خبرگزاری کار ایران

فوت‌وفن درست‌کردن چیز کیک یخچالی

فوت‌وفن درست‌کردن چیز کیک یخچالی
کد خبر : ۱۰۸۳۷۳۹

چیز کیک یخچالی دسری ساده و بدون پخت است که می‌تواند برای کودکان بسیار جذاب و مفید باشد. اگر علاقه‌مند به تهیه کیکی آسان و خوشمزه هستید، این دستور را امتحان کنید.

به گزارش ایلنا، چیزکیک یک شیرینی محبوب در سراسر جهان است. امروزه، دستورالعمل تهیه چند مدل چیز کیک دست به دست می‌چرخد و نقاط مختلف دنیا تهیه می‌شود. در حالی که بسیاری تصور می‌کنند ریشه این دسر خوشمزه از نیویورک بوده، اما قدمت آن خیلی بیشتر است. اولین چیز کیک ممکن است در جزیره ساموس یونان ایجاد شده باشد.

انسان‌شناسان قالب‌های پنیری را کشف کردند که قدمت آن‌ها به حدود ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد باز می‌گردند. پنیر و محصولات پنیر به احتمال زیاد هزاران سال قبل از این وجود داشته‌اند. در یونان، چیز کیک منبع خوبی از انرژی قلمداد می‌شد و شواهدی وجود دارد که در آن دوران این دسر را سرو می‌کردند.

چیز کیک یخچالی دسری ساده و بدون پخت است که می‌تواند برای کودکان بسیار جذاب و مفید باشد. اگر علاقه‌مند به تهیه کیکی آسان و خوشمزه هستید، این دستور را امتحان کنید. یکی از اصول شیرینی‌پزی نزد آشپزها استفاده از حداقل مواد اولیه برای پخت غذا یا یک شیرینی است. این کیک تنها با ۷۵۰ گرم مواد اولیه آماده می‌شود و حتی در پخت آن می‌توانید از بیسکوییت ساقه طلایی نیز استفاده کنید.

مواد لازم

بیسکوییت ۲۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم

خامه ۲۰۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

شکر ۱۰۰ گرم

پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری

وانیل یک قاشق چای‌خوری

فوت‌وفن درست‌کردن چیز کیک یخچالی

  • طرز تهیه چیز کیک یخچالی

► مرحله اول

علاوه بر قالب‌هایی که دارید می‌توانید از قالب گرد با قطر ۲۰ سانت هم استفاده کنید. داخل قالب را دو لایه سلفون بکشید. سپس بیسکوییت‌ها را آسیاب کنید برای راحتی کار بهتر است ابتدا آنها را با دست کمی خرد کنید.

► مرحله دوم

آنها را با کره‌ای که از قبل بیرون از فریزر گذاشته‌اید مخلوط کنید. اکنون یک خمیر نسبتا نرمی دارید. این خمیر را ته قالب پهن کنید و با ته لیوان کاملا فشار داده و صاف کنید. بعد داخل فریزر قرار دهید. اکنون مخلوط پنیر را آماده می‌کنیم؛ پنیر خامه‌ای و شکر و وانیل را خوب می‌زنیم و بعد خامه را به مخلوطمان اضافه می‌کنیم.

► مرحله سوم

ژلاتین را با ۴ قاشق آب سرد مخلوط می‌کنیم بعد آن را روی بخار آب می‌گذاریم (می‌توانید روی کتری در حال جوشیدن بگذارید) یا داخل ماکروفر به مدت ۳۰ ثانیه تا ژلاتین کاملا آب شود و هیچ دانه‌ای نداشته باشد بعد به آن نصف لیوان آب سرد یا ۴ حبه یخ اضافه می‌کنیم (می‌توانید از ژله آماده هم استفاده کنید فقط باید یک بسته را در سه‌چهارم لیوان حل کنید). بعد ژلاتین آماده را به مخلوط پنیر اضافه می‌کنیم.

بهتر است ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا کاملا صاف و یکنواخت شود. قالب را از فریزر خارج کرده، مخلوطمان را روی بیسکوییت‌ها می‌ریزیم و با پشت قاشق صاف می‌کنیم و می‌گذاریم در یخچال ببندد.

► مرحله آخر

دسر شما پس از ۳ ساعت آماده است. آن را همراه سلفون از قالب خارج کنید و بااحتیاط سلفون را جدا کنید، در ظرف سروتان قرار دهید. می‌توانید از انواع میوه مثل آناناس یا توت‌فرنگی یا هر میوه‌ای که دوست دارید، برای تزیین استفاده کنید.

خواص چیز کیک یخچالی

  • پنیر دارای ارزش غذایی بالایی است. منبع غنی از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین‌های آ و د است. مزیت آن به شیر این است که ساده‌تر هضم می‌شود. به‌خصوص برای کسانی که تحمل لاکتوز شیر را ندارند توصیه می‌شود.

  • ژلاتین موجود در این دسر مضرات چربی و کلسترول پنیر خامه‌ای و خامه را تعدیل می‌کند چراکه به کاهش LDL (کلسترول بد) کمک کرده و خود نیز کالری بسیار کمی دارد. در ضمن چون حاوی آمینو اسید است به بازسازی سلول‌ها کمک کرده و برای پوست و مو مفید است. ژلاتین حاوی فولیک اسید نیز است که از نازک شدن موها و شکستن ناخن‌ها جلوگیری می‌کند.

  • ۱۰۰ گرم چیز کیک حدود ۳۰۰ کالری انرژی دارد.

  • کلا انواع لبنیات سرد هستند و پنیر هم مستثنی نیست. اگر از بیسکوییت ساقه طلایی استفاده کرده باشید طبع آن گرم و معتدل است و اگر به‌جز آن گرم و خشک.

منبع: تصویر زندگی

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز