طرز تهیه فلافل لبنانی
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل لبنانی در ادامه با ما همراه باشید.
به گزارش ایلنا، فلافل لبنانی همانطور که از نامش مشخص است یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور لبنان است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل لبنانی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۸ نفر |
|
نخود |
۲ پیمانه |
لپه باقالی زرد |
۱ پیمانه |
سبزی معطر |
۱ پیمانه |
پیاز |
۱ عدد |
سیر |
۳ تا ۴ حبه |
نمک، فلفل سیاه و تخم گشنیز |
به مقدار کافی |
زیره و زردچوبه |
به مقدار کافی |
آب سرد |
¼ پیمانه |
بکینگ پودر |
۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه فلافل لبنانی
مرحله اول
برای تهیه فلافل لبنانی خوشمزه ابتدای کار نخود را به همراه لپه باقالی می شوییم، سپس درون یک کاسه حاوی آب اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم حبوبات به مدت ۲۴ ساعت درون آب بمانند تا کاملا خیس بخورند.
مرحله دوم
حالا برای این که نفخ حبوبات بهتر گرفته شود، در طی ابن مدت ۳ تا ۴ بار آب درون کاسه را عوض می کنیم. در ادامه پس از گذشت این زمان حبوبات را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله سبزی معطر (گشنیز، جعفری و کمی نعنا) را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. در ادامه پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله چهارم
حالا حبوبات چرخ شده را به همراه سبزیجات معطر، سیر، پیاز، نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زیره و زردچوبه درون غذاساز می ریزیم، سپس آب سرد را به آن اضافه کرده و میکس می کنیم تا مواد به خوبی با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله مایه فلافل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم مایه فلافل به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا مزه ها با هم ترکیب شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به اندازه ای که فلافل ها درون آن شناور بمانند روغن اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس فلافل ها را با قالب مخصوص فلافل فرم می دهیم، سپس درون روغن داغ قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم دو طرف فلافل ها کاملا سرخ و مغز پخت شوند.
مرحله هشتم
در نهایت فلافل ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی اش خارج شود. در آخر فلافل ها را به همراه نان باگت، خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو سرو می کنیم.
منبع: چی شی