طرز تهیه قطایف عربی؛ شیرینی محبوب و پرطرفدار
قطایف عربی یکی از انواع شیرینی های مغزدار و خوشمزه و بسیار شبیه قطاب ایرانی است که معمولا در ماه رمضان در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد.
به گزارش ایلنا، قطایف عربی یکی از انواع شیرینی های مغزدار و خوشمزه و بسیار شبیه قطاب ایرانی است که معمولا در ماه رمضان در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد.
این نوع شیرینی دستور طبخی آسان دارد و می توانید آن را در خانه با کمترین مواد اولیه تهیه کنید. در این بخش آموزش طرز تهیه قطایف را ارائه می کنیم.
مواد لازم شربت قطایف
مواد لازم |
مقدار |
شکر |
2/5لیوان |
آب |
1/5 لیوان |
چوب دارچین |
1 تکه |
هل سبز |
4 عدد |
آب لیمو ترش |
1 قاشق غذا خوری |
گلاب |
4 قاشق غذا خوری |
زعفران |
1 قاشق مربا خوری |
طرز تهیه شربت قطایف عربی
برای تهیه شربت باید:
-
در یک قابلمه شکر و آب را ریخته و مخلوط کنید.
-
قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب سریعتر به جوش بیاید.
-
پس از جوش آمدن آب حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود.
-
چوب دارچین، هل سبز، گلاب و زعفران دم کرده را به شربت اضافه می کنیم.
-
بگذارید همه مواد با هم 5 دقیقه بجوشد و سپس آب لیمو ترش را اضافه کنید.
-
شربت را کنار بگذارید تا خنک شود و به سراغ تهیه مواد داخل قطایف بروید.
مواد لازم مغز قطایف
مواد لازم |
مقدار |
شکر |
2 قاشق غذاخوری |
آرد سفید |
1 قاشق غذا خوری سرپر |
شیر |
1 پیمانه |
خامه صبحانه |
2 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت |
1 قاشق غذاخوری سرپر |
پودر نارگیل |
1 قاشق غذاخوری سرپر |
گلاب |
1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه مغز قطایف عربی
-
برای تهیه مغز قطایف عربی مراحل زیر را با دقت اجرا کنید:
-
داخل یک قابلمه شیر را به همراه آرد بریزید و مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
-
نشاسته ذرت و شکر را به قابلمه بیافزایید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود.
-
سپس به مواد خامه صبحانه و پودر نارگیل اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شبیه غلظت فرنی شود.
-
در این مرحله گلاب را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
-
مواد را به ظرف دیگری منتقل می کنیم و روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.
مواد لازم پنکیک قطایف
مواد لازم |
مقدار |
شیر ولرم |
2 پیمانه |
2 پیمانه |
|
شکر |
3 قاشق غذا خوری |
آرد سفید |
2 پیمانه |
خمیر مایه فوری |
2 قاشق چای خوری |
جوش شیرین |
1 قاشق چای خوری |
آرد ایرمیک |
1 پیمانه |
نمک |
¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پنکیک قطایف عربی
برای تهیه قطایف عربی به شکل پنکیک باید:
-
همه مواد را داخل مخلوط کن یا میکسر ریخته و 5 دقیقه مخلوط کنید تا یکسان شود.
-
مواد را از مخلوط کن به ظرف دیگری بریزید و روی آن را پوشانده و 30 دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید اما لازم نیست روی ظرف را با حوله بپوشانید یا در جای گرم قرار دهید.
-
بعد از گذشت 30 دقیقه یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و یک ملاقه کوچک از مواد را درون تابه بریزید(مانند پخت پنکیک)
-
نیاز نیست دو طرف مایه پخته شود، پس از اینکه مایه داخل تابه حباب زد و روی آن خشک شد و زیرش رنگ گرفت آنرا از تابه خارج می کنیم.
-
به همین شیوه تمام مایه را آماده کرده و درون پارچه ای قرار دهید تا نرم بماند.
-
اکنون یک قاشق از مواد میانی را روی سمت نپخته و سرخ نشده خمیر بریزید و از وسط تا کنید و با چنگال لبه های آن را بچسبانید.
-
پنکیک ها را پس از اینکه اماده کردید، درون تابه روغن ریخته و آن را روی شعله قرار دهید و به مدت 6 دقیقه سرخ کنید.
-
پس از سرخ شدن پنکیک ها آنها را سریع درون شربت قرار دهید و ده دقیقه صبر کنید تا شربت به خوردشان برود.
-
پنکیک ها را از شربت خارج و داخل توری فلزی قرار دهید تا شربت اضافی شان خارج شود.
-
اگر قطایف های شما پس از خارج کردن از شربت مقداری حالت خشکی و تردی دارند، آنها را داخل یک ظرف در بسته قرار داده و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید.
منبع:نمناک