خبرگزاری کار ایران

وقتی «در ضدسرقت»، ضدسرقت نیست!

وقتی «در ضدسرقت»، ضدسرقت نیست!
کد خبر : ۱۱۷۷۷۹۸

ویدئویی از گفت و گوی معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی در خصوص درهای ضدسرقت در برنامه تهران 20 در شبکه های اجتماعی بازنشر شد که واکنش هایی را به همراه داشت.

به گزارش ایلنا، ویدئویی از گفت و گوی معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی در خصوص درهای ضدسرقت در برنامه تهران 20 در شبکه های اجتماعی بازنشر شد که واکنش هایی را به همراه داشت.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا در این برنامه گفت: «فلسفه نام گرفتن برخی در‌های منازل با اسم در ضد سرقت را نمی‌دانم.» به گفته سردار رضا موذن در‌های به اصطلاح ضد سرقت یک اشتباه بزرگ را برای مالکان منازل ایجاد می‌کند که به بهانه داشتن در ضد سرقت تمام دارایی خود را به امان خدا رها می کنند و به مسافرت می‌روند اما طبق مشاهده‌های ما دزدها به‌راحتی این درها را باز می‌کنند.

وقتی «در ضدسرقت»، ضدسرقت نیست!

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی در برنامه تهران 20 توصیه کرد که نقاط ضعف در هر ساختمان برای ورود احتمالی سارقان تقویت شود، باید بحث همسایه بانی یا سپردن خانه به بستگان در جامعه باب شود تا در زمان حضور نداشتن ما در منزل و هنگام مسافرت، به خانه ما آن هم توسط افراد امین هرازگاهی سرکشی شود.

میزان ضد سرقت بودن درهای ضد سرقت چقدر است؟

همه‌ ما می دانیم که واژه‌ها و کلمات برای رد و بدل کردن اطلاعات بین انسان ها ابداع شده‌اند. ما از کلمات استفاده می‌کنیم تا بتوانیم منظور خودمان را بهتر به دیگران برسانیم. اما متاسفانه استفاده از اصطلاح «در ضد سرقت» در بسیاری مواقع باعث شده که خریداران و فعالان بازار در باره این نوع از درها به اشتباه بیفتند. در بازارهای بین‌المللی به این درها «security door»گفته می شود که یعنی در ایمنی که قطعا با در ضد سرقت متفاوت است و نمی تواند به طور کامل محل زندگی یا محل کار ما را در مقابل سرقت بیمه کند.

وقتی «در ضدسرقت»، ضدسرقت نیست!

با این اوصاف، استفاده از این نوع درها فایده‌ ندارد؟

برای پاسخ به این سوال با یکی از فروشنده های درهای ضد سرقت گفت و گو کردیم. او می گوید: «اگر درهای ضد سرقت موجود در بازار را با این امید خریداری کنید که در هیچ شرایطی قابل نفوذ و بازشدن توسط سارقان نیستند، ممکن است خیلی زود ناامید شوید.»

با این حال او در ادامه داشتن در ضد سرقت را توصیه می کند و می گوید: «بهترین محل برای استفاده از این درها، مجتمع‌های مسکونی و اداری آپارتمانی است. به این دلیل که سارقان برای باز کردن این درها، به دو پیش‌شرط نیاز دارند؛ یا باید وقت زیادی داشته باشند یا با ایجاد سر و صدای زیاد در مدت کوتاه تری اقدام به باز کردن در کنند که در مجتمع‌های آپارتمانی کمتر پیش می‌آید چنین شرایطی برای سارقان فراهم باشد.»

منبع:خراسان

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز