خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه بلغور پلوی خراسانی

طرز تهیه بلغور پلوی خراسانی
کد خبر : ۱۱۳۲۰۰۲

دمی بلغور ساده، جایگزین مناسبی برای برنج است و می‌توان آن را با انواع خورش و غذا‌های گوشتی نیز سرو کرد.

به گزارش ایلنا، دمی بلغور ساده، جایگزین مناسبی برای برنج است و می‌توان آن را با انواع خورش و غذا‌های گوشتی نیز سرو کرد. طبع گندم، برخلاف برنج، گرم است و به‌دلیل وجود فیبر بالا، شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه می‌دارد. البته باید بدانید که بلغور پلو در برخی مناطق از ترکیب برنج و بلغور گندم درست می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه بلغور پلو، طرز تهیه پلو با بلغور گندم و انواع آن آشنا کنیم. در برخی شهر‌ها بلغور پلو را با گوشت یا مرغ سرو می‌کنند تا تبدیل به غذایی مقوی‌تر و سیرکننده‌تر شود.

طرز تهیه بلغور پلوی خراسانی

مواد لازم برای چهار نفر

  • بلغور: ۲ فنجان

  • گوجه فرنگی: ۳ عدد

  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

  • پیاز کوچک: ۲ عدد

  • رب فلفلی چیلی: یک قاشق چای‌خوری

  • عصاره مرغ: یک لیتر

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز، گوجه فرنگی، رب فلفل چیلی، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا پیاز و گوجه فرنگی کمی نرم شوند.

بلغور و عصاره مرغ را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب مرغ به جوش آید. پس از جوشیدن، شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. بلغور پلو برای پخت به حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد. پس از این مدت، آب مرغ کاملا جذب می‌شود و بلغور پلوی شما آماده سرو است.

بلغور پلو را با سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو کنید.

نکات مهم

در برخی طرز تهیه‌ها از فلفل قرمز خرد شده نیز استفاده می‌شود. برای این مقدار غذا، دو عدد فلفل قرمز کافی است.

بهتر است بلغور از از دو ساعت قبل خیس کنید.

استفاده از رب فلفل چیلی اختیاری است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز