طرز تهیه سوپ هندوانه
سوپ هندوانه عصرانهای خنک و خوشمزه است که این هوای گرم تابستانی را برایمان دلچسب میکند. در این مطلب با طرز تهیه این میانوعده سرد آشنا میشوید.
به گزارش ایلنا، سوپ هندوانه با سایر سوپهایی که تا به حال درست کردهاید فرق دارد و راهی آسان و سریع برای لذت بردن از میوهها و سبزیجات تازه است. این میانوعده غذایی خوشمزه سرد است و مناسب زمانهایی است که نمیخواهید خودتان را پای اجاقگاز آشپزخانه اسیر گرما کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز درست کردن این سوپ خنک را یاد بگیرید و از آن حظ ببرید.
مواد لازم
۴ فنجان هندوانه بدون دانه (یک فنجان آن را به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید)
۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
یک قاشق غذاخوری پوست لیمو (خرد یا رنده شده)
نمک یک قاشق چایخوری (میزان نمک بستگی به ذائقه شما دارد)
سیر خرد شده یک تا ۲ حبه
یک فنجان گوجهفرنگی رسیده (به قطعات ریز خرد شود)
یک فنجان خیار پوست گرفته شده (به قطعات ریز خرد شود)
۱/۲ فنجان فلفل دلمهای زرد یا نارنجی شیرین (به قطعات ریز خرد شود)
۳ قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۱/۴ فنجان روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری فلفل هالاپینو ریز خرد شده (اختیاری)
فلفل تازه آسیاب شده (مقدار آن بستگی به ذائقه شما دارد)
۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده یا شوید یا جعفری
شکر به مقدار لازم (مقدار آن بستگی به ذائقه شما دارد)
طرز تهیه سوپ هندوانه
۱- سه فنجان از هندوانهها را پوره کنید و داخل یک کاسه بزرگ غیر فلزی بریزید. آب لیمو، پوست لیمو، نمک، سیر، گوجهفرنگی، خیار، فلفل سبز، پیاز قرمز، سرکه، روغن زیتون، سبزیجات تازهای را که انتخاب کردهاید، شکر و هالاپینو را اضافه کنید.
۲- یک فنجان هندوانه مکعبی باقیمانده را به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
۳- سوپ سرد هندوانه شما آماده است. آن را خنک سرو کنید و در صورت تمایل از تکههای لیمو و ریحان و یا هر نوع سبزی که دوست دارید برای تزئین سوپتان استفاده کنید.
► این دستور غذا را میتوان بهراحتی با افزودن میوه و سبزیجات بیشتر تغییر داد. پیشنهاد میکنیم طعم آناناس را هم به آن اضافه کنید.
منبع: همشهری آنلاین