خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه قیمه‌نثارقزوینی

طرز تهیه قیمه‌نثارقزوینی
کد خبر : ۱۰۷۲۴۴۵

قیمه‌نثار یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و غذای مشهور قزوینی‌ها است که در همه جای ایران طرفدار دارد.

به گزارش ایلنا، با ما همراه شوید تا طرز تهیه این غذای محبوب و خوشمزه را آموزش ببینید.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

گوشت مغز ران گوسفندی: 500 گرم

برنج: 6 پیمانه

زرشک: 2 قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق‌ غذاخوری

پیاز داغ: 2 قاشق‌ غذاخوری

رب گوجه ‌فرنگی: یک قاشق‌ غذاخوری

خلال پرتقال شیرین شده: یک قاشق‌ غذاخوری

خلال بادام: یک قاشق ‌غذاخوری

خلال پسته: یک قاشق‌ غذاخوری

گلاب: یک قاشق‌ غذاخوری

دارچین، هل، زیره: یک قاشق‌ غذاخوری

کره: 100 گرم

زعفران آب گرفته غلیظ: یک قاشق‌ غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه قیمه‌نثارقزوینی

طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه‌‌ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

انرژی کل: 3500 کیلو کالری

طرز تهیه قیمه‌نثارقزوینی

 

نکاتی برای تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.

روی همه مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

منبع:همشهری آنلاین

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز