طرز تهیه رنگینک بوشهری
رنگینک دسری خوشرنگ و مقوی است که میتوانید از انواع مغزیجات در آن استفاده کنید. با ما همراه باشید و در ادامه طرز تهیه این دسر جنوبی را بخوانید.
به گزارش ایلنا، یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی که اصالتش به استان بوشهر نسبت داده میشود، رنگینک است. در تهیه این دسر خوشرنگ و مقوی میتوانید از انواع مغزیجات استفاده کنید اما بهطور معمول گردو، مغز اصلی و مهم این دسر است.
مواد لازم
آرد سفید: ۲لیوان
مغز گردو: ۱۰۰گرم
خرما: ۲۵۰گرم
کره: ۲۰۰گرم
دارچین: نصف قاشق چایخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
پودر قند، پسته، نارگیل، گل محمدی و کنجد برای تزئین
طرز تهیه رنگینک بوشهری
۱- ابتدا کره را به دمای محیط برسانید. بعد آرد را الک کرده و روی حرارت قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
۲- حالا کره را اضافه کنید و تفت دهید. سپس پودر دارچین و هل را بهترتیب به مواد اضافه کرده تا کاملاً عطر هل و دارچین به خورد مواد برود. بعد از حدوداً ۲ الی ۳دقیقه تابه را از روی حرارت برداشته و همچنان به تفت دادن ادامه دهید تا مواد بهدلیل داغ بودن تابه نسوزد.
۳- در طرفی دیگر هسته خرماها را درآورده و داخل آن مغز گردو قرار دهید. در ظرف موردنظر خرما را با فاصله چیده و حالا مواد خنک شده رنگینک را روی آن بریزید تا کاملاً روی خرماها پوشیده شوند.
۴- بعد از ۲ ساعت استراحت رنگینک در یخچال، حالا نوبت تزئین آن با پودرهایی که گفتیم میرسد.
منبع: همشهری آنلاین