این میوه را هرگز خرد نکنید!
برای حفظ مواد مغذی توت فرنگی آن را برش نزنید و به صورت کامل میل کنید.
به گزارش ایلنا، توت فرنگیهای ریز و مزرعهای از انواع درشت و گلخانهای آن مناسبترند و لازم است هنگام شستوشوی این میوه حتما کلاهک سبز توت فرنگی را جدا کنید، چون زیر این کلاهک منبع اصلی آلودگیهای پنهان است.
توت فرنگیها هرگز نباید برش داده شوند زیرا هنگامی که بریده می شوند، به نور و اکسیژن حساس شده و مواد مغذی آنها به سرعت از دست می رود. به همین علت باید توت فرنگی را فقط به صورت کامل بخورید.
منبع:عصرایران