خبرگزاری کار ایران

5 روش طرز تهیه پفک هندی در خانه

5 روش طرز تهیه پفک هندی در خانه
کد خبر : ۱۰۷۲۷۱۰

پفک هندی ترد و خوشمزه یکی از خوراکی های مورد علاقه همه به خصوص بچه هاست. پفک هندی طعم دار را میتوانید به راحتی در خانه با ادویه های دلخواه سرخ کنید.

به گزارش ایلنا، پفک هندی ترد و خوشمزه یکی از خوراکی های مورد علاقه همه به خصوص بچه هاست. پفک هندی طعم دار را میتوانید به راحتی در خانه با ادویه های دلخواه سرخ کنید. پفک هندی یکی از تنقلات پرطرفدار برای جشن تولدها و مهمانی های عصرانه است.

پفک هندی خام در بازار موجود است که میتوانید خریداری کنید ولی اگر تمایل دارید پفک هندی را از ابتدا در خانه تهیه کنید می توانید طرز تهیه پفک هندی خانگی را در ادامه مقاله بخوانید.

طرز تهیه پفک هندی از صفر تا صد در خانه کار بسیار راحتی است فقط کمی صبر و زمان لازم دارد ولی در عوض شما یک پفک هندی خانگی کاملا سالم با رنگ های طبیعی دارید که با خیال راحت میتوانید از آن استفاده کنید.

پفک هندی با آرد برنج

مواد لازم پفک هندی خانگی با آرد برنج

  آرد برنج

 1 پیمانه 

 نمک

  خیلی کم

 آب

 4 – 5 لیوان 

طرز تهیه پفک هندی خانگی

• مواد گفته شده را با هم مخلوط کرده روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.

• در صورت تمایل میتوانید رنگ خوراکی به آن اضافه کنید و بگذارید از حرارت بیوفتد.

• خمیر آماده شده را در قیف ریخته و روی نایلون به فرم دلخواه بریزید و بگذارید به مدت 2 روز خشک شود.

• پفک هندی ها را از نایلون جدا کرده و برعکس کنید تا پشتش هم خشک شود.

• داخل تابه به اندازه ای که دو سوم پفک هندی ها داخل روغن برود، روغن ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شود به طوری که به محض انداختن پفک هندی در روغن پف کند و روی روغن بیاید.

• پفک هندی ها را روی حوله کاغذی بریزید تا روغن اضافه اش گرفته شود.

5 روش طرز تهیه پفک هندی در خانه

پفک هندی فلفلی

مواد لازم پفک هندی فلفلی

 آرد برنج 

  3/4 پیمانه

  آب

  4 پیمانه

 نمک

 1 قاشق چایخوری 

 جوش شیرین 

 1 قاشق چایخوری

 دانه زیره

 1 قاشق غذاخوری 

 پودر فلفل سبز

 1 قاشق چایخوری 

طرز تهیه پفک هندی فلفلی

• آرد برنج را با  1 پیمانه آب مخلوط نموده ، هم بزنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند سپس روی کاسه را پوشانده و 45 دقیقه بگذارید استراحت کند.

• 3 پیمانه آب را داخل یک قابلمه نچسب بریزیدو هنگامی که به جوش آمد، زیره و نمک را اضافه کنید. 

• مخلوط آرد برنج و آب را از صافی رد کرده و در حالی که مرتب آب داخل قابلمه را هم میزنید، کم کم به قابلمه اضافه کنید تا از گلوله شدن مایع جلوگیری کنید.

• شعله را کم  کرده و حدود 15 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مایع شما غلیظ شود.

• جوش شیرین و پودر فلفل را نیز اضافه کرده هم بزنید و شعله را خاموش کنید.

• در صورت تمایل خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و رنگ خوراکی به آن ها اضافه کنید. 

• وقتی خمیرکمی از حرارت افتاد آن را داخل قیف ریخته و به شکل های مختلف مثل چرخ، مربع دایره ای ، حروف یا هر شکل دلخواه خودتان روی پلاستیک که بهتر است ضخیم باشد بریزید. 

• سعی کنید ضخامت طرح هایی که میزنید کم باشد تا مغزشان هم خشک شود. پفک هندی های خانگی بعداز 5 روز خشک میشوند و میتوانید در ظرفی دربسته نگهداری کنید.

پفک هندی با دانه برنج

مواد لازم پفک هندی با دانه برنج

برنج محلی  

 1 و 1/4 پیمانه  

آب 

   4 پیمانه  

نمک 

1 قاشق چایخوری  

جوش شیرین 

 1 قاشق مرباخوری 

 بکینگ پودر 

1 قاشق چایخوری 

پودر فلفل قرمز  

 به میزان لازم  

 طرز تهیه پفک هندی با دانه برنج

• در صورتی که آرد برنج در دسترس نداشتید میتوانید از دانه های برنج برای تهیه پفک هندی استفاده کنید. 

• برنج را به مدت 24 ساعت بخیسانید سپس برنج را در صافی بریزید تا آبش کامل کشیده شود.

•  برنج را  با دو پیمانه آب در مخلوط کن بریزید و کاملا میکس کنید و از صافی رد کنید تا هیچ دانه درشتی در آن نماند و ترکیبی دوغ یا شیر مانند به شما بدهد.

• دو لیوان آب دیگر را به محلول اضافه کرده و روی حرارت بگذارید، حدود 10 دقیقه مرتب هم بزنید که گلوله نشود.

• زمانی که به غلظت فرنی رسید، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود و شعله را خاموش کنید و مثل دستور بالا بقیه مراحل را ادامه دهید.

5 روش طرز تهیه پفک هندی در خانه

طرز تهیه پفک هندی آماده 

• تابه یا قابلمه ای که ترجیحا کوچک باشد را روی حرارت بگذارید. 

•  به اندازه ای روغن در آن بریزید که دو سوم پفک هندی های خریداری شده تان در آن غوطه ور شود. 

• زمانی که روغن داغ شد یعنی به محض انداختن پفک هندی در آن شروع به جوشیدن کرد میتوانید سرخ کردن پفک هندی ها را شروع کنید.

• پفک هندی بلافاصله با برخورد با روغن داغ شروع به پف کردن و بزرگ شدن میکند.

• پس از پف کردن آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید که روغن اضافه اش گرفته شده و ترد بماند.

طرز تهیه پفک هندی بدون روغن

• برای تهیه پفک هندی بدون  روغن داخل یک تابه ووک را تا یک سوم  از نمک پر کنید و بگذارید روی حرارت تا کاملا داغ شود.

• یک عدد پفک هندی روی نمک بیندازید و هر از گاهی زیر و روی کنید تا پف کند. 

• حالا که نمک به دمای مورد نظر رسیده یک مشت پفک هندی روی نمک ریخته و با کف گیر زیر رو کنید تا پف کنند و با کمک یک صافی پفک هندی ها را را ووک خارج کنید.

• در این روش نمک را میتوانید بارها استفاده کنید.

5 روش طرز تهیه پفک هندی در خانه

نکات لازم برای تهیه پفک هندی

• برای تهیه خمیر پفک هندی به جای رنگ خوراکی میتوانید از مقداری لبو یا زعفران استفاده کنید. 

• مقدار رنگی که به خمیر پفک هندیها میزنید باید کم باشد در غیر اینصورت موقع پخت، تیره میشوند.

• پفک ها را یکباره درون روغن نریزید و کم کم اضافه کنید تا فضای کافی برای پف کردن داشته باشند.

• روغن باید به قدری داغ باشد که به محض تماس با پفک هندی شروع به جوشیدن کند تا پفک هندی به خوبی پف کند و سفت نماند. 

• پفک هندی جذب روغن خیلی کمی دارد بنابراین نیازی نیست که نگران چربی آن  باشید.

• برای مزه دار کردن پفک هندی زمانی که آن ها را از تابه برمیدارید و کاملا داغ هستند میتوانید هر پودری که دوست دارید برای طعم دار شدن رویشان بپاشید.

• برای درست کردن پفک هندی سرکه ای میتوانید مقداری سرکه از دور رویشان اسپری کنید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز