خبرگزاری کار ایران

۳ راهکار ساده برای جوش نزدن زیر ماسک

۳ راهکار ساده برای جوش نزدن زیر ماسک
کد خبر : ۱۱۵۶۲۲۸

استفاده از ماسک برای مدت طولانی، برای بسیاری مشکلات پوستی به همراه داشته است. مشکلاتی از جمله آکنه و جوش‌های صورت. این مطلب که از نشریه لایف استایل ترجمه شده، نگاهی به این مشکلات پوستی است و راه‌حل‌هایی برای آن ارائه می‌دهد.

به گزارش ایلنا،‌ نزدیک به ۲ سال همه‌گیری کرونا، به شکل‌های مختلف بر زندگی ما تأثیر گذاشته است: کار کردن از خانه، محدود شدن زندگی و روابط اجتماعی و... اما یکی از این موارد که زندگی روزمره ما را تحت تأثیر قرار داده، استفاده از ماسک است که به نظر می‌رسد ضرورت استفاده از آن و پوشاندن صورت همچنان ادامه داشته باشد. حتی با وجود واکسیناسیون و فاصله اجتماعی پوشیدن ماسک همچنان برای ورود به اماکن عمومی، کار در محل‌های پرجمعیت و انجام خرید لازم است.

شرایط پوستی ناشی از پوشیدن ماسک، مشکلات گوناگونی را برای بعضی افراد به وجود آورده است، مشکلاتی مثل شدیدتر شدن آکنه‌های پوستی که به آن «ماسکنه» گفته می‌شود. این مشکل در نوجوانان و جوانانی دیده می‌شود که مشکلات آکنه دارند، ولی استفاده از ماسک آن را تشدید کرده است. بر اساس نظر دکتر «وو جینگ لوو» از مجله درم افکت، این مسئله در افراد بالای ۳۰ سال و کسانی که در اوایل ۴۰ سالگی هستند و پیش از این با مشکل آکنه مواجه بوده‌اند، هم وجود دارد؛ به اضافه در بزرگسالانی که آکنه‌های هورمونی داشته‌اند.

کسانی که مجبورند برای ۸ یا ۹ ساعت در روز ماسک بزنند، از جمله آنها که در رستوران یا مغازه کار می‌کنند یا کادر درمان و کارگران کارخانه‌ها و بسیاری دیگر، بیشتر از پدیده ماسکنه تأثیر می‌پذیرند. هم مردان و هم زنان با این مشکل درگیرند و در حال تجربه گرفتگی پوست هستند که به شکل جوش روی صورت نمایان می‌شود که از جوش‌های سفید زیرپوستی سخت‌تر به نظر می‌رسند. این گرفتگی منافذ پوستی آن چیزی است که باعث ایجاد جوش‌های معمولی و جوش‌های سرسیاه می‌شود. علاوه بر این، آکنه همچنین می‌تواند سلامت روان را هم تحت تأثیر قرار دهد.

با پدیده ماسکنه چه کنیم؟

اما جلوگیری از «ماسکنه» و درمان آن با تمیز کردن پوست شروع می‌شود. استفاده از چند ماسک تمیز در روز و عوض کردن آنها اولین قدم در این راه است. تمیز نگه داشتن پوست با پاک‌کننده‌های ملایم که کیفیت خوبی دارند، همراه با مرطوب‌کننده‌های خوب (ضدآکنه و غیر کومدوژنیک) قدم موثر بعدی است. برای ماسکنه‌های جدی‌تر، دکتر لوو درمان‌های دارویی شامل آنتی بیوتیک و ویتامین آ را توصیه می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز