سالاد شیرازی جهانی شد
مجله نیویورک تایمز کوکینگ سالاد شیرازی را به عنوان یک پیشغذای خوشمزه به مخاطبان خود معرفی کرده است.
به گزارش ایلنا، صفحه رسمی مجله نیویورک تایمز کوکینگ در اینستاگرام، سالاد شیرازی را به عنوان یک پیشغذای خوشمزه و متفاوت به مخاطبان خود معرفی کرده است.
سالاد شیرازی، سالادی دسته بندی شده از خیار، گوجهفرنگی و پیاز به همراه چاشنیهای آبغوره و نمک و فلفل سیاه (گاهی نعناع خشک) است که به صورت نگینی (ربع بندانگشت) خرد شده باشند.
سالاد شیرازی به عنوان یک سالاد ملی در ایران شناخته شدهاست و برای بیشتر غذاها در ایران، شایعترین پیشغذا یا خوراک است. در بیشتر شهرستان های استان فارس به این سالاد، سالاد آبغوره ای گفته میشود که به دو صورت رنده شده یا خرد شده درست میشود.
منبع: همشهری انلاین