حلیم طالقان، یک حلیم متفاوت با لوبیا
این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین میباشد.
به گزارش ایلنا، این غذا به دلیل وجود لوبیا (پروتئین گیاهی) و گوشت (پروتئین حیوانی) منبع خوبی از پروتئین میباشد. در نتیجه برای کودکان در حال رشد، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.
مواد لازم
لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
بلغور گندم: ۲ پیمانه
گوشت گوسفندی با استخوان: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
پیاز: ۲ عدد
مراحل پخت
گندم و لوبیا را از شب قبل خیس میکنیم، تا نفخ آن گرفته شود.
گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و ۱ عدد پیاز کوچک در ۲ لیتر آب میپزیم.
۳ الی ۴ ساعت طول میکشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.
بعد از پخت، مقداری پیاز داغ، نمک، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه میکنیم.
این حلیم به صورت نیمه دون (نیمه کوبیده)، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف میشود.
منبع:غذالند