خبرگزاری کار ایران

علت اصلی ترک خوردن کیک خانگی

علت اصلی ترک خوردن کیک خانگی
کد خبر : ۱۱۱۵۹۷۹

یکی از مشکلاتی که هنگام پخت کیک با آن مواجه می‌شویم ترک خوردن روی کیک است؛ اما علت اصلی آن چیست؟

به گزارش ایلنا، کیک نوعی شیرینی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی پخته می‌شوند. به علاوه در برخی از انواع گوناگون کیک‌ها، از موادی چون نشاسته، روغن، میوهٔ درخت و یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آب میوه و ادویه‌جات گوناگون و همچنین از ماده‌ای برای حجم دادن به خمیر مثل بکینگ پودر یا خمیرترش نیز استفاده می‌شود.

► ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است:

  • اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می‌تواند داشته باشد.

  • مقدار بکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه‌گیری کنید. مقدار زیاد بکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک است.

  • مواد بیش از حد مخلوط شده است.

  • میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.

علت ترک خوردن کیک

  • کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (هنگام گرم کردن فر، توری فر را در طبقه وسط قرار دهید.)

  • تا ۳۰ دقیقه اول پخت، در فر را به هیچ عنوان باز نکنید؛ زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می‌شود.

منبع:عصرایران

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز