خبرگزاری کار ایران

معرفی چند روش موثر برای پخت سریع تر انواع گوشت

معرفی چند روش موثر برای پخت سریع تر انواع گوشت
کد خبر : ۱۱۹۴۲۷۹

گوشت یکی از مواد غذایی خوشمزه ای است که اکثر مردم دربرنامه غذایی خود قرار میدهند، پختن گوشت زمان زیادی میخواهد اما شما میتوانید راههای سریع تری انتخاب کنید.

به گزارش ایلنا، گوشت یکی از وعده های غذایی بسیار خوشمزه است که همه ما معمولاً چند وقت یکبار در غذاهایمان از آن استفاده می کنیم. به همین دلیل باید یاد بگیریم که به بهترین شکل ممکن آن را بپزیم.

رایج ترین روش پخت گوشت این است که آن را داخل آب می اندازند تا بپزد اما آیا می دانستید که روش های سریع تری هم برای پخت گوشت وجود دارد و شما می توانید با بعضی از روش ها گوشت خود را آبدار تر و نرم تر بپزید؟ در این قسمت با ما همراه باشید تا این ترفند ها را به شما آموزش دهیم.

ترفندهایی برای سریعتر پختن گوشت گاو

راه های سریع تری هم برای پخت گوشت گاو وجود دارد. برای انجام این کار باید از یک آرام پز استفاده کنید. از قبل کمی آبلیمو یا سرکه به گوشت بزنید و در مراحل نهایی به آن نمک اضافه کنید، یعنی دقیقا زمانی این کار را انجام دهید که مطمئن شدید گوشت پخته شده است.

معرفی چند روش موثر برای پخت سریع تر انواع گوشت

ترفندهایی برای سریعتر پختن گوشت مرغ

اگر گوشت مرغ را به طور کامل داخل قابلمه بیندازید، پخت آن حدودا 40 الی 120 دقیقه طول می کشد اما اگر آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید، ممکن است در عرض 20 دقیقه پخته شود. پس با این روش می توانید گوشت مرغ را در سریع ترین زمان ممکن بپزید. البته تازه بودن و جوان بودن مرغ هم عامل بسیار مهمی است که پخت را سریع تر می کند.

ترفندهایی برای سریعتر پختن گوشت بز

هنگامی که گوشت بز را می پزید، باید به نکاتی توجه کنید. گوشت بز بیشتر از دو ساعت زمان می برد تا پخته شود. اگر گوشت بز جوان را خریداری کنید، ممکن است پخت آن بین 45 دقیقه تا یک ساعت طول بکشد.

برای اینکه گوشت بز بعد از پخته شدن نرم تر باشد، سن بز باید کم تر از دوماه باشد. اگر از گوشت یک حیوان پیر استفاده می کنید، باید چند ساعت آن را داخل آب بگذارید. اگر احساس کردید که گوشت بو می دهد می توانید کمی برگ بو به آن اضافه کنید. همچنین می توانید از برگ رزماری یا حتی پیاز هم استفاده کنید تا بوی گوشت بهتر شود.

معرفی چند روش موثر برای پخت سریع تر انواع گوشت

چگونه گوشت دیرپز را سریعتر بپزیم؟

برای اینکه انواع گوشت دیرپز سریعتر پخته شود، از روش های زیر استفاده نمایید:

کیوی

برای اینکه بافت گوشت را ترد و لذیذتر نماید، از کیوی استفاده کنید. اینگونه که کیوی را از وسط ببرید و به سطح گوشت بمالید. اجازه دهید که عصاره میوه کیوی در گوشت اثر کند. قبل از پختن گوشت به صورت معمولی، حدود یک ساعت اجازه دهید به این حالت بماند. اسیدهای حاصل از ترکیب دانه های داخل کیوی به راحتی قادر است، بافت گوشت را ترد و لذیذتر نماید. از کیوی کال برای این کار استفاده کنید.

چای خشک

اگر گوشت شما دیر پز است و بعد از پخت خورش از دیرپز بودن آن مطلع شدید، در یک کیسه سفید و تمیز ریخته به اندازه نصف قاشق چای خوری چای خشک ریخته و درون خورش بیاندازید. چای خشک سبب می شود که گوشت خوش پخت و ترد شود. کیسه را بعد از آماده شدن به راحتی از قابلمه خارج کنید.

معرفی چند روش موثر برای پخت سریع تر انواع گوشت

استفاده از ادویه

برای اینکه بافت گوشت را ترد و لذیذتر نمایید و غذا را خوشمزه نموده و به گوشت طعم ببخشید، گوشت را قبل از پخت با ادویه هایی همچون فلفل سیاه، زردچوبه، آب پیاز و سیر رنده شده آغشته نمایید و حداقل 12 ساعت برای خواباندن گوشت ها در مواد ترکیبی زمان بگذارید.

سرکه

برای پخت سریع گوشت های دیرپز پس از تفت دادن گوشت با پیاز و ادویه کمی سرکه به آن افزوده و بگذارید گوشت بپزد، اینگونه خواهید دید که در زمان کوتاه تری گوشت ترد شده و راحت می پزد.

انجیر

برای سرعت بخشیدن به پخت گوشت پس از افزودن پیاز، نمک، فلفل و ... دو عدد انجیر را نیز رنده کرده و به مخلوط بیافزایید و گوشت را در این مواد بخوابانید اما توجه کنید گوشت ها بیش از یک ساعت در این مخلوط نباید بمانند. انجیر هر اندازه کال تر بشد تاثیر بیشتری خواهد داشت و سبب نرم و آبدار شدن تکه های گوشت می شود.

معرفی چند روش موثر برای پخت سریع تر انواع گوشت

زودپز

برای طبخ سریع تر گوشت ها می توانید انواع گوشت را در زودپز بپزید.

شعله ملایم

برای اینکه گوشت سریع تر پخته شود و ترد و خوش طعم گردد، اجازه بدهید، گوشت با شعله ملایم بپزد. شعله زیاد بافتی سفت تر را ایجاد خواهد نمود.

نکات مهم

برای پخت سریعتر گوشت این کارها را انجام ندهید:

  • قبل از پخت گوشت اجازه بدهید تا یخ گوشت کاملا باز شده زیرا گوشتی که یخ زده دیرتر می پزد.

  • نمک و رب گوجه را در ابتدای پخت اضافه نکنید زیرا این کار سبب پخت دیرتر گوشت می شود. بهترین زمان برای افزودن رب گوجه نیم ساعت قبل از پخت کامل خورشت و نمک ده دقیقه پیش از خاموش کردن شعله است.

  • افزودن زود هنگام لیمو عمانی به غذا پخت گوشت را به تاخیر خواهد انداخت پس استفاده از لیمو عمانی باید در مرحله آخر به کار گرفته شود.

  • در زمان پختن گوشت، به آن آب سرد اضافه نکنید.

منبع:نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز