خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه سرشیر

طرز تهیه سرشیر
کد خبر : ۱۰۹۶۱۷۹

سرشیر علاوه بر خوشمزه بودن بسیار پر کالری است. با خوردن سر شیر در وعده صبحانه انرژی شما برای انجام فعالیت‌های روزانه دوچندان خواهد شد. شما می‌توانید در منزل به راحتی و با کمی صبر و حوصله آن را تهیه کنید. در این مطلب با طرز تهیه سرشیر به روش خانگی آشنا می‌شوید.

به گزارش ایلنا، سرشیر یک نوع فراورده لبنی پرچرب و خوشمزه است که از سطح شیر استخراج می‌شود. این ماده غذایی بسیار پرکالری بوده و می‌توانید با خوردن آن در وعده صبحانه تا چندین ساعت پرانرژی و شاداب به فعالیت‌های روزانه خود بپردازید.

چربی موجود در شیر به خاطر چگالی سبک‌تر در سطح شیر قرار می‌گیرد که به این چربی سرشیر گفته می‌شود. درست کردن سرشیر یک نوع خامه‌گیری است. سرشیر به خامه شبیه است اما غلظت و چربی بالاتری دارد. معمولا از سرشیر در وعده صبحانه همراه با عسل و مرباهای مختلفی مانند آلبالو، هویج و… استفاده می‌کنند. این ماده غذایی بسیار خوشمزه و مقوی است و با نام‌هایی همچون قیماق یا نمشک نیز شناخته می‌شود. در ادامه با طرز درست کردن سرشیر به روش خانگی آشنا خواهید شد.

طرز تهیه سرشیر

طرز تهیه سرشیر خانگی

۱.برای گرفتن سر شیر نیاز است تا شیر را از گاوداری های محلی و مورد اطمینان تهیه کنید. البته این شیر نباید چرخ شده باشد در این صورت چربی کمی خواهد داشت.

۲. بعد از اینکه شیر را تهیه کردید. آن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

۳. در طول حرارت دیدن شیر آن را گهگاه هم بزنید تا چربی‌ها به تدریج روی سطح شیر جمع شود.

۴. هنگامی که احساس کردید شیر به مرحله جوش یا به اصطلاح سر رفتن رسیده است شعله را خاموش کنید.

۵. در این مرحله به تدریج که شیر سرد می‌شود، با استفاده از یک ملاقه چربی‌های تجمع یافته روی سطح آن را جمع کنید.

۶. سرشیر آماده شد. این چربی‌ها همان سرشیر هستند. آن را در ظرف مناسبی درون یخچال قرار دهید.

نکات قابل توجه برای تهیه سرشیر

۱- از شیرهای پاستوریزه یا گرمادیده شده نمی توان سرشیر تهیه کرد.

۲- زمان لازم برای تهیه سرشیر حدودا دو ساعت است.

۳- با توجه به چربی زیاد سرشیر ترجیحا در خوردن آن افراط نداشته باشید.

منبع:آرگا

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز