خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال پاییزی

طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال پاییزی
کد خبر : ۱۱۵۰۵۰۳

ترشی نارنگی و پرتقال یک ترشی پاییزی بسیار خوشمزه و مقوی است که علاوه بر طعم خوشایندی که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی کمک می کند.

به گزارش ایلنا، ترشی نارنگی و پرتقال مخصوص فصل پاییز است ، این میوه های خوشمزه پاییزی تاثیر بسیار زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری های فصل سرد مثل سرماخوردگی و آنفولانزا می کنند. در ترکیب این ترشی از ادویه های گرم مثل دارچین و میخک استفاده شده است که سردی طبع پرتقال و نارنگی را متعادل کرده و باعث تاثیر بهتر این میوه ها بر تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

از این ترشی خوشمزه می توانید در کنار انواع غذاها استفاده کنید و همزمان به سلامت بیشتر بدن خود کمک کنید. طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال بسیار ساده است و به راحتی می توانید این ترشی پاییزی خوشمزه را در خانه آماده کنید. این ترشی ظاهری بسیار زیبا و طعمی بسیار خوشایند دارد و مسلما در خانه طرفداران زیادی خواهد داشت.

طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال پاییزی

ترشی نارنگی و پرتقال پاییزی

مواد لازم ترشی نارنگی و پرتقال

پرتقال

 10 عدد  

نارنگی

10 عدد

سرکه

 2 پیمانه

چوب دارچین

2 عدد

پودرمیخک 

 یک دوم قاشق چایخوری

آب پرتقال و نارنگی 

  یک پیمانه

شکر 

2 پیمانه


طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال پاییزی

طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال

نارنگی و پرتقال را پوست گرفته و پر پر کنید و با کمک چاقوی تیز پوست هر پره را به آرامی بدون این که آسیبی به بافت میوه ها برسد جدا کنید. 

پره های پرتفال و نارنگی را مخلوط کرده و در شیشه ای تمیز بریزید. 

آب پرتقال ، سرکه ، شکر ، چوب  دارچین و پودر میخک را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید 2 دقیقه بجوشد و شکر حل شود.

این آب را همینطور که داغ است روی میوه ها بریزید تا کاملا رویشان را بپوشاند و سپس اجازه دهید خنک شود. 

در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری نمایید. 

این ترشی بعد از یک روز قابل استفاده است.

ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی در یخچال حدود 6 ماه تا 1 سال است. 

 

طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال پاییزی

خواص ترشی نارنگی و پرتقال

• مصرف ترشی نارنگی و پرتقال در وعده شام کمک می کند شب ها خواب ارام تری داشته باشید. 

• این ترشی خاصیت اشتها آور داشته و برای قلب و معده مفید است. 

• ویتامین ث ، ویتامین آ و ویتامین ب موجود در این ترشی به تنظیم کارکرد قلب کمک می کند. 

• این ترشی به دفع سموم بدن کمک میکند. 

• پیشگیری از چسبندگی خون و تصلب شرائین

• بهبود دستگاه گوارش

• اگر از سرکه سیب برای تهیه ترشی استفاده کنید باعث کاهش قند خون می شود. 

• این ترشی جذب کربوهیدرات ها را کند کرده و مانع از افزایش ناگهانی قند خون بعد از غذا می شود در نتیجه پرخوری را کاهش داده و کمک می کند زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید. 

• برای تهیه این ترشی میوه ها جوشانده نمی شوند بنابراین حداکثر خواص خود را حفظ می کنند. 

• خاصیت تخمیر شدگی ترشی ها به متعادل کردن اسید معده و باکتری های روده کمک می کند و باعث می شود بدن بتواند مواد مغذی بیشتری جذب کند. 

• مصرف متعادل ترشی به کاهش چربی خون کمک می کند. 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز