خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل تترلند تاکیدکرد:

بلاتکلیفی پاشنه‌آشیل توسعه صنعت رمزارز در ایران

بلاتکلیفی پاشنه‌آشیل توسعه صنعت رمزارز در ایران
کد خبر : ۱۱۶۱۲۷۲

مدیرعامل صرافی تترلند گفت: متاسفانه بلاتکلیفی و بی‌قانونی در صنعت رمزارز کشور موجب شده تا فعالان و سرمایه‌گذاران این حوزه با سردرگمی عجیبی روبرو شوند.

رضا مسعودی‌فر در گفتگو پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد بازرگانی با اشاره به اینکه کاربران نباید فریب تبلیغات اغوا کننده فضای آنلاین یک صرافی رمزارز بدون اصالت را بخورند،گفت: متاسفانه برخی از صرافی‌ها در سال‌های اخیر شکل گرفته‌اند که هیچ دانش و هسته مرکزی ندارند و با استفاده از API های صرافی خارجی و با اجاره یک پلتفرم، شروع به کار می‌کنند که کاربران باید دقت لازم را در معامله با این صرافی‌ها داشته باشند.

وی افزود: یکی از چالش‌های اصلی فعالان رمزارز در ایران، غیرقابل پیش‌بینی بودن این فضا در کشور است. هنگامی که قصد انجام تبلیغات، توسعه و یا سرمایه‌گذاری را داریم، هر لحظه نگران این فضای غیرقابل پیش‌بینی هستیم و باید قانون‌گذاری جامعی در حوزه رمزارز شود تا فعالان و سرمایه‌گذاران از بلاتکلیفی خارج شده و شاهد رشد و توسعه صنعت رمزارز در کشور باشیم.

مسعودی‌فر گفت: صنعت رمزارز و بلاکچین در ایران، نه‌تنها در بخش تبادل و استخراج گره‌گشای بسیاری از مشکلات کشور خواهد بود، بلکه ابزار مناسبی برای استفاده در بخش‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است و به ‌لحاظ تکنولوژی می‌تواند به ارتقای جایگاه کشورمان کمک کند.

مدیرعامل صرافی تترلند تصریح‌کرد: متاسفانه کشورمان به لحاظ قانون‌گذاری برای صرافی‌های رمزارز، آن‌طور که باید درست عمل نکرده که البته در همین راستا جلسات متعددی برای ایجاد یک قانون مشترک و واحد برای صرافی‌های ارز در کشور برگزار شده است. به‌عنوان یکی از فعالان جدی حوزه تبادل ایران، به همراه دیگر همکارانم در حوزه امنیت رمزارز، با تلاش‌های فراوان در نظر داشتیم تا با ایجاد ارتباط با نهادهای حاکمیتی، قانون‌گذاری را عملیاتی کنیم، اما متاسفانه در این راه موانع و مشکلات متعددی ایجاد می‌شود که انرژی و توان ما را بیشتر صرف تقابل برای بقا کرده است. این بدان معنی است که باید بجنگیم تا بمانیم. وقوع این اتفاق، موجب اعمال فشارهای زیادی برروی صرافی‌های رمزارز شده است. به عنوان مثال، به منظور جلب اعتماد مشتریان خود در تترلند، سرویسی را فراهم کردیم که دارایی‌ کاربر نزد تترلند قرار نمی‌گیرد و در زمان خرید، پس از انجام احراز هویت، نقدینگی ریالی را واریز و به صورت آنی رمزارز تتر را دریافت می‌کند. در زمان فروش هم تسویه به‌صورت آنی انجام می‌شود و مبلغ مورد نظر بر اساس سیکل پایا به حساب کاربر واریز خواهد شد.

وی اضافه‌کرد: بخش خصوصی و سایر صرافی‌ها مشتاق هستند که قانون‌گذاری رمزارزی زودتر انجام شود و به همین منظور، صاحبان صرافی رمزارزها، خواستار سرعت بخشیدن به روند قانون‌گذاری از سوی حاکمیت هستند.تقاضا داریم که این موضوع با یک تعامل مناسب با بخش خصوصی صورت گیرد و شاهد برخوردهای قهری و سلبی نباشیم.

مدیرعامل صرافی تترلند تاکید‌کرد: بازار رمزارز و بلاکچین نیاز به خلاقیت و نوآوری دارد. به اعتقاد من، کسانی که قصد تاسیس یک صرافی رمزارز را دارند، نباید از سرویس‌ها و پلتفرم‌های خارجی استفاده کنند، بلکه باید درصدد ایجاد بسترهای داخلی برآیند. استفاده از سرویس‌های خارجی و یا اجاره پلتفرم ریسک‌های خود را دارد و ممکن است، نتایج جبران‌ناپذیری را در پی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه فعالیت در صرافی‌های خارجی درکنار جذابیت‌ها و مزایایی که ارائه می‌دهند، ریسک‌هایی را نیز برای ایرانیان به‌دنبال دارد،گفت: به‌عنوان مثال، حدود 2 ماه پیش، قانون جدیدی توسط صرافی بایننس برای محدود ساختن اکانت‌هایی که احراز هویت ندارند، وضع شد. به‌طوری که اجازه فعالیت، ترید، معامله و واریز از آن‌ها گرفته شد.استفاده از پلتفرم خارجی همواره چنین ریسک‌هایی را به دنبال دارد و کاربر باید بسیار محتاط و دقیق باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز