خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه کروسان شکلاتی

طرز تهیه کروسان شکلاتی
کد خبر : ۱۰۹۵۱۴۸

کروسان از آن دسته شیرینی‌هایی است که اغراق نیست اگر بگوییم همه عاشقش هستند اما خیلی‌ها نمی‌دانند که به سادگی و در خانه می‌توان این شیرینی را درست کرد. در این مطلب با طرز تهیه نان کروسان شکلاتی آشنا می‌شوید.

به گزارش ایلنا، کروسان یک نان شیرینی اصالتا اتریشی است که علیرغم ریشه اتریشی‌اش بیشتر به عنوان یک صبحانه فرانسوی شناخته می‌شود. فرانسوی‌ها برخلاف اهالی سایر کشورها اهل صبحانه‌های پروپیمان و مفصل نیستند و در وعده صبح یک عدد نان شیرینی کروسان به عنوان یک نان صبحانه فوری با یک فنجان قهوه را ترجیح می‌دهند. کروسان از آن دسته شیرینی‌هایی است که اغراق نیست اگر بگوییم همه عاشقش هستند اما خیلی‌ها نمی‌دانند که به سادگی و در خانه می‌توان این شیرینی را درست کرد.

مواد لازم (برای ۱۶ نفر)

تخم مرغ: یک عدد

آب: یک قاشق سوپ‌خوری

خمیر پفکی یا خمیر پیراشکی(ورقه‌ای، یخ زدایی شده): یک ورقه

شکلات: (کمی شیرین، خرده شکلات) دو سوم فنجان - ۱۱۳ گرم

طرز تهیه کروسان شکلاتی

درست کردن این مینی کروسان‌ها آنقدر آسان است که آدم عذاب وجدان می‌گیرد. ما به جای اینکه خودمان خمیر پفکی برای کروسان درست کنیم از خمیر پفکی ورقه‌ای آماده استفاده کردیم. ورقه خمیر بایستی قبل از استفاده یخ زدایی شود. پس یا از شب قبل آن را در یخچال قرار دهید و یا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا یخ‌زدایی شود.

زمانی که یخ خمیر پفکی باز شد تنها ۳۰ دقیقه وقت برای درست کردن این کروسان‌ها لازم دارید. آنها را ساده درست کنید یا شکلات و یا مواد دلخواه برای درون آن اضافه کنید. این کروسان‌ها کوچک هستند پس هنگام درست کردن فرض کنید هر نفر ۲ عدد میل کند.

طرز تهیه نان کروسان شکلاتی

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ پوستی یا حصیر نچسب مخصوص فر بپوشانید.

۲- تخم مرغ و آب را در یک کاسه ی کوچک یا همزن بزنید و کنار بگذارید.

۳- سطح کاری خود را کمی آرد پاشی کنید. تای خمیر ورقه ای را باز کنید سپس روی آن کمی آرد بپاشید. با یک وردنه خمیر را به شکل یک مربع به ضلع ۴۰ سانتی متر در بیاورید.

۴- خمیر را نصف کنید.

سپس یکبار دیگر مستطیل‌ها را از قطر نصف کنید تا از هر کدام ۴ مثلث به دست بیاید. در نهایت با برش دادن ۸ مستطیل به طول و عرض ۲۰ و ۱۰ سانتی‌متر درست کنید.

۵- حالا هر مستطیل را از قطر نصف کنید تا ۱۶ مثلث به دست بیاید.

۶- حالا ۲ قاشق چای‌خوری از خرده شکلات‌ها را وسط هر مثلث بریزید. سپس از انتهای پهن تر بگیرید و هر مثلث را لوله کنید. هر کروسان را به شکلی که انتهای درزدار آن رو به کف باشد قرار دهید تا نوک مثلث زیر کروسان رول شده تا بخورد. سپس لبه‌ها را خم کنید تا به شکل کروسان در بیایند. روی کروسان‌ها را کمی جلای تخم مرغی بمالید.

۷- ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شوند در فر بپزید.

طرز تهیه کروسان شکلاتی

فوت و فن‌های طرز تهیه شیرینی نان کروسان ساده و شکلاتی خانگی

۱- طرز تهیه شیرینی خانگی کروسان با مغر خرما هم به همین ترتیب است. در این صورت به جای شکلات یا نوتلا از خرمایی که آن را به صورت پوره درآورده‌اید یا همان خرما گرم یا حتی خرمای بدون هسته به عنوان مغز کروسان استفاده کنید.

۲- اگر کروسان شکلاتی دوست ندارید به جای مغز شکلاتی از انواع مربا یا مارمالا یا خرما یا حتی موادی مثل کالباس، سوسیس سرخ شده، گوشت یا مرغ پخته و ریش ریش شده به همراه انواع پنیر (در این صورت کروسان معروف گوشت را خواهید داشت)، کره بادام زمینی، انواع شکلات سفید و کره‌ای، یا گردو و کشمش استفاده کنید. اگر هم کروسان را ساده می‌پسندید لازم نیست برای مغز کروسان از چیزی استفاده کنید.

۳- طرز تهیه کروسان خانگی بدون فر ممکن است. این نان شیرنی حتما باید در فر درست شود.

۴- اگر فرصت درست کردن خمیر را ندارید از خمیر آماده هزار لا برای درست کردن کروسان استفاده کنید.

منبع:همشهری آنلاین

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز