طرز تهیه خورش ریواس
خورش ریواس یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین خورشهای بهاری، ترش و خوش طعم است که با ساقه ترش گیاه ریواس تهیه میشود.
به گزارش ایلنا، ریواس یکی از گیاهان اصیل و با قدمت ایران می باشد. ظاهر آن شبیه به کرفس اما صورتی رنگ و طعم آن ترش و شیرین یا ملس است. ریواس هنگام بهار در نواحی گوناگون ایران، دامنه ی کوه ها، کنار رودخانه ها و مناطقی که از آب های راکد برخوردارند می روید .برگ ضخیم و گوشت دار این گیاه و ساقه آن مصرف خوراکی دارد.
مواد لازم
-
ریواس : یک کیلوگرم
-
گوشت بدون استخوان : نیم کیلو
-
پیاز: 2 عدد
-
شکر : 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
-
نعنا تازه :150 گرم
-
روغن : 2 قاشق غذاخوری
-
جعفری تازه : 250 گرم
-
نمک : به مقدار لازم
-
فلفل : به مقدار لازم
مراحل
-
گام 1
ابتدا پیازها را پوست کنده ، بعد از شستن ریز خرد کرده و با روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.
-
گام 2
سپس گوشت را شسته به صورت قیمه ای خرد کرده و با پیاز داغ کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
-
گام 3
2 تا 3 لیوان آب جوش به مخلوط گوشت وپیاز اضافه کرده و در ظرف را گذاشته روی حرارت ملایم می گذاریم تا گوشت کاملا بپزد
-
گام 4
در این فاصله ریواس ها را پوست کنده ، بعد از شستن به قطعات 3 سانتی متری یا به اندازه 2 بند انگشت خرد می کنیم .
-
گام 5
از طرفی دیگر نعنا و جعفری تازه را نیز پک کرده ، بعد از شستن ، ریز خرد می کنیم .
-
گام 6
در یک تابه کوچک مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
-
گام 7
سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم.
-
گام 8
بعد از آنکه گوشت پخت ، نعنا وجعفری سرخ شده را اضافه کرده 10 دقیقه حرارت می دهیم.
-
گام 9
بعد از آن ریواس را همراه شکر ، نمک و فلفل اضافه می کنیم.
-
گام 10
پس از 20 دقیقه غذا آماده است.
منبع:غذالند