طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال پاییزی
ترشی نارنگی و پرتقال یک ترشی پاییزی بسیار خوشمزه و مقوی است که علاوه بر طعم خوشایندی که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی کمک می کند.
به گزارش ایلنا، ترشی نارنگی و پرتقال مخصوص فصل پاییز است ، این میوه های خوشمزه پاییزی تاثیر بسیار زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری های فصل سرد مثل سرماخوردگی و آنفولانزا می کنند. در ترکیب این ترشی از ادویه های گرم مثل دارچین و میخک استفاده شده است که سردی طبع پرتقال و نارنگی را متعادل کرده و باعث تاثیر بهتر این میوه ها بر تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
از این ترشی خوشمزه می توانید در کنار انواع غذاها استفاده کنید و همزمان به سلامت بیشتر بدن خود کمک کنید. طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال بسیار ساده است و به راحتی می توانید این ترشی پاییزی خوشمزه را در خانه آماده کنید. این ترشی ظاهری بسیار زیبا و طعمی بسیار خوشایند دارد و مسلما در خانه طرفداران زیادی خواهد داشت.
مواد لازم ترشی نارنگی و پرتقال
پرتقال |
10 عدد |
نارنگی |
10 عدد |
سرکه |
2 پیمانه |
چوب دارچین |
2 عدد |
پودرمیخک |
یک دوم قاشق چایخوری |
آب پرتقال و نارنگی |
یک پیمانه |
شکر |
2 پیمانه |
نارنگی و پرتقال را پوست گرفته و پر پر کنید و با کمک چاقوی تیز پوست هر پره را به آرامی بدون این که آسیبی به بافت میوه ها برسد جدا کنید.
پره های پرتفال و نارنگی را مخلوط کرده و در شیشه ای تمیز بریزید.
آب پرتقال ، سرکه ، شکر ، چوب دارچین و پودر میخک را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید 2 دقیقه بجوشد و شکر حل شود.
این آب را همینطور که داغ است روی میوه ها بریزید تا کاملا رویشان را بپوشاند و سپس اجازه دهید خنک شود.
در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری نمایید.
این ترشی بعد از یک روز قابل استفاده است.
ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی در یخچال حدود 6 ماه تا 1 سال است.
• مصرف ترشی نارنگی و پرتقال در وعده شام کمک می کند شب ها خواب ارام تری داشته باشید.
• این ترشی خاصیت اشتها آور داشته و برای قلب و معده مفید است.
• ویتامین ث ، ویتامین آ و ویتامین ب موجود در این ترشی به تنظیم کارکرد قلب کمک می کند.
• این ترشی به دفع سموم بدن کمک میکند.
• پیشگیری از چسبندگی خون و تصلب شرائین
• بهبود دستگاه گوارش
• اگر از سرکه سیب برای تهیه ترشی استفاده کنید باعث کاهش قند خون می شود.
• این ترشی جذب کربوهیدرات ها را کند کرده و مانع از افزایش ناگهانی قند خون بعد از غذا می شود در نتیجه پرخوری را کاهش داده و کمک می کند زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید.
• برای تهیه این ترشی میوه ها جوشانده نمی شوند بنابراین حداکثر خواص خود را حفظ می کنند.
• خاصیت تخمیر شدگی ترشی ها به متعادل کردن اسید معده و باکتری های روده کمک می کند و باعث می شود بدن بتواند مواد مغذی بیشتری جذب کند.
• مصرف متعادل ترشی به کاهش چربی خون کمک می کند.
منبع: بیتوته