خبرگزاری کار ایران

دستور تهیه چند نوع غذای خوشمزه با پنیر صبحانه

دستور تهیه چند نوع غذای خوشمزه با پنیر صبحانه
کد خبر : ۱۲۵۵۰۳۷

استفاده از پنیر صبحانه در انواع غذاها برای وعده ناهار و شام میتوانید به کامل تر شدن وعده غذایی و خوشمزه تر شدن ناهار و شام شما کمک کند.

به گزارش ایلنا، پنیر صبحانه بافت نرمی دارد و همین بافت باعث می شود که بتوانید از آن در ترکیب انواع غذاها و سس ها استفاده کنید. استفاده از پنیر صبحانه یا پنیر فتا یا پنیر سفید تازه ، پنیر لبنه و پنیر خامه ای در ترکیب وعده شام و ناهار به کامل تر شدن وعده غذایی و اضافه شدن کلسیم و پروتئین لبنی به غذاها و خوشمزه تر شدن آن ها می شود.

اسپاگتی با پنیر صبحانه

مواد لازم اسپاگتی با پنیر صبحانه  

روغن زیتون 

2 قاشق سوپخوری

اسپاگتی

 300 گرم

پنیر سفید

 400 گرم

گوجه‌‌ فرنگی خرد کرده

 2 عدد

برگ جعفری برای تزئین

 به میزان لازم

نمک و فلفل 

 به میزان لازم

 

طرز تهیه اسپاگتی با پنیر صبحانه

روغن زیتون را به همراه مقدار کافی آب و نمک در قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

اسپاگتی را به قابلمه اضافه کنید و بپزید.

پنیر سفید را به تکه های بلند ضخیم برش بزنید.

اسپاگتی را آبکش کنید.

ظرفی نسوز را چرب کنید و اسپاگتی را درون ظرف بریزید رویش را با پنیر گوجه فرنگی تزئین کرده و کمی روغن زیتونن بپاشید و ظرف را درون فر بگذارید.

شعله گریل را روشن کنید تا پنیر برشته شود سپس از فر خارج کرده با جعفری تزئین کنید.

پای سبزیجات با پنیر صبحانه

مواد لازم پای سبزیجات با پنیر صبحانه  

کدو حلوایی

۶۰۰ گرم

روغن زیتون 

 ¼ پیمانه

تره فرنگی

 ۲ ساقه

 سیر ( له شده )

۲ حبه

برنج خام

۱ پیمانه ( ۲۰۰ گرم )

عصاره مرغ

  یک و یک دوم پیمانه

پنیر فتا ( پنیر سفید )

 ۱۰۰ گرم

زیتون بدون هسته

 ⅓ پیمانه ( ۶۰ گرم )

گوجه گیلاسی

 ⅓ پیمانه ( ۷۰ گرم )

آویشن

۱ قاشق مرباخوری

خامه

 ½ پیمانه ( ۱۲۵ میلی لیتر )

کره آب شده

۱۲۵ میلی لیتر

خمیر باقلوا

۱۲ برگ

طرز تهیه پای سبزیجات با پنیر صبحانه

کدو حلوایی را خرد کنید و با کمی آب  در قابلمه روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوش بیاید.

شعله را کم کنید و به آرامی بپزید تا آبش کشیده شود.

روغن را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط تره فرنگی را به مدت 5 دقیقه تفت دید تا نرم شود سپس سیر را را اضافه نموده مخلوط کنید.

برنج را اضافه کرده مخلوط نمایید و سپس آب مرغ را اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. 

شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید و 15 دقیقه صبر کنید تا آب مرغ جذب برنج شود. 

بدون این که در ظرف را بردارید ، 10 دقیقه شعله را در کم ترین حالت ممکن قرار دهید و صبر کنید تا برنج دم بکشد.

مخلوط برنج را در کاسه بزرگی بریزید و با چنگال زیر و رو کنید که به هم نچسبد و 15 دقیقه کناری بگذاری خنک شود.

پنیر سفید ، کدو پخته شده ، زیتون خرد شده ، گوجه گیلاسی ، برگ آویشن خرد شده ، خامه ، نمک و فلفل را اضافه کنیدو به آرامی مخلوط کنید. 

یک ظرف دایره ای 22 سانتی را با کره چرب شده ، هر ورقه خمیر را با کمی کره چرب کنید و از درازا از وسط تا کنید و کف ظرف بیندازید به طوری که لبه های خمیر از ظرف بیرون باشد.

همین کار را با هر 10 ورقه خمیر انجام دهید به طوری که خمیر ها با هم همپوشانی داشته باشند و کف و دیواره های ظرف را کاملا بپوشانند.

مخلوط برنج را کف ظرف بریزید و انتهای خمیرها که از لبه ظرف آویزان هستند را روی مواد برگردانید. 

یک خمیر باقیمانده را روی ظرف قرار دید و با استفاده از چاقو چند قسمت خمیر را ببرید که هنگام پخت پف نکند. 

روی سطح خمیر را با کره چرب کنید و روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 50 دقیقه در 180 درجه بگذارید بپزد. 

10 دقیقه کناری بگذارید و سپس برش بزنید.

دستور تهیه چند نوع غذای خوشمزه با پنیر صبحانه

طرز تهیه املت با پنیر صبحانه

املت با پنیر صبحانه

مواد لازم املت با پنیر صبحانه  

 گوجه فرنگی 

   چهار عدد

 پنیر سفید

 ۲۰۰ گرم

قارچ 

۳۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای 

یک عدد

پیاز متوسط

  دو عدد

تخم مرغ

 چهار عدد

نمک و فلفل و روغن

 به مقدار لازم

طرز تهیه املت با پنیر صبحانه

گوجه فرنگی ، پیاز ، فلفل و قارچ راخرد کنید. 

پیاز و فلفل دلمه را با کمی روغن تفت دهید  و رویشان نمک و فلفل و ادویه بپاشید. 

گوجه خرد شده و قارچ را اضافه کرده خوب تفت دهید تا آبشان کشیده شود. 

پنیر را به صورت مربعی خرد کنید و روی تابه بریزید.

تخم مرغ ها را جدا گانه هم بزنید و به تابه اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا بپزد.

نیمرو با پنیر صبحانه

مواد لازم نیمرو با پنیر صبحانه  

تخم مرغ

 ۳ عدد

 پنیر خامه‌ای یا هر نوع پنیری که دوست دارید

 نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار

 روغن

 ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

 به مقدار لازم

طرز تهیه نیمرو با پنیر صبحانه

روغن را در تابه بریزید تا داغ شود ، تخم مرغ ها را هم بزنید و نیمی از آن را داخل روغن بریزید تا کمی بسته شود.

پنیر را روی آن بریزید کمی صبر کنید تا نیمرو سفت تر شود ، بقیه تخم مرغ را اضافه کنید در تابه را بگذارید تا تخم مرغ کاملا خودش را بگیرد. 

منبع:بیتوته

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز