طرز تهیه کیک هندوانه
کیک هندوانه یک دسر آسان و باطراوت است که برای دورهمی شب یلدا پذیرایی متنوعی را رقم میزند. در ادامه با طرز تهیه این دسر ساده اما متفاوت و خوشمزه آشنا میشوید.
به گزارش ایلنا، کیک هندوانه یک دسر آسان، سبک و باطراوت است که برای دورهمی شب یلدا پذیرایی متنوعی را رقم میزند. این کیک یک استوانه هندوانهای است که روی آن یک لایه کرم خامهای شیرین قرار داده شده و مانند سایر کیکها سرو میشود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که سر و ته یک هندوانه کامل را برش دهید و پوست آن را جدا کنید تا به شکل استوانه درآید. سپس روی آن را با خامه فرم گرفته و به هر شکلی که دوست دارید و با هر میوهای که دلتان میخواهد، تزئین کنید.
این کیک هندوانهای آب نمیشود و ساعتها در یخچال یا در دمای اتاق شکل خود را حفظ میکند؛ فقط کافی است ژلاتین را در آب حل کنید و سپس آن را به مخلوط خامه بزنید.
مواد لازم برای کیک هندوانه
یک هندوانه کوچک ( ترجیحا بدون هسته)
یک قاشق چایخوری ژلاتین (طعمدار نباشد)
۳ قاشق غذاخوری آب سرد
۳ فنجان خامه سرد و سنگین
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
نصف فنجان میوه برای تزئین (ما در اینجا از میوههای فریز شده تابستانی استفاده کردهایم؛ اما شما میتوانید از هر نوع میوهای که دوست دارید و در دسترس و مناسب فصل است استفاده کنید)
طرز تهیه کیک هندوانه
۱- با استفاده از یک چاقوی بزرگ، قسمت بالایی و پایینی هندوانه را در یک خط مستقیم برش دهید. این هندوانه بریده شده قرار است صاف روی یک سطح بنشیند و رویه آن صاف باشد.
۲- هندوانه را به صورت عمودی روی یک تخته برش قرار دهید و تمام پوست سبز و سفید را از کنارههای آن جدا کنید. در حین برش با دقت یک شکل گرد ایجاد کنید.
۳- به کوتاه کردن کنارههای هندوانه ادامه دهید تا شبیه یک کیک بلند و استوانهای شود.
۴- هندوانه را در ظرف سرو قرار دهید و از یک دستمال کاغذی خشک برای خشک کردن هندوانه استفاده کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود. از دستمال باکیفیت آشپزخانهای استفاده کنید تا اثری از دستمال روی هندوانه نماند.
۵- ژلاتین را در یک کاسه کوچک روی آب سرد بپاشید و بگذارید ۳ دقیقه بماند. ۵ ثانیه آن را در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین حل شده و مایع شود.
برای آب کردن ژلاتین میتوانید از حرارت کتری نیز استفاده کنید. لیوان حاوی ژلاتین را روی کتری بگذارید و هم بزنید تا در آب حل شود.
۶- در کاسه همزن دستی، خامه غلیظ را با پودر قند و عصاره وانیل بزنید. با همزن شروع کنید و به تدریج سرعت را به متوسط افزایش دهید.
۷- وقتی رد همزن روی خامه افتاد، بهتدریج و با حوصله مخلوط ژلاتین را داخل آن بریزید.
۸- سرعت همزن را افزایش دهید و به زدن ادامه دهید تا بافت نرمی پیدا کند.
۹- خامه فرم گرفته را روی سطح و کنارههای هندوانه بمالید و پخش کنید، همانطور که روی کیکهای معمولی را خامه میزنید.
۱۰- کار خامهزنی که تمام شد، با انواع میوه تکه شده که دارید روی آن را تزئین کنید.
۱۱- کیک شما آماده است؛ هم میتوانید بلافاصله آن را میل کنید و هم در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
۱۲- برای سرو آن را به شکل کیک برش دهید و میل کنید.
نکاتی برای تهیه کیک هندوانه
۱- کیک هندوانه را میتوان تا دو ساعت قبل از سرو در یخچال نگهداری کرد.
۲- برای اینکه در کار درست کردن کیک یکی دو ساعت جلو بیفتید، هندوانه و خامه فرم گرفته را از قبل آماده کنید. خامه فرم گرفته (در ظرف) و میوه را در یخچال نگهداری کنید. هندوانه را خشک کنید و قبل از سرو تزئین کنید.
۳- بعد از پوشاندن هندوانه با خامه، کیک را میتوانید به هر شکلی که دوست دارید تزئین کنید. برشهای میوه تازه، آجیلهای خرد شده، یا نارگیل برشتهشده، همگی کیکتان را هم زیبا میکنند و هم خوشمزه.
منبع:همشهری آنلاین