دستور تهیه 5 نوع سالاد مرغ
سالاد چیکن یک غذای کامل است که میتوانید برای وعده شام یا ناهار آماده کنید. سالاد چیکن ترکیبی از گوشت مرغ گریل شده یا آب پز و سبزیجات مختلف است که میتواند پروتئین و فیبر مورد نیاز بدن را تامین کند.
به گزارش ایلنا، سالاد چیکن با وجودی که اسم سالاد دارد ولی یک وعده غذایی کامل با ترکیب پروتئین گوشت مرغ و سبزیجات مختلف تهیه می شود. شما میتوانید یا کاهش کالری سس استفاده شده در سالاد چیکن ، یک وعده غذایی کامل ، سالم و رژیمی داشته باشید که تا مدت ها شما را سیر نگه داشته و مانع از پرخوری شما می شود.
سالاد چیکن بسیار خوشمره است و معمولا با سینه مرغ گریل شده یا آب پر تهیه می شود و جایگزینی سالم و ساده و کم کالری تر برای سالاد سزار است.
سالاد چیکن گریل
مواد لازم سالاد چیکن گریل
سینه مرغ |
نصف یک عدد |
نمک |
یک سوم قاشق چای خوری |
آویشن |
۱ پنس |
پاپریکا |
نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه |
یک چهارم قاشق چای خوری |
کاهو |
۴ برگ |
خیار |
۳ عدد |
گوجه گیلاسی |
۵ عدد |
پیاز |
۱ عدد کوچک |
آبلیمو |
۱ قاشق غذا خوری |
جعفری ساطوری شده |
۱ قاشق چای خوری |
سس کچاپ |
۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون |
۱ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای سس کنجد |
|
ارده |
۱ قاشق غذا خوری |
آب |
۱ قاشق غذا خوری |
نمک |
نصف قاشق چای خوری |
فلفل |
نصف قاشق چای خوری |
آویشن |
یک چهارم قاشق چای خوری |
برای تهیه سالاد چیکن گریل با سس مخصوص ، سینه مرغ را با نمک ، پاپریکا و فلفل قرمز ، آویشن و ابلیمو ، سس کچاپ و روغن زیتون مزه دار کنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید .
سینه مرغ را در سینی فر بچیند و حدود 20 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گریل بپزد یا این که در تابه گریل یا با دستگاه گریل میتوانید مرغ را بپزید.
کاهوها را بشویید و بگذارید آب اضافه اش برود و به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید و کف ظرف را با کاهو پر کنید.
گوجه گیلاسی را ها را برش بزنید و دور ظرف روی کاهوها بچینید.
خبار را بشویید و نصف کرده و حلقه کنید و روی کاهوها بچینید.
پیاز را خلالی خرد کنید و در وسط ظرف بچینید.
جعفری را ساطوری خرد کنید.
سینه مرغ را اریب برش داده روی سالاد بچینید و جعفری را رویش بپاشید.
برای تهیه سس مخصوص سالاد چیکن ، تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و سپس روی کاهوها و مرغ گریل بریزید و سرو نمایید.
سالاد چیکن و قارچ
مواد لازم سالاد چیکن و قارچ
سینه مرغ بدون استخوان |
یک عدد |
کره |
بیست و پنج گرم |
قارچ |
هفت الی هشت عدد |
کاهو |
به مقدار لازم |
خیار ، گوجه ، فلفل دلمه ای |
به مقادیر لازم |
طرز تهیه سالاد چیکن و قارچ
مرغ را با چند ورقه پیاز و آبلیمو ، نمک و زعفران دم کرده مزه دار کنید و اجازه دهید 4 - 5 ساعت دریخچال بماند سپس به تکه های مستطیلی برش بزنید و در روغن سرخ کنید یا این که گریل نمایید.
چیکن گریل شده معمولا شیک تر و مجلسی تر است.
قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و در تابه با حرارت زیاد سرخ کنید که آب نیندازد.
بعد از این که مرغ و قارچ خنک شود.
کاهو را به قطعات بزرگ خرد کنید.
گوجه و خیار را حلقه کنید.
فلفل دلمه را مربعی یا خلالی خرد کنید.
هویج را رنده کنید.
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرو نمایید.
برای تهیه سس سالاد چیکن میتوانید از دو ترکیب استفاده کنید.
سرکه بالزامیک ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل ، آویشن
سس مایونز ، ماست چکیده ، روغن زیتون آب لیمو ترش ، رنده پوست لیموترش ، نمک ، فلفل ، ادویه دلخواه
سالاد چیکن ترکیه ای
مواد لازم سالاد چیکن ترکیه ای
سینه مرغ |
۶۰۰گرم |
پیاز |
۲ عدد متوسط |
هویج فرنگی پخته شده نگینی خرد شده |
۱ پیمانه |
نخود فرنگی پخته شده |
۱.۲ پیمانه |
خیارشور نگینی خرد شده |
۱.۲ پیمانه |
ذرت پخته شده |
۱ پیمانه |
سس مایونز |
۲۵۰ گرم |
سرکه |
۳ قاشقغذاخوری |
شکر |
۲ قاشق غذاخوری |
شوید تازه خرد شده |
به مقدار لازم |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
مرغ را با پیاز ، نمک و فلفل و کمی آب بپزید و بعد از سرد شدن به صورت مکعبی خرد کنید.
سبزیجات را با مرغ مخلوط کنید.
سسمایونز ، سرکه ، شکر ، نمک و فلفل را مخلوط نموده به سالاد اضافه کنید و نیم ساعت در یخچل بگذارید تا سالاد مزه دار شود سپس سرو نمایید.
سالاد چیکن مکزیکی (تستادا )
مواد لازم سالاد چیکن مکزیکی ( تستادا )
برای 8 نفر
نان ترتیلا |
8 عدد |
آووکادو |
2 عدد |
آبلیمو |
1 قاشق غذاخوری |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
لوبیا پخته شده و له شده |
1 لیوان |
فیله مرغ پخته شده |
4 تکه |
پنیر گودا رنده شده |
1 و 1/2 لیوان |
کاهو خرد شده |
2 لیوان |
سس سالسا یا گوجه فرنگی خرد شده |
1 لیوان |
طرز تهیه سالاد چیکن مکزیکی ( تستادا )
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کف سینی فر را با یک لایه فویل و سپس یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید.
نان های ترتیلا را روی سینی فر قرار دهید و 8 دقیقه در فر بگذارید تا ترد شوند.
آووکادو را خرد کرده و با نمک و آبلیمو مزه دار کنید.
روی نان های ترتیلا ، پوره لوبیا بمالید و رویش آووکادو بریزید.
فیله ها را تکه کنید و روی نان ها بگذارید.
پنیر گودا رنده شده را روی مواد پخش کنید و به مدت 7 – 10 دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از اتمام پخت ، کاهو خرد شده را روی نان ها بگذاردی و رویش سس سالسا بزنید و میل نمایید.
سالاد چیکن و کنجد
مواد لازم سالاد چیکن و کنجد
فیله مرغ پخته شده خرد شده |
2 لیوان |
کاهو خرد شده |
2 لیوان |
فلفل دلمه ای خرد شده |
1/2 لیوان |
جوانه گندم |
1 لیوان |
هویج خلال شده |
1 لیوان |
کنجد تفت داده شده |
نصف لیوان |
سس سویا |
4 قاشق غذا خوری |
کره بادام زمینی |
2 قاشق غذا خوری |
روغن کنجد |
1 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل |
1 قاشق چایخوری |
پودر سیر |
1 قاشق چایخوری |
سرکه سفید |
1 قاشق غذا خوری |
برای تهیه سس سالاد چیکن ، سویا سس ، کره بادام زمینی ، روغن کنجد ، پودر زنجبیل ، پودر سیر و سرکه سفید را مخلوط کنید.
مواد سالاد را با هم مخلوط نموده و سس را رویش بریزید و سرو کنید.
منبع:بیتوته