طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای مقابله با امیکرون
شاید این ترکیب مقداری عجیب باشد اما باید بگوییم نوشیدنی سیر یکی از بهترین ترکیبهای ممکن با هدف تقویت سیستم ایمنی به ویژه در شرایط همهگیری ویروس کرونا محسوب میشود.
به گزارش ایلنا، نوشیدنی سیر! شاید این ترکیب مقداری عجیب باشد اما باید بگوییم نوشیدنی (اسموتی) سیر یکی از بهترین ترکیبهای ممکن با هدف تقویت سیستم ایمنی به ویژه در شرایط همهگیری ویروس کرونا محسوب میشود.
شاید این سوال برایتان پیش بیاید که چگونه میتوان طعم سیر را در این اسموتی پوشش داد؟ یکی از راهحلهای این مسئله استفاده از دستگاه مخلوط کن و دیگری افزودنیهای همراه است که بتوانند طعم و تا حدودی بوی سیر را کاهش دهد.
► چرا سیر؟ زمانی که سیر تازه را خرد میکنیم و آن را در معرض هوای آزاد قرار میدهیم، اتفاقی باور نکردنی رخ میدهد. ترکیب شیمیایی آن یعنی آلین به مادهای به نام آلیسین، همان ماده شیمیایی مسئول بوی تند سیر تبدیل میشود. تحقیقات مختلف آلیسین موجود در سیر خام و تازه را با خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد ویروسی و همچنین ضد التهابی مرتبط دانستهاند. به نظر میرسد که این ترکیب در عین حال با فواید سلامتی بسیار گستردهتری نیز در ارتباط باشد.
► چرا بهتر است از زنجبیل نیز استفاده کنیم؟ افزودن زنجبیل به این اسموتی اختیاری است. با این حال، از آنجا که زنجبیل یکی از طعمهای مورد علاقه اکثر افراد است و مطالعات معتبری هم فواید سلامتی آن را تایید میکنند، بهتر است تا جای امکان این ترکیب شگفتانگیز را در رژیم غذایی خود لحاظ کنید.
دستورالعمل تهیه اسموتی سیر با قابلیت تقویت سیستم ایمنی بدن
۲ یا ۳ حبه کوچک سیر تازه
یک برش ریشه زنجبیل تازه (اختیاری)
۲ فنجان میوه یخزده
بخشی از یک موز (اختیاری)
چند تکه یخ (اختیاری)
نیمی از یک فنجان شیر (میتوان از جایگزینهای شیر معمولی مثل شیر بادام نیز استفاده کرد)
نیمی از یک فنجان آب
شیرین کننده بنابر سلیقه افراد (اختیاری)
مقدار کمی دارچین، زردچوبه و یا جوز هندی (این مقدار با توجه به سلیقه و نوع طعم مورد علاقه افراد، متفاوت است)
۲ تا ۳ حبه سیر تازه را خرد کنید تا خاصیت تقویت کننده سیستم ایمنی آلیسین را فعال کنید. تکهها را در مخلوط کن بریزید تا زمانی که بقیه مواد را آماده کنید.
در ادامه یک برش ریشه زنجبیل تازه را پوست گرفته و به مخلوط کن اضافه کنید. (اختیاری)
در مرحله بعدی میوههای یخزده را به مخلوط کن اضافه کنید. میتوانید ترکیبی از توت فرنگی، تمشک، هلو و یا گیلاس استفاده کنید. حتی سبزیهای تازه مانند کلم پیچ و اسفناج نیز قابلیت مصرف دارند.
نصف موز را در مخلوط کن بریزید. هرچند این مرحله اختیاری است زیرا همه افراد طرفدار طعم موز نیستند، اما به ایجاد اسموتی با بافت خامهای کمک میکند.
اگر به اسموتیهای حجیمتر علاقهمند هستید، میتوانید چند تکه یخ هم اضافه کنید.
مایعات را به مابقی مواد جامد داخل مخلوط کن اضافه کنید. معمولا از ترکیب آب و شیر بادام وانیلی استفاده میشود.
این اسموتی شیرینی مختصری در خود خواهد داشت اما باز هم می توانید بسته به تمایل خود سطح شیرینی آن را تنظیم کنید. برای نمونه عسل گزینه مطلوبی است.
برای طعم و مزه بیشتر و خواص تقویت کننده سلامتی هم معمولاً یک پیمانه دارچین، زردچوبه و یا جوز هندی را به مخلوط کن اضافه میکنند.
در مخلوط کن را بگذارید و به تدریج سرعت را افزایش دهید تا به بالاترین حالت برسد. حدود ۱ دقیقه این مرحله را ادامه دهید. بسیار مهم است که از مخلوط کن قوی استفاده شود تا بتواند سیر را به خوبی پودر و بیمزه کند.
منبع: بهداشت نیوز