خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر به ۲ روش

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر به ۲ روش
کد خبر : ۱۱۴۸۹۹۹

کوکو سیب زمینی شکم پر از آن دست غذاهای ساده است که هم با گوشت و هم بدون گوشت می توانید آن را درست کنید.

به گزارش ایلنا، کوکو سیب زمینی شکم پر از آن دست غذاهای ساده است که هم با گوشت و هم بدون گوشت می توانید آن را درست کنید. معمولا انواع مختلف کوکو و کتلت، مناسب مهمانی هستند و به عنوان پیش غذا به کار می روند. اما از بین انواع کوکو، کوکو سیب زمینی طرفداران بیشتری دارد. معمولا هم به همان شیوه متداول و با تخم مرغ تهیه می شود. اما یکی از خاص ترین و شیک ترین کوکو های سیب زمینی، نوع شکم پر آن است. در این حالت، داخل کوکو با مواد مختلفی پر شده و بعد در روغن سرخ می شود. طیف وسیعی از مواد را هم می توانید برای داخل کوکو استفاده کنید. در این مقاله به طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت و بدون گوشت خواهیم پرداخت و انواع مختلف آن را به شما یاد خواهیم داد.

فوت و فن های طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر به ۲ روش

  • برای این که کوکو های سیب زمینی شکم پر مجلسی تر شوند، می توانید هر دو طرف آن ها را قبل از سرخ کردن در کمی آرد سوخاری قرار دهید و بعد در تابه با روغن داغ سرخ کنید.

  • برای عطر و طعم بهتر از سبزی های معطر در طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر استفاده کنید. سبزی های معطر مثل پیازچه، جعفری، تره، گشنیز، شنبلیله، شوید، ترخون، مرزه و … را به صورت تکی یا ترکیب با یکدیگر در کوکو به کار ببرید. این سبزی ها را هم می توانید به صورت تازه و هم به صورت خشک به کار ببرید.

  • در استفاده از مواد داخل کوکو های سیب زمینی می توانید تنوع بیشتری به خرج بدهید و سلیقه خودتان را هم دخیل کنید. مثلا می توانید موادی مثل زرشک، گردو، کشمش و … را در مواد کوکو بریزید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر به ۲ روش

مواد لازم

سیب زمینی: ۶ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۱ حبه

تخم مرغ: ۳ عدد

سبزی معطر تازه: ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: سیب زمینی ها را آبپز کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر، سیب زمینی ها را بشویید. یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و سیب زمینی ها را در آن قرار دهید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا سیب زمینی ها کاملا آبپز شوند. می توانید سیب زمینی ها را بخار پر هم کنید. در این فاصله که سیب زمینی ها آبپز می شوند، مواد میانی کوکو را آماده کنید.

مرحله دوم: مواد داخلی کوکو های سیب زمینی را درست کنید

پیاز را در این مرحله پوست بگیرید و رنده کنید. آب آن را بگیرید. برای این که پیاز از هم نپاشد، قسمت ریشه را جدا نکنید و بعد از رنده کردن، آن را دور بیندازید. سیر را هم پوست بگیرید و رنده کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید. پیاز و سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید. زردچوبه، نمک، فلفل، پودر پاپریکا و هر ادویه دلخواه دیگری را اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را به مواد داخل تابه اضافه کنید.

مرحله سوم: همه مواد داخل کوکو را در تابه تفت دهید

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا هم رنگ باز کند و هم طعم خامی خود را از دست بدهد. بعد از این که بوی زهم گوشت چرخ کرده گرفته شد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد داخل تابه سرد شوند. سیب زمینی های آبپز شده را بعد از سرد شدن، پوست بگیرید و رنده کنید.

 مرحله چهارم: مخلوط سیب زمینی را آماده کنید

در یک کاسه، سیب زمینی های رنده شده را بریزید. به آن ها تخم مرغ، سبزی معطر، پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه اضافه کنید. همه مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا شکل خمیری به خود بگیرند. مقداری از مواد اطراف کوکو (مخلوط سیب زمینی) را بردارید و کف دستتان گود کنید. از مواد داخلی (گوشت چرخ کرده) وسط سیب زمینی بگذارید و لبه ها را به هم بچسبانید. کوکو را کف دستتان پهن کنید.

مرحله پنجم: هر دو طرف کوکو ها را سرخ کنید

در یک تابه به مقدار کافی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از این که روغن داغ شد، کوکو های سیب زمینی شکم پر را در آن سرخ کنید. سعی کنید حرارت را روی حالت ملایم تنظیم کنید تا کاملا مغز پخت شوند و مواد طعم یکدستی داشته باشند. سپس طرف دیگر کوکو ها را سرخ کنید. بعد از این که همه کوکو ها را سرخ کردید، آن ها را در ظرف مناسب همراه با سبزی خوردن، سالاد یا انواع ترشی سرو کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر با پنیر و قارچ

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر به ۲ روش

مواد لازم

سیب زمینی: ۴ عدد

تخم مرغ: ۲ عدد

پیازچه: ۴ عدد

قارچ: ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا: به میزان دلخواه

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: سیب زمینی ها را آبپز کنید

در طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر باید از سیب زمینی آب پز استفاده کنید. برای این کار در یک قابلمه مقدار مناسبی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. سیب زمینی ها را کاملا بشویید و داخل آب بیندازید. بعد از این که آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را روی حالت ملایم تنظیم کنید. اجازه دهید سیب زمینی ها کاملا نرم شوند. سپس شعله را خاموش کنید. وقتی سیب زمینی ها سرد شدند و از دما افتادند، پوست آن ها را بگیرید.

مرحله دوم: سیب زمینی را پوره و با ادویه ها مخلوط کنید

سیب زمینی هایی که پوستشان را گرفته اید، رنده یا له کنید. سپس به آن ها، نمک، زردچوبه، فلفل و تخم مرغ اضافه کنید. همه مواد را کاملا با هم ورز بدهید تا شکل خمیری بگیرند.

مرحله سوم: قارچ و پیازچه را با روغن تفت دهید

برای درست کردن مواد داخل کوکو سیب زمینی شکم پر، قارچ ها را به خوبی بشویید. آن ها را به صورت ورقه ای خرد کنید. پیازچه را هم بشویید و ریز و ساطوری خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید. قارچ ها را به تابه اضافه کنید. حرارت را روی زیاد تنظیم کنید تا آب نیندازد و رنگ آن قهوه ای نشود. بعد از این که آب قارچ ها گرفته شد، پیازچه ها را هم اضافه کنید و کمی آن ها را تفت دهید.

مرحله چهارم: مواد میانی را آماده کنید

به مواد داخل تابه، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. شعله را خاموش کنید. وقتی مواد آماده و سرد شدند، پنیر پیتزا را روی پیازچه و قارچ بریزید. لازم نیست دوباره حرارت دهید. پنیر پیتزا وقتی داخل کوکو سیب زمینی شکم پر قرار می گیرد، حالت کشسانی پیدا خواهد کرد.

مرحله پنجم: کوکو سیب زمینی را با مواد میانی پر کنید

از مایه سیب زمینی که به شکل خمیر درآورده اید، به اندازه بزرگ تر از گردو و کوچک تر از نارنگی بردارید. وسط آن را از مواد داخل تابه (مواد میانی) بگذارید. اطراف کوکو سیب زمینی ها را طوری به هم ببندید که مواد از آن ها خارج نشود. می توانید آن ها را به صورت گرد مثل کوفته یا به صورت پهن مثل کوکو شکل دهید.

مرحله ششم: کوکو سیب زمینی شکم پر را سرخ و سرو کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر، کوکوهایی را که آماده کرده بودید، در مقدار کافی روغن سرخ کنید. همه اطراف کوکو ها را سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. برای این که روغن اضافی کوکوها گرفته شود، بعد از سرخ شدن، آن ها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی خود را پس بدهند. سپس کوکوها را در ظرف مناسب سرو کنید.

منبع:غذالند

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز