خبرگزاری کار ایران

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند
کد خبر : ۱۱۵۱۴۳۶

در زیر طرز تهیه ۱۰ کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییز است و با میوه‌های این فصل تهیه می‌شوند.

به گزارش ایلنا، در زیر طرز تهیه ۱۰ کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییز است و با میوه‌های این فصل تهیه می‌شوند.

۱- سانگریا

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند

مواد لازم

۲ پیمانه آب داغ

۲ عدد چای سیاه کیسه ای

۲ چوب دارچین

نصف پیمانه شکر

۳ پیمانه آب انار

۱ پیمانه آب پرتقال تازه

۱ عدد پرتقال متوسط

۱ عدد لیموترش زرد متوسط

۱ عدد لیموترش سبز متوسط

۱ عدد سیب متوسط

۳ پیمانه آب گازدار

طرز تهیه

  • چای کیسه ای را درون آب داغ بریزید. چوب های دارچین را درون آن بیندازید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.

  • در یک پارچ بزرگ، چای دارچینی را با همه مواد مخلوط کنید.

  • آن را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده و همه مزه ها به خورد هم بروند.

  • نوشیدنی را با یخ سرو کنید.


۲- لیموناد رزماری

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند

مواد لازم

۱ پیمانه آب لیموترش

۳/۴ پیمانه شکر

پوست دو عدد لیموترش

دو ساقه رزماری

۴ تا ۶ پیمانه آب گازدار

طرز تهیه

  • آب لیموترش و شکر را درون شیرجوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آن را دایم هم بزنید تا شکر کاملا در آب لیمو حل شود.

  • پوست لیموترش و ساقه های رزماری را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید.

  • از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.

  • این لیموناد را از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید.


۳- کوکتل کامکوآت

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند

مواد لازم

۱ پیمانه شکر

۱ پیمانه آب

۲ قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز کوبیده شده

۲۴ عدد کامکوآت

یخ

۳ لیتر آب گازدار

طرز تهیه

  • آب و شکر را در یک شیرجوش کوچک با هم مخلوط کرده و هم بزنید. پس از جوشیدن شربت، شعله را خاموش کنید.

  • دانه های فلفل قرمز را به مدت ۳۰ دقیقه درون شربت بیندازید. سپس آن را از صافی عبور دهید.

  • کامکوات ها را حلقوی برش داده و درون پارچ بریزید. شربت را روی آن ریخته و با یخ سرو کنید.


۴- کوکتل گلابی

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند

مواد لازم

۱ پیمانه آب گلابی

۱ قاشق چایخوری آب لیموترش

۳/۴ پیمانه عسل

۱/۴ پیمانه شکر

۱ ساقه رزماری

۱ عدد زنجبیل پوست کنده

مقدار کمی پودر جوزهندی

یخ

آب گازدار

طرز تهیه

  • آب گلابی، آب لیموترش، عسل، شکر، رزماری، زنجبیل و جوزهندی را درون قابلمه کوچکی با هم مخلوط کنید.

  • آن ها را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بجوشند. پس از ۵ دقیقه شعله را کم کنید و هم بزنید تا شکر به طور کامل در مواد حل شود.

  • آن را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. شربت را از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.

  • برای سرو، نصف پارچ را با یخ پرکنید، ۳ قاشق غذاخوری از این سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید.

  • در صورت تمایل می توانید سیروپ بیشتری اضافه کنید تا کوکتل شیرین تر شود.


۵- کوکتل انار و گریپ‌‌فروت

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند

مواد لازم

نصف پیمانه آب گریپ‌فروت

نصف پیمانه آب انار

۱ پیمانه شکر

۲ عدد بادیان ستاره ای

یخ

آب گازدار

دانه های انار

طرز تهیه

  • آب گریپ‌فروت، آب انار، شکر و بادیان ستاره ای را درون شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

  • شربت را مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود.

  • آن را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس از صافی عبور داده و کنار بگذارید تا خنک شود.

  • برای سرو، پارچ را تا نیمه از یخ پر کنید. ۴ قاشق غذاخوری از سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید.

  • در آخر، کوکتل را با دانه های انار تزئین و سرو کنید.


6- یخ‌چای سبز با زنجبیل، نعناع و عسل

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند

مواد لازم

۶ پیمانه آب

۱/۴ پیمانه زنجبیل

۳ تا ۶ عدد چای سبز کیسه ای

نصف پیمانه برگ نعناع

۱/۳پیمانه عسل

۱ عدد لیموترش

طرز تهیه

  • درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

  • سپس از روی حرارت برداشته، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن انداخته و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.

  • چای را از صافی عبور دهید. عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.

  • برای سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای را به آن اضافه کنید.


۷- کوکتل هلو

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند

مواد لازم

۲ پیمانه آب

۳ عدد چای سبز کیسه ای

۴ عدد هلوی درشت

آب ۱ عدد لیموترش

۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی

عسل

برگ ریحان یا نعناع

طرز تهیه

  • چای را در آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه دم کنید. سپس کنار بگذارید تا سرد شود.

  • هلوها را پوست کنده و درون مخلوط کن بریزید. هم بزنید تا کاملا پوره شود. سپس آن را از صافی عبور دهید.

  • چای، پوره هلو و نوشیدنی زنجبیلی را با هم مخلوط کنید. عسل را افزوده و هم بزنید.

  • نوشیدنی را با برگ های نعناع یا ریحان تزئین و سرو کنید.


۸- کوکتل انگور سفید

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند

مواد لازم

۱/۲ پیمانه انگور سفید یخ زده

۱/۲ انگور قرمز یخ زده

۱ عدد پرتقال

۱ عدد لیموترش

۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی

۴ پیمانه آب انگور سفید

طرز تهیه

  • لیموترش و پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را به آن ها افزوده و هم بزنید.


۹- آب آناناس و زنجبیل

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند

مواد لازم

۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی

۴ پیمانه آب آناناس

۱ تکه زنجبیل خرد شده

۱ عدد پرتقال

نصف پیمانه برگ تازه ریحان

طرز تهیه

  • پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را افزوده و هم بزنید.


۱۰- کوکتل کره کاکائو

۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند

مواد لازم

۵۷ گرم کاکائوی سیاه

۲۱ گرم سس کارامل

۱ اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی

نصف اسکوپ یخ

نوک انگشت نمک دریایی

طرز تهیه

همه مواد را به غیر از نمک را با هم درون مخلوط‌کن بریزید. پس از اینکه پوره و یکدست شدند، درون لیوان دلخواه ریخته و با نمک دریایی تزئین و سرو کنید.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز