سالاد لوبیا چشم بلبلی، پیشغذایی سرشار از ویتامین
اگر به دنبال رژیم غذایی کمکالری و سالم هستید و قصد کاهش وزن دارید، یکی از بهترین گزینههای پیشنهادی ما برای رژیم غذایی شما استفاده از سالاد لوبیا چشم بلبلی است.
به گزارش ایلنا، لوبیا چشم بلبلی یکی از پر خاصیتترین لوبیاهایی است که میتوانیم در غذاها از آن استفاده کنیم و از فواید بیشمارش بهرهمند شویم. از جمله ویتامینهای موجود در لوبیا چشم بلبلی ویتامین A و C است که میتواند برای پوست بسیار مفید باشد. با توجه به خواص بیشمار لوبیا چشم بلبلی پیشنهاد میکنیم از غذاهای حاوی این لوبیا مانند انواع دمی و سالاد لوبیا چشم بلبلی غافل نشوید. این سالاد روش تهیه راحتی دارد و برای انتخاب مواد سالاد هیچ محدودیتی وجود ندارد.
مواد لازم
-
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
-
ذرت ۱ عدد
-
گوجهفرنگی ۲ عدد
-
فلفل دلمهای کوچک ۱ عدد
-
پیاز کوچک ۱ عدد
-
جعفری تازه به مقدار لازم
-
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
-
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
-
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
-
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
-
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی
مرحله اول
لوبیا چشم بلبلی را با دقت پاک و حدود ۸ ساعت خیس کنید. آب لوبیا را عوض کنید و لوبیا را به مدت دو ساعت بپزید تا آب آن کشیده شود (همیشه اجازه دهید تا آب حبوبات کشیده شود و به خوردش برود تا مواد مغذی آن حفظ شود. از آبکش کردن حبوبات پرهیز کنید.)
مرحله دوم
ذرت را از وسط دو نیم کنید و با مقداری آب و نمک بپزید. پس از پخت، ذرت را دان کنید. در مدتی که لوبیا و ذرت در حال پخته شدن هستند سایر مواد را به تدریج آماده کنید.
مرحله سوم
پیاز را به شکل نگینی و ریز خرد کنید. جعفری را خرد کنید و در یخچال قرار دهید. داخل گوجهفرنگی را خالی کنید و بعد به شکل نگینی خرد کنید. فلفل دلمه را هم نگینی خرد کنید.
مرحله چهارم
پس از پخته و سرد شدن لوبیا تمام مواد را همراه ادویه و چاشنیها با هم مخلوط کنید. سالاد لوبیا را در یخچال قرار دهید تا مزه مواد به خورد هم برود و پس از آن سالاد را سرو کنید.
نکات کلیدی تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی
-
این سالاد کاملا رژیمی است، ولی اگر دوست دارید میتوانید آن را با انواع سس مثل سس مایونز یا هزار جزیره سرو کنید.
-
استفاده از برنج و سایر حبوبات پخته در این سالاد کمکالری میتواند آن را از نظر غذایی کاملتر کند.
-
استفاده از کنسرو ماهی یا انواع گوشت آبپز میتواند طعم سالاد لوبیا را بهتر کند.
منبع: مجله دلتا