طرز تهیه مربای کدو بدون آهک با عطر و طعم عالی
مربای کدو سبز یک مربای متفاوت و خوشمزه است که میتواند زینت بخش سفره صبحانه و عصرانه شما باشد. اگر از مرباهای همیشگی خسته شده اید بهتر است این مربای کدو سبز خوشمزه و شیک را امتحان کنید.
به گزارش ایلنا، مربای کدو سبز یکی از مرباهای خوشمزه ای است که میتواند پایه ثابت میز صبحانه و عصرانه شما باشد. روش پخت مربای کدو سبز بسیار ساده است و شما میتوانید مربای کدو سبز با آهک ، مربای کدو سبز بدون آهک و مربای کدو سبز رنده شده را به سادگی آماده کنید. برای تهیه مربای کدو معمولا از آب آهک استفاده می شود که بافت نهایی مربا تردتر باشد ولی شما در صورتی که نمی خواهید از آهک استفاده کنید می توانید از طرز تهیه مربا کدو سبز بدون آهک استفاده کنید.
مربای کدو سبز
مواد لازم مربای کدو سبز
کدو سبز |
1 کیلو |
شکر |
1 کیلو و 500 گرم |
گلاب |
نصف پیمانه |
آۤب لیمو |
1 پیمانه |
آهک |
1 کیلو گرم |
هل کوبیده شده |
1 قاشق سوپ خوری |
آب و آهک را مخلوط کرده و کناری بگذارید تا ته نشین شود.
آب زلال رویش را جدا کنید.
کدوها را با پوست به شکل دلخواه خرد کنید یا حلقه کرده با کاتر دلخواه برش بزنید.
کدوها را داخل آب آهنک بریزید و یک روز کامل استراحت دهید.
کدوها را آبکش کرده و بشویید و در آب سرد بریزید و یک روز دیگر استراحت دهید.
در این مدت چند بار آب کدوها را عوض کرده و بشویید.
شکر را با 3 لیوان آب روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.
کدوها را به شربت اضافه کرده و با حرارت ملایم بجوشانید.
کف روی مربا را بگیرید.
در آخر هل و گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید چند جوش بخورد و شعله را خاموش کنید.
بعد از خنک شدن مربا کدو سبز را در شیشه تمیز و در بسته در یخچال نگهداری کنید.
منبع:بیتوته