آموزش روش هسته گیری آلبالو در منزل با لوازم ساده
برای هسته گیری آلبالو و گیلاس حتما نیازی به دستگاه هسته گیر نیست شما می توانید با راحت ترین روش ها بدون له شدن میوه هسته ها را جدا کنید.
به گزارش ایلنا، برای تهیه مربای آلبالو و یا کیک و آلبالو پلو ، تا کنون با مشکل جدا کردن هسته آلبالو و گیلاس مواجه شده اید ؟اگر در خانه دستگاه مخصوص هسته گیری نداشته باشید، برای جدا کردن هسته به گونه ای که آلبالوها سالم مانده و له نشوند از کدام روشها ستفاده می کنید؟
در این بخش دو روش ساده و سریع برای جدا کردن هسته گیلاس و آلبالو را آموزش می دهیم تا با استفاده از ابزار های ساده ای که در آشپزخانه در دسترس دارید، به راحتی آنها را انجام دهید.
روش چرخاندن
برای جدا کردن هسته آلبالو و گیلاس به ترتیب زیر عمل کنید :
1. آلبالو و یا گیلاس تازه خریداری کنید و شاخ و برگ های اضافی آنها را جدا کنید . سپس به خوبی شستشو داده و خشک کنید.
2. با استفاده از یک نی ، سنجاق و یا گیره مو و خلال دندان ، هسته ها را جدا کنید . به طوری که یکی از این ابزار را از قسمتی که شاخه جدا شده فرو برده و بچرخانید تا هسته جدا شده و با کمی فشار آن را خارج کنید.
هرچند ممکن است در ابتدا مقداری از میوه ها له شوند، ولی با کمی دقت و تمرین می توانید هسته ها را به راحتی و بدون آسیبی به شکل آلبالو و گیلاس خارج کنید.
روش فشار دادن
در این روش با کمک ابزاری که گفته می شود باید به آلبالو و گیلاس کمی فشار اعمال کنید.برای جدا کردن هسته آلبالو یا گیلاس با استفاده از این روش به یک ابزار مخروطی کوچک نظیر ماسوره قنادی یا نی شیشه ای نیاز دارید.نی های پلاستیکی حین کار ممکن است شکسته و یا خمیده شوند ، بنابراین نوع شیشه ای آن مناسب تر است.
1. نی یا ماسوره را از قسمتی که ساقه میوه جدا می شود وارد کرده و با یک فشار کوچک ، هسته را از انتهای آلبالو خارج کنید.این روش آلبالو را له و یا نصف نمی کند.
2. برای خارج کردن هسته می توانید از یک بطری نیز استفاده کنید . به طوری که آلبالو را روی درب بطری بگذارید. سپس آلبالو و یا گیلاس را روی دهانه بطری قرار دهید، به گونه ای که میوه رو به بالا باشد.
بعد از آن ، نی شیشه ای و یا ماسوره را در قسمتی که شاخه جدا می شود با کمی فشار وارد کنید تا هسته از قسمت انتهای میوه درون بطری انداخته شود . با این روش در اطراف کار خود کمتر ریخت و پاش کرده و شکل ظاهری آلبالوها نیز حفظ می شود.
آلبالو میوه ای است که سمبل جوانی و نشاط نامیده می شود. این میوه پر خاصیت کالری زیادی ندارد و غنی از ویتامین های A، B، C واملاح معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفر، روی ، پتاسیم ، مس ، سدیم ، کلر، گوگرد، منیزیم، منگنز و کبالت است پخت این میوه باعث کاهش املاح و ویتامین های آن می شود.
اما با این وجود ،استفاده از آلبالو و گیلاس در تهیه خورش آلبالو و مربای گیلاس و آلبالو ،شربت و کیک های آن بسیار مرسوم است . برای انجام تمام این موارد باید هسته آلبالو را خارج کرد .اما همانطور که مشاهده کردید بدون نیاز به دستگاه هسته گیر نیز می توان به راحتی هسته آلبالو را جدا نمود.
منبع: نمناک