با این روش از موادغذایی طولانی تر از همیشه نگهداری کنید
شما نیز با این صحنه مواجه شده اید که برخی از موادغذایی کپک می زنند، خراب می شوند و دیگر قابل استفاده نیستند.
به گزارش ایلنا،نانها رو تو جانونی قرار دهید این ترفند هم مانع از خشک شدن سریع نان میشود. میتوانید از یک نصف سیب یا یک تکه سیب زمینی و یا کرفس نیز استفاده کنید.
پنیر
سعی کنید پنیر را بعد از خریداری از ظرف اصلی جدا کنید و در یک ظرف پلاستیکی خشک نگه دارید.
کاهو
وقتی کاهو را از بسته بندیش باز کردید ان را داخل یک کاغذ قرار دهید و سپس آن را در کیسه قرار دهید تا سالم بماند.
پیاز
پیازها را در یک محل تاریک خنک و خشک قرار بدهید و اگر میخواهید که مدت طولانی تری برای شما بماند انها را داخل یک جوراب زنانه بگذارید و بعد از هر پیازی که قرار دادید یک گره بزنید و پیاز بعدی را اضافه کنید.
تخم مرغ
تخم مرغ را روی کاغذ اصلی خودش نگهداری کنید و از نگهداری آن در درب یخچال خودداری کنید.
کره
کره را در ظرف و کاغذ اصلی خودش نگه دارید اگر میخواهید بیشتر بماند میتوانید تا ۶ ماه فریز کنید.
گوجه فرنگی
برای اینکه گوجه فرنگیهای نارس برسند انها را در دمای اتاق و دور از نور نگهداری کنید.
قارچ
قارچها را در کیسههای کاغذی و در یخچال نگهداری کنید.
آرد
همیشه به مدت ۴۸ ساعت آرد را منجمد کنید که تمام حشرات آن از بین برود سپس آن را در ظرف محکم نگهداری کنید.
لوبیا سبز
در حالت عادی لوبیا سبز ۳ الی ۴ روز ماندگاری دارد، اما اگر میخواهید مدت بیشتری از آن استفاده کنید، بستهبندی و فریز کنید در این حالت یک تا شش ماه برای شما ماندگاری دارد.
منبع:طلا