خبرگزاری کار ایران

حلیم طالقان، یک حلیم متفاوت با لوبیا

حلیم طالقان، یک حلیم متفاوت با لوبیا
کد خبر : ۱۰۶۹۲۷۴

این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین می‌باشد.

به گزارش ایلنا،  این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین می‌باشد. در نتیجه برای کودکان در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.

مواد لازم

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه

بلغور گندم: ۲ پیمانه

گوشت گوسفندی با استخوان: ۵۰۰ گرم

نمک: به مقدار لازم

ادویه: به مقدار لازم

پیاز: ۲ عدد

حلیم طالقان، یک حلیم متفاوت با لوبیا


مراحل پخت

گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می‌کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.

گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و ۱ عدد پیاز کوچک در ۲ لیتر آب می‌پزیم.

۳ الی ۴ ساعت طول می‌کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.

بعد از پخت، مقداری پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می‌کنیم.

این حلیم به صورت نیمه دون (نیمه کوبیده)، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می‌شود.

منبع:غذالند

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز