طرز تهیه کورن داگ به روش های مختلف
کورن داگ یک فینگر فود خوشمزه است که معمولا با هات داگ تهیه میشود ولی انواع کورن داگ کره ای ، کورن داگ پنیری ، کورن داگ مرغ و کورن داگ سیب زمینی هم طرفداران خاص خودش را دارد.
به گزارش ایلنا، کورن داگ یک میان وعده خوشمزه و یک فینگر فود فوق العاده پر طرفدار برای مهمانی های عصرانه و جشن تولد است.
کورن داگ (به انگلیسی: corn dog) یک فینگر فود محبوب خیابانی است که اولین بار در آمریکا طرفداران زیادی پیدا کرد. کورن به معنی ذرت و داگ مخفف هات داگ است بنابراین کورن داگ به معنی هات داگی است که با لایه ای از خمیر ذرت پوشانده شده است. شما میتوانید این فست فود پرطرفدار بین کودکان و نوجوانان را به راحتی در خانه به صورت ساده یا کورن داگ پنیری درست کنید.
کورن داگ ساده و پنیری:
مواد لازم کورن داگ ساده و پنیری
مواد لازم برای 5 نفر
هات داگ |
۵ عدد |
تخم مرغ |
۱ عدد |
پودر سیر |
۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر |
۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
ماست |
۱ قاشق غذاخوری |
شیر |
سه چهارم لیوان فرانسوی دستهدار |
پنیر چدار ورقهای |
۵ عدد |
آرد ذرت یا آرد گندم |
به مقدار لازم |
روغن مایع برای سرخ کردن |
به مقدار لازم |
سیخ چوبی |
۵ عدد |
طرز تهیه کورن داگ ساده
• ورقه های پنیر گودا برای تهیه کورن داگ پنیری است و در صورتی که میخواهید کورن داگ ساده داشته باشید از مصرف ورقه های پنیری صرف نظر کنید.
• آرد ذرت یا آرد گندم را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کرده ، چند بار الک کنید.
• تخم مرغ را در ظرف جداگانه بشکنید و هم بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنید.
• شیر ، ماست، نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کرده و مواد را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. خمیر نباید شل باشد، اگر خمیر خیلی شل بود کمی آرد به آن اضافه کنید.
• ابتدا کمی هات داگ را سرخ کنیید سپس به سیخ کشده یک ورقه پنیر دورش بپیچید سپس هات داگها را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
• هات داگ را در مایه خمیری فرو ببرید تا تمام قسمتهای آن به خمیر آغشته شود.
• در قابلمه یا تابه تا ارتفاع ۵ الی ۸ سانتیمتر روغن بریزید چون هات داگ کاملا باید در روغن فرو برود. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود حالا کورن داگها را از سیخ بگیرید و در روغن داغ فرو ببرید تا تمام سطح آن سرخ و طلایی شود.
• پس از سرخ شدن روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه اش کشیده شود.
طرز تهیه کورن داگ پنیر
• پنیر چدار یا پنیر گودا را به اندازه ای که بشود سیخ چوبی را در آن فرو برد به شکل خلال های پهن برش می زنیم و سیخ ها را در آن ها فرو می بریم.
• ماهیتابه را روی گاز می گذاریم و در آن روغن سرخ کردنی می ریزیم.
• وقتی روغن داغ شد پنیر های آغشته به خمیر را در روغن می ریزیم و سرخ می کنیم.
• وقتی کورن داگ پنیری ما سرخ شد آن را از روغن بیرون آورده و روی حوله کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.
طرز تهیه کورن داگ سیب زمینی
• سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و آن را به شکل خلالی درشت خرد می کنیم.
• دوباره می شوییم تا نشاسته روی سیب زمینی ها که بر اثر برش زدن ، بیرون آمده ، از بین رفته باعث سوختن روی سیب زمینی نشود.
• سیب زمینی را در خمیر زده سرخ میکنید.
مواد لازم کورن داگ مرغ
مرغ چرخ کرده |
455 گرم |
شیر |
یک و یک چهارم پیمانه |
آرد |
یک و یک چهارم پیمانه |
آرد ذرت |
یک چهارم پیمانه |
بلوچیز یا پودر پنیر پارمزان |
یک دوم یپمانه |
پودر سوخاری پانکو |
نصف پیمانه |
سس تند |
یک چهارم پیمانه |
تخم مرغ |
دو عدد |
روغن زیتون |
2 قاشق غذخوری |
بکینگ پودر |
4 قاشق چایخوری |
نمک |
3 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کورن داگ مرغ
• آرد ها و نصف قاشق چایخوری نمک و بکینگ پود را مخلوط کرده الک کنید.
• شیر و تخم مرغ را جداگانه مخلوط کرده به آرد اضافه کنید و هم بزنید خمیر یکدست شود.
• مرغ چرخ کرده، پودر سوخاری، تخم مرغ، پودر پنیر، نمک ، فلفل و سس تند را مخلوط کرده خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند به اندازه یک توپ گلف از مواد برداشته گرد کنید.
• گوشت ها را مثل سوسیس لول کرده در تابه به مدت 3 الی 4 دقیقه سرخ کنید تا نیم پز شوند.
• مرغ ها را در سیخ چوبی زده داخل خمیر فرو ببرید سپس به مدت 3 تا 4 دقیقه دیگر در روغن سرخ کنید تا مغزپخت شود.
• کورن داگ مرغ را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه اش کشیده شود.
کورن داگ کره ای:
مواد لازم کورن داگ کره ای
آرد ذرت |
۱پیمانه |
آرد سفید |
۱پیمانه |
تخم مرغ |
۱عدد (خوب با چنگال هم بزنید) |
بکینگ پودر |
۱ق غ |
شیر |
نصف پیمانه |
شکر |
۱/۴پیمانه |
نمک |
۱/۴ق چ |
روغن گیاهی |
۱ق غ |
طرز تهیه کورن داگ کره ای
طرز تهیه کورن داگ کره ای هم دقیقا مثل کورن داگ ساده است فقط ترکیبی که برای خمیر استفاده میکنند کمی متفاوت است.
نکات لازم برای تهیه کورن داگ خوشمزه
• پودر آماده کورن داگ طعم دار شده در بازار موجود است که میتوانید تهیه کنیدو مطابق دستور کورن داگ خوشمزه خود را آماده کنید.
• اگر میخواهید کورن داگ رژیمی تهسه کنید میتوانید کف سینی فر را کمی چرب کرده و کورن داگ ها را در سینی فر بچینید و با دمای 200 درجه سانتیگراد طبخ کنید.
• کورن داگ معمولا با سس کچاپ ، سس خردل یا سالسا میل میشود.
• برای تهیه کورن داگ سیب قبل از سرخ کردن میتوانید با کمی آب و ادویه و نمک آن ها را نیم پز کنید.
منبع:غذالند