تازه: یک تکه ۳ سانتی‌متری

• سیر خرد شده: ۲ حبه

• فلفل دلمه قرمز: نصف یک فلفل کامل

• فلفل دلمه سبز: نصف یک فلفل کامل

• پودر کاری: ۲ قاشق غذاخوری

• روغن یا کره گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری

• نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

• گشنیز خرد شده: به میزان دلخواه (برای تزیین)

مراحل طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه

در این شیوه پخت، از یک سس که با شیر نارگیل و ترشی انبه درست می‌شود، برای طعم دادن به فیله ماهی استفاده خواهد شد. در اصل این غذا، نوعی خورش ماهی است و با مواد مختلف طعم‌دار و خوشمزه می‌شود. با ما همراه باشید تا مراحل تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مرحله اول: مواد را آماده کنید

در اولین قدم، پیاز، فلفل دلمه سبز و قرمز را به قطعات اندازه هم خرد کنید. مقداری روغن را کف تابه بریزید و بعد از داغ شدن، فلفل‌ها و پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و نرم شوند. سپس زنجبیل را رنده کنید و به همراه فلفل و پودر کاری به مواد داخل تابه بیفزایید. حرارت را روی حالت ملایم تنظیم کنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه، مواد بپزند.

مرحله دوم: سس غذا را درست کنید

در مدتی که مواد در حال تفت خوردن در تابه هستند، آنها را چند بار هم بزنید تا ته نگیرند، سپس شیر نارگیل را اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه فیله ماهی با طعم انبه، حرارت را بالا ببرید تا شیر نارگیل شروع به جوشیدن کند.

مرحله سوم: فیله‌های ماهی را مزه‌دار کنید

در این حین، فیله‌ها را در قطعات بزرگ خرد کنید و در یک کاسه بریزید. روی آنها را نمک و فلفل بپاشید. آبلیمو را روی فیله‌ها بریزید و همه جای آن را آغشته کنید. سپس ترشی‌ انبه و گشنیز را با فیله‌ها ترکیب کنید. (می‌توانید از ۱ ساعت قبل فیله‌ها را مزه‌دار کنید.)

مرحله چهارم: فیله‌ها را بپزید

بعد از اینکه فیله‌ها به مواد آغشته شدند و سس غذا آماده شد، فیله‌های طعم‌دار شده را به سس در حال جوشیدن اضافه کنید. حرارت را پایین بیاورید و اجازه دهید ماهی‌ها به مدت ۱۰ دقیقه داخل سس بپزند تا نرم شوند. بعد از پخت می‌توانید این غذای خوشمزه را با برنج یا نان سرو کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز