خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی و ترد به سبک رستوران ها

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی و ترد به سبک رستوران ها
کد خبر : ۱۱۶۲۴۱۲

با ما همراه باشید تا بهترین روش سرخ کردن سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش ایلنا، سیب‌‌زمینی سرخ‌ کرده رستورانی از آن‌دسته پیش‌غذاهایی است که هوش از سر همه می‌پراند و البته انواع غذاها با سیب زمینی سرخ کرده هم حسابی پرطرفدار هستند. از سوی دیگر همه افراد بدون اغراق طرز تهیه سیب‌زمینی سرخ کرده و ترد شدن سیب زمینی را بلدند. اما تعداد کسانی که می‌توانند یک پرس سیب‌زمینی سرخ‌ کرده ترد، پوک و خوشمزه به سبک رستوران‌های مشهور جلوی شما بگذارند چندان زیاد نیست.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی

در اینجا می‌خواهیم طرز تهیه سیب زمینی رستورانی پفکی مخصوص را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی و ترد به سبک رستوران ها

مواد لازم طرز تهیه سیب زمینی پفکی مخصوص

  • سیب‌ زمینی: ۴ عدد بزرگ (بسته به تعداد نفرات می‌توانید مقدار بیشتر یا کمتری سیب‌زمینی در نظر بگیرید)

  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

  • آب: به مقدار لازم

  • روغن مایع: به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده پفکی مخصوص

مرحله اول؛ بلانچ کردن سیب زمینی

برای این‌که سیب‌زمینی ترد و پفکی و خوشمزه رستورانی درست کنید باید ابتدا سیب‌زمینی‌ها «بلانچ» کنید. برای بلانچ کردن ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به اندازه بزرگ و به قول عامه مردم «دراز» خلال کنید و سپس بلانچ کنید. بهتر است قطر سیب‌زمینی‌ها کم نباشد و کمی ضخیم باشند (قطرشان کمتر از یک سانتی‌متر نباشد).

روش بلانچ کردن به این ترتیب است که در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و سپس به مدت یک دقیقه سیب‌زمینی‌ها را در آب جوش بیندازید. بعد از یک دقیقه بلافاصله سیب‌زمینی‌ها را در آب سرد بریزید و آبکش کنید.

مرحله دوم؛ اضافه کردن ادویه به سیب‌ زمینی‌ها

بعد از آبکش کردن سیب‌زمینی‌ها را با نمک و فلفل‌های مورد علاقه‌تان مزه‌دار کنید. در واقع ادویه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی همان نمک و کمی هم فلفل قرمز یا سیاه است که می‌توانید فلفل را هم حذف کنید.

مرحله سوم؛ سرخ کردن سیب زمینی

حالا در دستگاه سرخ‌کن یا در یک ماهیتابه گود یا قابلمه با روغن داغ فراوان سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید. سیب‌زمینی به این سبک بسیار ترد و خوشمره و طلایی و البته مغز‌پخت می‌شود.

مرحله آخر؛ سرو کردن سیب زمینی مخصوص با انواع سس‌ها

سیب‌زمینی‌های سرخ شده را روی یک حوله تمیز یا کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. این پیش‌غذای لذیذ را با سس محبوب‌تان نوش جان کنید.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی و ترد به سبک رستوران ها

این مدل سیب‌زمینی سرخ کرده رستورانی با سس قارچ و پنیر و نیز سس کچاپ بسیار دلچسب و لذیذ می‌شود. سیب زمینی سرخ کرده رستورانی پفکی به سبک مک دونالد به همین ترتیب درست می‌شود و نیاز به پودر سوخاری و هیچ چیز دیگری ندارد.

طرز تهیه سیب‌زمینی رستورانی پفکی؛ رژیمی در فر

اگر به دنبال غذای رژیمی هستید و در عین حال عاشق سیب‌زمینی سرخ کرده رستورانی هستید یک روش خوب و سالم و با کمترین روغن را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی و ترد به سبک رستوران ها

مواد لازم تهیه سیب زمینی رژیمی

  • سیب‌زمینی بزرگ: ۴ عدد ( بسته به تعداد نفرات می‌توانید مقدار بیشتر یا کمتری سیب‌زمینی در نظر بگیرید)

  • نمک، فلفل چیلی، فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم

  • روغن زیتون: به میزان دلخواه در صورت تمایل

  • پنیر پارمزان: در صورت دلخواه

مراحل تهیه سیب زمینی رستورانی پفکی رژیمی

مرحله اول؛ قاچ کردن سیب زمینی‌ها

طرز تهیه این سیب‌زمینی رژیمی که اتفاقا بسیار لذیذ و مقوی خیلی ساده است. برای تهیه سیب‌زمینی تنوری ابتدا سیب‌زمینی‌ها را در اندازه‌های بزرگ و شکل دلخواه قاچ کنید، سیب‌زمینی‌ها نباید نازک و با قطر کم باشند، بهتر است آن‌ها را ضخیم‌تر از حد معمول برش بزنید. در صورت تمایل می‌توانید پوست سیب‌زمینی‌ها را نگیرید. حالا سیب‌زمینی‌ها را «بلانچ» کنید.

مرحله دوم؛ قرار دادن سیب زمینی‌ها در آب جوش و آب سرد

در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و به مدت یک دقیقه سیب‌زمینی‌ها را در آن بریزید. سپس سیب‌زمینی‌ها را در آب سرد بریزید و آبکش کنید.

مرحله سوم؛ مزه دار کردن سیب زمینی‌ها

در یک طرف مناسب سیب‌زمینی‌ها را بریزید و با مقداری روغن‌زیتون، فلفل و نمک و در صورت تمایل کمی پودر آویشن مزه‌دار کنید.

مرحله چهارم؛ قرار دان سیب زمینی‌ها در فر

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و وقتی که گرم شد، سینی سیب‌زمینی‌ها را در قسمت وسط فر بگذارید. ۴۰ تا ۴۵ دقیقه برای پختن و گریل شدن سیب‌زمینی‌ها کافی است.

در ده دقیقه پایانی پخت، گریل فر را روشن کنید تا روی سیب‌زمینی‌ها حسابی طلایی شود. در اواسط پخت با چنگال میزان پخت سیب‌زمینی را امتحان کنید و اگر باب میل‌تان بود آن‌ها را از فر خارج کنید.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی و ترد به سبک رستوران ها

بعد از پایان پخت روی سیب‌زمینی‌ها پودر پنیر پارمزان بپاشید و با سس دلخواه‌تان نوش جان کنید.

اگر هم رژیم نیستید و طعم سیب‌زمینی در فر را بیشتر می‌پسندید می‌توانید این سیب‌زمینی را با بیکن یا گوشت مرغ، ماهی و استیک گوشت نوش جان کنید.

منبع:مجله کوروش

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز