خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه مربای غوره

طرز تهیه مربای غوره
کد خبر : ۱۰۸۵۵۷۱

به فصل غوره نزدیک شده ایم. غوره ها قبل از اینکه برسند و به انگور تبدیل شوند تشکیل می شوند. از این غوره ها علاوه بر تهیه ی آبغوره و ترشی غوره می توانید مربای غوره هم تهیه کنید. برای آشنایی با تهیه ی مربا غوره با ما همراه باشید.

به گزارش ایلنا، اگر یک مربای خوشمزه و پر خاصیت را می خواهید تهیه کنید، حتما "مربای غوره" را تهیه کنید که برای تقویت سیستم گوارش و اشتهاآوری بسیار مفید است.

طرز تهیه مربا غوره:

مواد لازم برای تهیه ی مربای غوره:

غوره

2 کیلوگرم

شکر

3 کیلوگرم

آب

6 لیوان

هل

6 عدد

گلاب

6 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای غوره:

برای درست کردن مربای غوره با کیفیت باید از غوره های بدون دانه و سالم و تازه استفاده کنید. استفاده از غوره های دانه دار هنگام مصرف شما را اذیت می کند.

سپس دانه های خوب و تازه ی غوره را جدا کنید، و آن ها را داخل ظرفی بریزید و آب روی آن ها بگیرید و بعد از 10-15 دقیقه آن ها را داخل آبکش بریزید. زیاد ماندن غوره ها در آب باعث خراب شدن آن ها می شود. سپس روی آن ها آب بریزید و داخل قابلمه ای مناسب بریزید.

اکنون شکر را روی غوره ها بریزید و آب را روی آن ها بریزید. سپس قابلمه را روی شعله ی ملایم قرار بدهید، کفی که روی مربا ایجاد می شود را بردارید.

پس از 2 ساعت که غوره ها پختند و مربا به قوام مناسبی رسید هل و گلاب را اضافه کنید. پس از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.

اجازه بدهید مربا سرد شود. سپس آن را درون ظرف های مناسب درب دار تمیز و خشک بریزید. درب آن ها را محکم ببندید و در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کنید.

طرز تهیه مربای غوره

نکاتی برای تهیه ی مربا غوره:

دقت کنید برای تهیه ی مربا غوره هرگز از غوره های خیلی رسیده و شیرین شده استفاده نکنید زیرا پس از جوشیدن مربای شما نجس می شود.

 برای تهیه ی این مربا به دلیل اینکه غوره ترش است باید میزان شکر از غوره ها بیشتر باشد. اگر میزان شکر و غوره را یک اندازه بگیرید مربای شما ترش تر می شود.

 برای ابتدای کار می توانید میزان تمام مواد اولیه را نصف کنید. و اگر مورد علاقه ی شما بود. بیشتر تهیه کنید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز