خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه قهوه هسته خرما؛ بدون کافئین و شادی‌آور

طرز تهیه قهوه هسته خرما؛ بدون کافئین و شادی‌آور
کد خبر : ۱۱۷۲۸۲۴

قهوه هسته خرما از هسته خرما تهیه می‌شود. طعمی شبیه به قهوه دارد اما بدون کافئین و شادی‌آور است. در ادامه با طرز تهیه این نوشیدنی آشنا می‌شوید.

به گزارش ایلنا، دمنوش هسته خرما سرشار از فیبرهای رژیمی است که در کم کردن وزن و لاغری، بهبود سیستم گوارشی، کار منظم روده‌ها، برطرف کردن یبوست و … مؤثر است.

مزه دمنوش هسته خرما کاملا شبیه به قهوه است، این دمنوش بدون کافئین است و برای رفع خستگی و شادی‌بخشی در کسانی که به کافئین حساسیت دارند، توصیه می‌شود. یکی از تاثیرات قهوه هسته خرما این است که به تقویت مو، ابرو و مژه کمک می‌کند.

این قهوه خوشمزه حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی مانند آهن، منگنز، روی، ویتامین‌های E، A، B و… است. همچنین وجود آهن در آن به افراد کم خون کمک می‌کند. سبب تقویت سیستم ایمنی می‌شود و علائم بیماری‌های حساسیتی مانند حساسیت پوست را کاهش می‌دهد.

قهوه هسته خرما طبعی گرم دارد و برای سرد مزاجان پیشنهاد می‌شود. در روزهایی که فشار کاری زیاد است، قهوه هسته خرما تهیه کنید. زیرا سبب آرامش اعصاب می‌شود.

طرز تهیه قهوه هسته خرما

برای تهیه قهوه خرما، ابتدا هسته خرماها را جدا کنید و آنها را بشویید. و روی پارچه‌ای پهن کنید و اجازه بدهید هسته‌ها کاملا خشک شوند. سپس آنها را داخل تابه‌ای بو بدهید تا قهوه‌ای رنگ شوند اما نسوزند. سپس آن را با هاونگ خرد کنید. پس از خرد شدن آنها را با مخلوط کن حسابی خرد کنید تا حدی که کاملا پودر شوند و مانند قهوه شوند.

اکنون آنها را داخل شیشه بریزید و در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید. سپس مانند قهوه در ظرف موکاپ، دم کنید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز